Canabis, un drog normal? Ce spune procurorul-șef al DIICOT:


Încercînd să justifice semi-legalizarea printr-un OUG a filajului celor suspectați de traficul de substanțe etno-botanice, procurorul-șef al DIICOT a afirmat următoarele:

„Daniel Horodniceanu, procuror-şef DIICOT: „Nu puteam lua mandate de supraveghere tehnică. Ne era mai greu să facem ancheta fără aceste instrumente. În ultima perioadă depăşise în gravitate şi intensitate infracţiunile de trafic de droguri normale, naturale canabis

sursa: Digi 24

Sunt absolut sigur că Dl. Horodniceanu nu consideră canabisul un drog normal deci acceptat, ci că a fost maidegrabă o eroare de exprimare: a vrut să spună pur și simplu că marijuana este o plantă care crește în natură.

Nu tot ce crește în natură e însă și bun pentru noi, dovadă ciupercile „nebune”.  Amuzantă scăparea Dl-ui procuror-șef Horodniceanu, căruia îi doresc pe această cale succese reale în lupta împotriva acestui adevărat flagel. Când nu ucid de-a dreptul, drogurile distrug vieți.

Apropos, știați că printre efectele „nevinovatului” și naturalului canabis se află impotența și sterilitatea la bărbați?

The Straight Dope on Dope-Sex and Marijuana

Data viitoare cănd vedeți vre-un neinformat cu un astfel de abțibild pe mașină, făceți-i un dram de bine și trimiteți-l la articol.

Otravă

Otravă

7 răspunsuri

 1. Cum sa te feresti de a deveni „omul animal”

  Omilie despre frica lui Dumnezeu, ca antidot la marxismul cultural, la Duminica Orbului, 25 Mai 2014, Mănăstirea Petru Vodă.

  Frica lui Dumnezeu este antidotul prin care se vindecă definitiv şi irevocabil următoarele boli generate de marxismul cultural:

  – ateism militant, afirmînd inexistenţa lui Dumnezeu, a diavolului, a iadului, a raiului, şi mai ales inexistenţa păcatului şi concepţia că “totul e permis”

  – liberalism, adică goana după înavuţire şi “revoluţia perpetuă” / modificarea periodică a oricăror repere

  – relativizarea oricărui fel de reper

  – minciuna “progresului” şi a “evoluţionismului”

  – “corectitudinea” politică

  – artă atee şi degenerată promovată prin televizor, muzică, filme, reclame, modă, arhitectură, etc

  – anti-inteligenţă / prostire şi îndobitocire programată

  – promovarea animalismului şi a cipuirii, reducerea persoanei la un simplu număr

  – pornografie, androginism, feminism, perversiuni, homosexualitate, distrugerea familiei prin desacralizare, divorţuri şi avorturi

  – multiculturalism + şubrezire, defăimare şi distrugere a tradiţiilor naţionale

  – ecumenism, ateism, defăimarea şi distrugerea oricărei religii non-iudaice

  – de-moralizare şi a-moralizare

  – nihilism, promovare a sinuciderii, marijuana şi drogurile de orice fel

  – discriminarea omului european şi a culturii creştine

  – imigraţie în masă, amestecarea popoarelor, promovarea internaţionalismului, eradicarea patriotismului + distrugerea simbolurilor naţionale

  Sursa: Manastirea Petru Voda

 2. Denumirea operatiunii militare de acum este aceeasi cu strategia desfasurata de britsi; amerloci si Co in ultimii 25 de ani:”stransoareaanacondei”. Sunt multe articole si carti pe tema asta..
  Basiclly, ii incercuiesc prin mai multe metode: reconvertirea fostilor sateliti sovietici(pactul de la Varsovia) in aliati amerloci; baze militare cat mai aproape de potentialele tinte din teritoriul rus(cineva zicea ca de cand cu rivulutia de pe maidanul kievian,un f16este la 40 de minute de zbor de Moscova); pumnale pregatite in spatele rusilor de galbejiti mancatori de caini,viermi si muste de la beijing-aparent aliati de nadejde ai rusnacilor.
  Buchetul de praz instalat la Deveselu e parte a „Marelui Joc” practicat in zona marilor Neagra si Caspica inca de la Primul razboi al Crimeei(1856); pierdut de imperialii celei de a treia Rome .
  Cand vor crede amerlocii ca i-au sufocat destul pentru a-i inghiti, rusnacii vor debusa spre Semiluna si o vor spulbera intr-o saptamana.Nu se vor opri decat aproape Ierusalim.
  Abia atunci se deschide adevaratul „Bal”…!!!

 3. uleiul de canabis aplicat pe piele nu inhalat sau mancat sau injectat caci este supertoxic, se pare ca vindeca melanomul malign prin susbstantele pe care le contine – cancer de piele adica una dintre cele mai letale si mai agresive forme de cancer – popular alunite , medical vorbind o alunita care creste se umfla sangereaza si metastazeaza dupa care se transforma in tumora si care te omoara in chinuri! deci si cu plantele cu efect halucinogen opmpos numite droguri e o discutie mai ampla.

  • Mă rog, o fi, numai să nu tragem pe nas mizeria de canabis sau oricare alte droguri. Îndrăznesc să te întreb dacă ai încercat.

 4. Avem mai jos dovada ca astia de duc Europa de rapa se drogheaza la gramada cu chimicale personalizate.
  http://lesmoutonsenrages.fr/2016/06/30/le-mystere-du-jour-jean-claude-juncker-et-les-dirigeants-des-autres-planetes/comment-page-1/#comment-474290
  La zisele lui Juncker, nu a sarit Farage ca ars sa strige „uitati dovada, sunteti condusi de iresponsabili” si nici Mitzele noastre nu au intervenit pentru a cere lamuriri privitoare la intrevederile lui JCJ cu ” CONDUCATORII ALTOR PLANETE”, ingrijorati de evolutia Europei, dupa referendumul din Marea Britanie.
  Nu indraznesc sa va spun ce cred europenii cu convingeri extravagante,scullyphilii adica, despre declaratiile lui Juncker.

 5. Stau cu ochii pe meci si cu gandul aiurea.
  Daca alesii nostri, cand dispar din peiasjul mioritic stau la taclale cu conducatorii altor planete?
  Va puteti imagina cam cum decurge o conversatie intre un ardelean sas si un extraterestru?
  Oare domnul Iohannis, o fuma?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: