Manipulare pentru vaccinare – bătrâni, fiți atenți! Nepoți, ne citiți?


Ieri ,dupa miezul noptii, pe DIGI 24 au prezentat un reportaj despre vaccinarea in Casele de batrani.

Ceea ce am vazut a depasit cu mult temerile care ma bantuie din momentul in care am inteles cum a fost gandita vaccinarea in Romania.
Reportajul prezenta un Camin curat, pregatit de vizita reporterilor.
Toti rezidentii cereau sa fie vaccinati.

Spuneau ca au stat ascultatori in camerele lor de aproape un an de zile, nu au primit vizite , vorbesc uneori la telefon si acum asteapta sa fie vaccinati.. PENTRU A FI LIBERI!

Personalul medical nu isi daduse acceptul de vaccinare dar pe batranii institutionalizati ii convinsesera ca daca se vor vaccina, vor putea pleca din azil.

Parerea mea este ca reporterii au fost impresionati caci au tinut sa repete insistent cuvintele batranilor care sperau sa fie LIBERI..

Nu imi vine in minte acum numele unui regizor cu har, dar nadajduiesc ca dupa ce vraja aceasta satanica aruncata asupra omenirii se va rupe, sa fie creat un serial-documentar averisment pentru generatiile viitoare .
Nu exista un rau mai mic, un compromis util, o jumatate de adevar.

Clement

7 răspunsuri

 1. Manipularea cuvintelor, expresiilor, discursurilor a ajuns o artă fină folosită pretutindeni. Cel mai probabil libertatea la care se referă bieţii bătrîni va fi aceea de a părăsi trupurile fragile şi obosite pentru a se întoarce la stele. Cred că asta e singura „garanţie” solidă pe care le-o poate oferi lichidul din acele flacoane.

 2. !!! ATENTIE – SE INCEARCA FORTAREA VACCINARII LA COPII cu dozele de „vaccin antigripal” ramase nefolosite din toamna !
  Este de noapte mintii ce face mafia de la SNMF/Minister – Dupa ce toata toamna Virozele Gripale Clasice au fost trecute in mod FRAUDULOS la Covrig , acum dintr-odata le reinvie printr-o manevra abjecta! Pai parca disparuse GRIPA mai nenorocitilor EXACT in mijlocul sezonului ! Pentru ce sa bagati porcariile voastre toxice in copiii nostri ??

  Mai vor sa faca si „testare” in masa la cate 2 saptamani .

  https://www.national.ro/social/scoala-incepe-cu-scandal-copiii-nu-scapa-de-vaccinare-709330.html#comment-95594

  • Părinții ar face foarte bine să dezmintă titlul manipulator și să își scape ei înșiși copiii de vaccin. Am arătat demult aici pe blog cum se face asta, undeva la eticheta Vaccinuri. Nu există lege care să te oblige să iei un vaccin, sau altul. Mulțumesc pentru semnalare!

 3. Medicul imunolog Jean François Delfrassy, Presedinte al Consiliului Siintific al medicilor din Franta si pana in 2018, Presedinte al Consiliului Naional de Etica, a intervenit in sedinta exceptionala a Adunarii Nationale pe tema pandemiei covid19, afirmand urmatoarele:
  „Ne aflam in fata unei adevarate chestionari de societate , de etica, ce tine de politica generationala de a alege daca sa continuam sa prezervam sanatatea batranilor in detrimentul tinerilor”
  Sursa (7sur7)
  Aceasta afirmatie corelata cu propunerea unui parlamentar belgian flamand de a legaliza eutanasierea persoanelor sanatoase realizate profesional si in plan familial ajunse la varsta senectutii, ar trebui sa ne ingrijoreze in viitorul apropiat, datorita prezentei foarte active in politica romaneasca a progresist umanistilor secularisti liber-cugetatori.

 4. Jean-Jacques de Gucht este numele deputatului liberal belgian care a propus acordarea dreptului la eutanasiere pentru batranii sanatosi si realizati social si familial.

  • El, născut în 1983, va ajunge victima propriilor sale idei.

   • Trista viziune pentrul tinerii din leatul sau care nu ii impartaseste ratacirile, iar realizarile actuale si viitoare le construiesc prin efort si creativitate.
    Sunt cateva mii de tineri romani in Regat, straluciti intelectuali si alte mii care sunt recunoscuti pentru profesionalismul si corectitudinea lor ca specialisti in meserii manuale, crestini exemplari .
    Acestia i-ar putea elimina din carti pe adeptii lui de Gucht cu conditia ca populatia sa mai aiba drept de vot.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: