Ceva ciudat: politicienii care iau vaccinul anti-covid, sunt îmbrăcați în haine negre și/sau închise. Ce semnifică asta?


Sunt marile vedete ale politicii în doliu cumva – altfel care e treaba? Coincidența coincidențelor, sau poate altceva?

Nu vreau sa dau in scenarita insa am descoperit inca un aspect straniu legat de vaccinarile publice ale liderilor politici – DE CE s-au prezentat la aceste scenete regizate IMBRACATI IN NEGRU ?? Inclusiv Iohannis…

Asistam la un ritual planetar satanic ? Este un mesaj intre membrii de „club”? Este un semnal special ?

ORIZONT

Curios de urmărit mai departe care vor fi toaletele lui Merkel, Macron, Putin etc.

37 răspunsuri

  1. E culoarea la cioclii si călăi!

  2. Observasem comentariul respectiv înainte de a ajunge aici şi mi-a atras atenţia.
    Cineva îmi sugera că ar fi echipamentul standard al călăilor. Ar putea fi adevărat.

    Adineauri m-a fulgerat ideea că ar putea avea legătură cu MiB (Men in Black, franciza) – lăsînd deoparte faptul că-s şi două muieri acolo – numai că tare mi-e teamă că ei sînt chiar la ordinele extratereştrilor, nu împotriva lor.

    Concluzia cea mai de bun-simţ ar fi că s-au îndoliat în semn de respect pentru propriile popoare pe care le vor ucide cu bună ştiinţă, începînd cu bătrînii şi apoi cu bolnavii cronici. Pentru că Marea Resetare, nu-i aşa, are nevoie de o populaţie tînără şi sănătoasă, capabilă de a munci în sclavie fără a pune întrebări.

    • Îți mulțumesc pentru comentariu!.. dar, ăștia nu au respect, ci frică față de cei mai mari și dispreț față de ceilalți. E simplu.

    • @Drugwash
      Aceste marionete sunt sunt controlate printr-o forma de „posesie”. E o „tehnologie eterica” despre care se vorbeste mult in investigatiile/spionajul prin hipnoza regresiva si „remote viewing”.
      Am inteles ca entitatile demonice fac in laboratoare cate una sau mai multe CLONE ale persoanei pe care vor s-o controleze si introduc in clona respectiva o parte din SUFLETUL originalului – asa se stabileste un canal foarte eficient de acces si control INTERDIMENSIONAL la acesti „lideri” – E puterea vremelnica a satanei de la Apocalipsa cand i se va da stapanire asupra omenirii decazute… Intram in zona unor concepte destul de „exotice”…

      • Sincer să fiu, după tot ceea ce am ajuns să aflu şi să văd, nimic nu mă mai miră şi cred că orice – sau aproape orice – e posibil. Acum, cît de probabilă sau reală e o ipoteză sau alta, asta e cu totul altceva. Fără oarece dovezi concludente ne putem lansa în speculaţii zi de vară pînă-n seară fără să rezolvăm nimic.

        • @Drugwash
          Lansarea speculatiilor este esentiala in procesul de gandire si investigare si tocmai aceste speculatii atrag atentia si transmit un semnal extrem de necesar catre cei multi. E un proces de constientizare care poate fi activat numai in perioade marcate de crize, framantari si transformari.
          Las aceste adrese pentru toti cei care vor sa inteleaga cat de cat despre ce inseamna „tehnologia eterica” si cum este folosita de Specii Malefice – Parazit pentru a RECOLTA energia suferintei umane – „loosh” si pentru controlul comportamentului uman:

          https://evelorgen.com/wp/articles/alien-abduction/simbad-session-results-with-serbian-abductee/

          Vedeti si inevstigatiile cercetatorului Corrado Malanga ;

          https://corradomalangaexperience.com/romanian/

          • Cred că ne îndepărtăm încet de subiect.
            Interesant mi se pare subtitlul de aici (Biden – o inaugurare cât o imensă înmormântare) şi poza dezolantă cu mii de steguleţe în loc de oameni, ceea ce poate avea diverse interpretări. Pe tema asta se poate specula, da. Să fie înmormîntarea unui mod de viaţă, acceptul fiind ţinuta îndoliată…? Să fie cel din poza de mai jos acel ‘grinning man’ pe care l-a profeţit serialul Revolution (vezi link-ul meu dintr-un comentariu precedent)?

            Oare să fie o coincidenţă între serialul respectiv şi denumirea articolului (Revoluţia lui Joe Biden)?

          • Ar fi de preferat ca ăla să fie dus cu pluta, decît să fie adevărat ce scrie acolo. E oribil.

            • Ce vrem noi şi cei vor „ei” diferă ca de la cer la pămînt, din păcate. Iar ei au şi pîinea şi cuţitul. Din interviul cu Catherine Austin Fitts am înţeles ce-mi mai rămăsese necunoscut/neclar.

              P.S. Se pare că WP (sau altcineva la mijloc) caută să-mi împiedice logarea. Asta înseamnă că sînt pe drumul cel bun.

            • Folosește opțiunea „keep me logged in”. Sper că e doar o problemă de sistem.

            • Posibil să fie un glitch în browser, se mai întîmplă.
              Opţiunea de care spui e extrem de nesigură, se bazează pe cookies care sînt foarte uşor de exploatat. Eu de ani de zile am setat ca absolut tot istoricul să se şteargă la închiderea browserului, inclusiv logările curente şi altele.

  3. Cel mai probabil este un soi de ritual… Cum de s-au inteles toti sa poarte ceva negru ? – In primul rand nu cred ca exista vre-un canal de comunicare directa intre acestia – E clar ca tot aranjamentul e facut prin intermediul serviciilor securiste ..

  4. O ipoteza ar fi ca a întins copita tovarășul benjamin r.

  5. Am sa incerc si eu un raspuns la „ce semnifica asta”.
    In ceea ce ma priveste am ajuns la concluzia ca, daca vrei sa intelegi lumea in care traiesti trebuie sa te raportezi la Hristos.
    El este centrul universului, punctul de sprijin, ancora, codul de citire ce lumineaza si talmaceste toate lucrurile ocultate.
    Nici acesta chestiune nu face exceptie. Daca am sa aduc un pic de lumina in talmacirea semnificatiei pozelor de mai sus inseamna ca Bunul Dumnezeu S-a milostivit de mine si mi-a dat o minte clara sa pot descifra corect, daca insa o sa interpretez gresit asta se datoreaza doar incetosarii mintii mele din cauza multelor si marilor mele pacate. Nu am nici pregatire teologica, asa ca rog iertare daca interpretez eronat cele legate de Sfanta Scriptura.
    Iisus Hristos se este numit in Evanghelie in mai multe feluri dintre care, Lumina Lumii sau Pacea Lumii. El se numeste pe sine Fiul Omului. In Apocalipsa (1, 14), Fiul Omului este reprezentat ca batran „capul Lui si parul Lui erau albe ca lana alba si ca zapada“, iar aceasta descriere coincide cu cea de la Daniel: „S-a asezat Cel vechi de zile; imbracamintea Lui era alba ca zapada, iar parul capului Sau, curat ca lana“. Iisus mai este numit si Mielul lui Dumnezeu. Toate denumirile de mai sus duc cu gandul la puritate, liniste, sacrificiu dar si la culoarea alba. Legat de imbracaminte mai gasim si «Câţi în Hristos v-aţi botezat, în Hristos v-aţi îmbrăcat» (Gal. III, 27).
    Botezul. Cred ca trebuie sa vorbim un pic despre el. Este una din Marile Taine ale ortodoxiei. Prin botez noi marturisim ca Iisus Hristos este Dumnezeul nostru, Creatorul nostru(si a toata creatia) Stapanul nostru, Aparatatorul nostru, Mantuitorul nostru. Prin botez Duhul Sfant se salasluieste in noi , tot trupul nostru se sfinteste, toate madularele, toate celulele, pana la nivel de adn il avem pe Hristos in noi. Nici un coltisor al trupului nu ramane neatins. Ne umplem de Hristos.
    De ce este asta important. Pentru ca notiunea de vid, de spatiu gol nu exista. Unde nu este Dumnezeu locul este repede ocupat de diavol.
    Lupta dintre bine si rau(care este continua si neobosita) se desfasoara pe multe planuri dintre care multe nici nu le banuim. In acelasi timp noi ortodocsii ne numim pe noi robi ai lui Dumnezeu. Binecuvantata robie.
    Suntem liberi doar sa alegem cui slujim. Nu exista stare de neutralitate , de mijloc. Prin tot ceea ce facem slujim ori pe Iisus Hristos ori pe diavol.
    Stapanitorul acestei lumi, tatal minciunii, in lucrarea s-a de distrugere a omului a adoptat ca modalitate principala des-dumnezeirea lumii care o face prin inversarea sensurilor lucrurilor in care barabatul se transforma in femeie si femeia in barbat, fata in baiat si baiatul in fata…etc.
    Dar toata acesta transformare a sensurilor adica a rasturnarii lor fata de ordinea lasata in Creatie de Dumnezeu nu ii este de ajuns diavolului. Scopul ultim este ca omul/umanitatea sa i se inchine lui nu Creatorului sau de drept. Inchinanduse diavolului omul se face vinovat de blasfemie si automat se condamna pe sine la pedeapsa vesnica. Ca sa fie sigur ca nimeni nu scapa din iad el vrea ca fiecare sa fie insemnat cu o pecete inventata de el.
    Ce legatura au toate astea cu pozele de mai sus? Pai au.
    TOTUL acolo este pe invers.Vedem ca toti liderii din poze sunt imbracati in negru.In negru s-au imbacat in diavol s-au botezat. Negrul este inversul/opusul albului. Fac un vaccin pentru covid. Vaccinul este sa iei ceva fara sa fii bolnav in loc sa te tratezi cand ai o boala, adica invers decat este normal – covid scris invers devine divoc care citit in ebraica inseamna posesie demonica(cineva a scris un bun articol pe teme asta/se gaseste pe net). Vaccinul contine ceva ce-ti modifica adn-ul. Adica devii altcineva la propriu. Toti se vaccineaza in stanga in afara de Bibi care se vaccineaza in dreapata. De ce ? Tot pe invers cu scrierea limbii pe care o vorbesc fiecare dintre ei. Ce legatura are scrisul cu asta? Viata a fost creata prin cuvant. Dumnezeu este Cuvantul Adevarului. Acesta vaccinare reprezinta o „noua viata”. Forma materiala a cuvantului vorbit este cuvantul scris, trebuia sa fie un mesaj legat si de asta.
    Asadar eu cred ca este vorba despre un ritual de „botezare” inversa, in care apa este reprezentata de lichidul injectat.Lichid ce „miroase” a moerte, printre altele avand si „extract” de copii avortati. Fiecare dintre ei incepe „o noua viata”, dupa vaccinare. Fiecare este cu totul alta persoana modificarea fiind pana la nivel de adn si ireversibila. Inbracamintea neagra semnifica stapanul in slujba caruia s-au pus, si peste toate este totul arata respingerea posibilitatii de mantuire, respingerea si dezicerea de Creator.
    Problema cea mai mare este ca ei nu se reprezinta pe ei ci pe cei pe care ii conduc. Ne place sau nu ei tot niste simboluri sunt, simbolizeaza o natiunile ce si-a dat acordul prin vot, de buna voie, ca aceste persoane sa-i conduca, sa-i reprezinte. Oamenii si-au delgat puterea lor de decizie, de alegere incotro va merge natiunea in mana lor, iar ei au aratat public drumul pe care l-au ales pentru toti, adica catre iad.
    Nu stiu cum va socoti Dumnezeu asta.
    Veti spune ca nici vorba sa-si fi injectat vaccinuri reale ci doar poate ceva vitamine. Ca oculta nu risca ca vreun om de stat sa moara dupa ce se vaccineaza si sa se opresaca lumea din vaccinare.Ei sunt considerati de diavol sclavi, sunt tinuti acolo cat sunt utili, daca mortea lor va fi utila in planul lui ei vor fi lasati sa moara. Pentru moment sunt utili. Iar ei, chiar daca au fost asigurati ca vaccinurile sunt doar cokteiluri cu vitamine, chiar daca pe moment oculta nu risca mortea lor, ca un ritual sa fie complet , solutiile injectate trebuie sa fi continut „ceva” ce va pune in miscare modificarea moleculara pana la nivel de adn, chiar daca in cantitati mult mai mici decat vaccinul „original” pentru restul lumii.
    Cam asta cred eu ca semnifica colajul de poze de mai sus. Si in acelasi timp mai cred ca nu a aparut intamplator. Cine la pus a vrut sa se vada, a vrut sa se stie (dar fara sa se inteleaga), pe principiul – ati fost instiintati, ati fost notificati. Diavolului nu-i place adevarul(pentru ca adevarul nu este ceva ci cineva, adica Hristos), dar datorita faptului ca universul este creat de Dumnezeu dupa reguala adevarului, este nevoit sa notifice lumea despre intentiile sale, alfel nu i se permite sa-si ideplinesca planurile. Astfel ca adevarul este ascuns la vedere, ca in situatia de fata, sau ca o harta a ONU ce arata pamanul asa cum este(adica plat) sau cu alte si alte lucruri la care nu dam importanta dar care din pacate pentru noi sunt foarte importante. Importante pentru a nostra mantuire.
    In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh,
    Amin !

    • Ați blasfemiat! Cum să fie pământul plat, când încă din grădiniță aveam un glob pe care îl roteam fascinați? Susțin că e rotund și că numai gravitația face ca miliardele de tone de apă din oceane să nu se verse de pe el, mai ales că se învârte cu 1,600 km/hr, nu doar în jurul propriei axe, ci și în jurul soarelui! M-a luat cu amețeli pentru moment, doar gândindu-mă la asta. Iar avioanele re-alimentează în emisfera nordică atunci când efectuează o cursă între două puncte din emisfera sudică, pentru că așa vor piloții lor!

      • Eufrosin să-ți scriu eu din ce am înțeles acum. Paul a zis că pământul este plat in descrierea pe harta ONU, nu că pământul este plat .

        • Iar dacă e, nu ne simțim mai bine, mai normal, știind că trăim pe un pământ cu o formă inteligibilă în mod natural și care nu se zbate în fel și chip? Mie îmi priește enorm cunoștința faptului că nu plutesc ca frunza în vânt. Prin mila Lui Dumnezeu, ne aflăm pe un sol solid, cu o formă ușor de înțeles și stabil.

  6. Foarte posibil ca promovarea schimbarii de gen la cererea copiilor si adolescentilor sa se afle pe agenda ascunsa a democratilor.
    Abigail Shier face in cartea sa „Irreversible Damage” analiza a ceea ce jurnalista ziarului
    Wall Street Journal considera a fi un fenomen de contagiune sociala.
    Cartea este atacata de psihologi, pedagogi, psihiatri care cer boicotarea ei.

    • Firește – distrugerea sufletelor e o prioritate pentru unii. Cu cât mai tineri, cu atît mai bine, ăsta e crezul lor. Îi ducem la biserică și nu așa, de formă? Atunci, îi inarmăm pentru autoapărare.

  7. Am descoperit citind textul publicat pe Contributors sub semnatura lui Alexandru Toma Patrascu ca dezaxatii care sustin trensgendrismul ( cuvantul suna ca dracu, vorba kibitzului de la Mogosoaia) se apropie cu pasi iuti de Romania putindu-le ingrozitor si gura si picioarele.
    Patrascu face parte din Asociatia non guvernamentala Umanist Seculara si in acelasi timp din International Humanist and Ethical Union.
    Vantul care bate dinspre Washington dupa instalarea lui Biden le da curaj acestor personaje straine de aspiratia spre verticalitatea morala a fiintei umane create dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, adica a acestor dezaxati.

    • Iacă ai numit motivul pentru care nu e voie să purtăm masca în biserică: luarea în derâdere a „chipului și asemănării Lui Dumnezeu”.

  8. https://fr.m.wikipedia.org/wiki/F%C3%A9d%C3%A9ration_humaniste_europ%C3%A9enne
    De aici se raspandesc emanatiile cu miros de pucioasa care au ajuns pana in Romania.

  9. Completez informatia.
    https://www.contributors.ro/transgenderii-dezastru-al-unor-oameni-fara-dzeu/
    In mare masura comentartile sunt f pertinente. Imi pare problematic doar faptul ca cititorii nu merg la originile acestei miscari pentru a lua urma banilor si a se intreba in ce masura Sir Julian Sorell Huxley a contribuit la construirea unei lumi distopice, inspirandu-l pe Aldous.
    J S Huxley a fost unul din fondatorii International Humanist and Ethical Union.
    Atata timp cat autorul articolului este platit de o organizatie europeana caracatita care are puterea de a influenta legislatia si afecta integritatea psihica a copiilor, simpla ironie la adresa transgenderilor se numeste in cel mai bun caz toleranta.
    Contagiunea sociala din Statele Unite, despre care vorbea Abigail Shier, va declansa in fapt adevarata pandemie impotriva careia bisericile crestine vor fi impiedicate sa lupte.

  10. Nu s-au vaccinat din cauza asta s-au îmbrăcat în negru sau culori închise să nu se vadă că siringile nu au ace

Răspunde!