Efecte imediate ale vaccinului Covid – ce facem dacă suntem vătămați?


Am prezentat-o acum câteva zile pe Prof. de Biologie moleculară și imunologie Dolores Cahill expunând mecanismele prin care „vaccinul anti-covid” omoară. Până acolo însă, apar și alte efecte absolut îngrozitoare și vizibile: spasme, mișcări incontrolabile (corea), dificultăți de exprimare, în funcție de regiunile creierului care sunt afectate, după cum explică Dr. Neuschwander mai jos.

Cu vaccinurile clasice, problema era îndepărtarea Aluminiului din organism prin proceduri de „chelare” – dietă naturală, Spirulina/Clorella, evitarea completă a vaselor și a cosmeticelor care conțin Al etc.

Acum e mult mai grav: odată introdus ARN-ul mesager în organism, genomul uman se schimbă, iar de la asta nu mai există cale de întors.

Niște americani de treabă s-au implicat la modul cel mai serios în ajutorarea victimelor acestui ser blestemat. Poate punem și noi cheag, aici în România – doritori?

WHAT DO YOU DO IF YOU’RE INJURED BY THE COVID SHOT?

Nu înțeleg de ce aceste informații sunt aflate doar de câteva mii de cititori pe zi – dacă importanța lor ar fi prețuită cum se cuvine, platforma wordpress ar avea oarece dificultăți de accesare.

Astfel, vă rog trimiteți mai departe celor despre care vă pasă prin email, sau prin orișicare alte mijloace înafară de facebook, care cenzurează Lumea după Eufrosin. Cu mulțumiri!

3 răspunsuri

  1. Puzderie de impostori cu titluri academice indraznesc sa latre sistematic pe toate posturile de televiziune ca nu exista vaccinuri care contin celule ce provin din fetusi umani.
    Parintele medic Jean Boboc afirma ca da, industria farmaceutica finanteaza campaniile pro avort pentru a profita de pe urma asasinarii fetusilor.
    Linia celulara fetala recoltata de la fetusi femela de 3 luni pentru vaccinuri :
    https://fr.m.wikipedia.org/wiki/WI-38

  2. […] roman nu mai este medic, ci comerciant de sanatate. E un dezastru.SHAREORIZONT18.01.2021 13:28https://eufrosin.wordpress.com/2021/01/17/efecte-imediate-ale-vaccinului-covid-ce-facem-daca-suntem-…https://thehighwire.com/videos/what-do-you-do-if-youre-injured-by-the-covid-shot/FDA-ul american nu […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: