Nu petiționați autoritățile, ci scuturați nițel BOR!


Toate organizațiile și asociațiile creștine, platforma care a susținut Referendumul ptr familie, mănăstirile și schiturile din țară, dar și fiecare om care mai crede și simte românește și îl are pe Hristos în inimă, ar trebui să trimită mesaje și petiții către BOR ptr. a face demersuri pe lângă autorități în vederea redeschiderii slujbelor bisericii ptr. credincioși din Săptămâna Mare.

Nu este admisibil să stăm nepăsători, paralizați de frică, ca niște curci plouate, și să acceptăm mizeria care ni se bagă pe gât, interzicerea accesului la sfintele slujbe.

Chiar și cu slujbele făcute afară, cu păstrarea distanței între oameni sau alte asemenea bazaconii, credincioșii trebuie să fie prezenți acolo. Această situație nu mai poate continua, ”cine nu adună cu Mine, risipeste” spune Mântuitorul, ce noimă au slujbele fără credincioși, fără ”mlădițele viei”?

În Decembrie 1989 s-a murit strigându-se ”Libertate” și ”Exista Dumnezeu!” după aproape 40 de ani de ateism, acum de ce am ajuns atât de lași și fricoși? Cu siguranță și acum se vor năpusti asupra credincioșilor toții satanistii, ateii, demonizații și slugile întunericului din societate, din presă, de peste tot, dar nu o mai putem scălda așa, în borhotul asta pestilențial.

BOR trezește-te până nu va fi prea târziu, ridică Sfânta Cruce și cheamă norodul creștin în aceste vremi de restriște, așa cum făceau sfinții voievozi, altfel care mai este menirea ta?

autor: DTTW

4 răspunsuri

  1. inconștiența ta poate ucide oameni. stai în casă.

    • Să nu ai grijă de asta! Sunt afară în soare în fiecare zi – vezi și articolele anterioare, să afli cât bine îți face soarele, pe lângă alte remedii naturale.

    • @Adi: Matale faci parte din categoria ”idioți utili”…

  2. BOR? o palida stafie a ceea ce a fost candva… daca a fost vreodata ceva! Acum un an, la biserica din cartierul meu, in noaptea de Inviere cine savarsea inceputurile Sfintei Liturghii? Femeile preotilor! Si surpriza surpriza anul asta nu s-a mai tinut Sfanta Liturghie in biserica aceea… Din pacate nici in alte biserici! Cum sa scuturi BOR-ul? Ce sa scuturi? Intai modifica Prohodul ca vezi Doamne ii jigneste pe ucigasii lui Hristos adica jidanii, pe urma opreste Moliftele Sfantului Vasile cel Mare de la citire , pe urma se preumbla prin Creta mai apoi nu se impotrivesc alegerii veneticului ucigas de copii in fruntea tarii ba chiar adevarat graiesc ca Dumnezeu lucreaza si prin straini (a uitat sa spuna ca pentru distrugerea acestui popor ticalos dedat la crime si curvii), mimeaza mobilizarea la Referendum, lasa femeile sa slujeasca, iau bani de inmormantare chiar in Sfantul Altar si apoi tot ei se mira ca sunt calcati in picioare? Da corect trebuie scuturati DE TOT caci la cat de putrezi sunt asa va fi la cea mai mica impingere ! Praful se va alege de BOR la propriu si vinovati sunt ierarhii in frunte cu pseudopatriarhul!

Răspunde!