Adevărul despre invazia României de către musulmani


În cadrul unei conferințe care a avut loc recent la Suceava, au fost demolate câteva mituri foarte dragi clicii globaliștilor, precum și șleahtei de trădători aleși de noi, care îi reprezintă. Celor care încă mai cred că relocarea milioanelor de musulmani în Europa este din motive umanitare, le doresc numai bine, dar nu în România. Adevărul este cu totul altul și e demult vremea să-l aflăm

Precum spune vorbitorul, „Adevăratul scop al denigrării istoriei și al tradiților, este pentru ca să nu știm ce avem de făcut atunci cănd situația o cere”. În mod cert, situația acum o cere. Invazia planificată e ațintită pentru că vorba gospodinei, „să se taie maioneza” – adică pentru distrugerea solidarității între Români.

Și despre ce solidaritate mai poate fi vorba atunci cănd unul se închină la Mahomed, altul la vacă, un altul la piatră, sau Zoroastru, iar doar bunicii noștri la adevăratul Dumnezeu Iisus Hristos ?

Merită fiecare minut:

 

6 răspunsuri

 1. Frate eufrosine, ma bagi la idei.
  Il cunosti pe Mugur Vasiliu?
  Daca nu-l cunosti, citeste cateva date biografice consemnate in 2005 de simpatizantii sai baimareni si asculta-i recenta interventie pro MMunteanu (http://axa.info.ro/axa-tv-net/cinci-plus-unu-vesti-si-povesti-din-tara-mea-examenul-marian-munteanu/).

  S-a născut la Bacău, în 1965.
  În 1991 a absolvit Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti, fiind doctorand în ştiinţe filologice.
  În perioada tulbure a anilor ’90 a participat la mişcările studenţeşti care îl incomodau pe Ion Iliescu.
  În vremea studenţiei îl vizita adesea pe Petre Ţuţea, cu care se plimba prin Cişmigiu.
  E cercetător ştiinţific în antropologie culturală (etnologie) şi a lucrat 8 ani la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti.
  Timp de 2 ani a susţinut cursuri la Universitatea Bucureşti, apoi a realizat emisiuni de radio-tv (Radio Tineret, B1 TV – 100 Minute pe Calea Victoriei şi ultima emisiune la Naţional TV – Talk Şoc cu Mugur Vasiliu, peste 30 de ediţii).
  A editat Revista Scara, a înfiinţat editura Scara.
  Este membru fondator al Ligii Studenţilor (decembrie ’89), transformată mai târziu în Liga Studenţilor din România.
  În 1992 a înfiinţat Mişcarea pentru România, un partid al foştilor studenţi.
  În perioada 1998 -1999 a participat la guvernare, înfiinţând Departamentul pentru românii de peste hotare, în timpul lui Victor Ciorbea, care funcţionează şi azi.
  De patru luni pregăteşte un nou partid – Mişcarea Conservatoare.

  Te rog sa observi faptul ca ambii filologi pasionati de etnologie si folclor au avut misiunea de a-l plimba prin Cismigiu pe regretatul Petre Tutea si post mineriada, au avut o ascensiune profesionala vertiginoasa si nebanuita de gloata pietarilor si a romanilor, in general.
  „Scara ” a fost un moment bun si interesant in istoria publicisticii nationale.
  Interesant din varii motive.

  Daca nu te-am enervat peste masura, promit sa revin maine cu analiza pe text a interventiei filologului ortodox-editor-revolutionar-simpatizant al fratiei basarabene si om politic remarcat de diaspora, Mugur Vasiliu.

  • Hristos A Înviat!
   Dragul meu Clement, recunosc că nu îl cunosc. Am găsit de bun simț însă majoritatea afirmațiilor sale, suficient încât să public pe tema asta. Să fi greșit cu ceva ? Nu este vre-o problemă cu detaliile pe care pari pregătit să le oferi. Mulțumesc!

  • Ce ati descris Dv. se numeste, tradus in romaneste „opozitia prietenoasa”.
   Sau popularul „latra dar nu musca”.
   Sau cum a explicat odata cu bunavointa un alt mare anti-sistem, metoda felinarului”. Adica daca vrei sa prinzi muste, fluturi (acum oameni), iesi noaptea cu un felinar. Si mai sus numitii vin singuri, zboara roata si apoi sunt prajiti.
   Mai sunt si alti „opozanti” pe frontul „ortodox” si „istoric”.
   Pe cand cei adevarati sunt injurati, blamati, au accidente de masina sau de sanatate, cei aprobati zburda voiosi cu toata publicitatea de rigoare.
   Un caz hilar este un mare „ganditor si traitor ortodox” din Basarabia, care bantuie pe la noi. Si multi altii, jurnalisti, lideri de opinie si restul spectrului.

 2. Adevarat a Inviat!

  Eufrosine draga, nu cazul in sine este important, ci fenomenul.
  Crearea iluziei unei Romanii democrate, in care „fortele vii” ale societatii sunt lasate sa se exprime, a reprezentat si reprezinta inca, o investitie la propriu.
  Cand vorbim despre „fortele vii” nu ne mai referim la strungari, frezori, artizani, proiectanti, tesatoare, mineri, ingineri, cercetatori, tractoristi , biologi, horticultori, ceramisti, sudori, ci la filozofi, poeti, actori, folcloristi, istorici iesiti de sub poala Zoicai, sociologi, jurnalisti propagandisti absolventi ai „academiei „Stefan Gheorghiu, militanti ecologisti acreditati de Adolph Drimer.
  Eii, cei care au pus banul verde, aducand beneficii considerabile respectivelor forte vii, isi cer in preajma alegerilor, dobanda.
  Fiecare moment electoral este marcat printr-o zvacnire a ortodoxismului si patriotismului, lasat de izbeliste in intervalul dintre alegeri.
  In urma cu 19 ani am avut surpriza de a fi solicitat pentru a colabora cu o societate interesata intr-o zona a dezvoltarii tehnice fff avansate, prin intermediul unui grup german, intermedierea fiind facuta de un domn filolog, membru in redactia Scara.
  Mai am si acum numerele din revista pe care am donat-o unei asociatii culturale alcatuita din romani nostalgici, stabiliti in Elvetia.
  Dupa acest moment ce mi-a zdruncinat pe veci increderea in „fortele vii” ale democratiei romanesti, un Parinte implicat direct in daraverile editurilor nationale, mi-a explicat cum a fost aplicata zicerea biblica imprumutata din zoroastrism” dupa fapta si rasplata”, in cazul miscarii de renastere national ortodoxa, in Romania.

  Daca nu ma nimereste fro drona in drum spre cumparaturi, promit sa abordez succint doua subiecte despre care am habar si merita dicutat : in ce mod au fost infiltarate partidele istorice si in ce mod au fost sabotate pana recent, bune intentii ale sustinatorilor asociatiei ” Pro Basarabia si Bucovina”.

  Revenind pe scurt „la cestiune”, sper ca domnul Vasiliu va aborda cu profesionalism si cu mai mult calm tema manipularii notiunilor de patriotism/ patrie si natiune/ nationalism.
  Aceste notiuni sunt tinta nu doar a istoricilor noii ordini, ci si a sociologilor si a filologilor.
  In Dictionarul Etimologic al Limbii Romane editat le Saeculum in 2001 sub semnatura lui Alexandru Cioranescu, cuvintele „matern” si „patern” nu exista.
  Pentru stiinta domnului Vasiliu, cuvantul „national „nu vine din franceza ci din latinescul „natio” ( nastere cu sensul de geneza) si tot pentru stiinta sa Europa se intinde pana la Urali si logic deci, cuprinde si Rusia ortodoxa.

  DIGI 24 a prezentat un interviu cu Robert David Kaplan („prieten al Romaniei inca din 1980”).
  Redau aproximativ doua din afirmatiile acestuia: Europa a fost creata de islam si Turcia trebuia admisa in Comunitatea Europeana in urma cu 10 ani !
  http://www.digi24.ro/Media/Stiri/Digi24/Extern/International/Interviu+Robert+D+Kaplan+Europa+ar+fi+fost+mai+castigata+cu+Turc

  Cine doreste deci, islamizarea Europei?!

  Pentru a intelege personalitatea jurnalistului (si nu numai) RD Kaplan, este recomandabil sa fie citita si lucrarea ” La Fabrication du consentement. De la propagande médiatique en démocratie” (Fabricarea consensului. De la propaganda mediatica la democratie”) de Noam Chomsky si Edward Herman publicata in 2008 la Agora.

 3. Doamna Gabriela Firea a castigat alegerile in capitala, culegand roadele inadmisibilei degringolade a dreptei, prin electoratul militant ortodox.
  Respectiva doamna, jurnalista cu un temperament puternic si o inteligenta vie, discipolita a unor mentori redutabili, printre care se numara si regretatul Radu Vasile, a inteles cum functioneaza
  electoratul roman in momente dramatice (incendiul de la Colectiv, pericolul invaziei islamice) si, impodobita la vedere cu o cruce a declarat public ca, in cazul in care va deveni primar al capitalei, NU VA ACCEPTA CONSTRUIREA MARII MOSCHEI (scuze pentru subliniere).
  Doar doamna Firea le-a facut alegatorilor aceasta promisiune, pe care, cinstit vorbind, ar putea-o respecta cu mare dificultate…
  In acest moment, atat vechile structuri, aflate in spatele actualului primar general al capitalei, cat si cele aflate in spatele grupului decis sa salveze Bucurestiul ( impus de axa Bxl- Wash.), au adus in impas dreapta crestina.
  In mod normal, PNLul ar trebui ca in toamna, sa iasa din istorie.
  Crin Antonescu, Tariceanu si conjunctural, M.Munteanu au compromis definitiv aceasta formatiune politica.

 4. De vazut si ascultat: http://www.radioromaniacultural.ro/olga_greceanu_pe_urmele_pasilor_tai_iisuse-50380
  „Alianta ” are sanse sa se impuna in politica tarii daca isi schimba strategia de abordare a electoratului, incepand prin schimbarea denumirii si plasarea liderului, intr-o prima etapa, in plan secund, respectiv intr-un soi de „sfat al inteleptilor”.
  Pana dupa alegeri, Marian Munteanu are datoria sa ii lase „la vedere” pe membrii gruparii, apreciati pentru competentele lor profesionale (economisti, profesori, diplomati, istorici, medici, psihologi) si tinuta morala ireprosabila.
  Un alt aspect, asupra caruia ar trebui sa mediteze membrii „aliantei” priveste prezenta femeilor in partid., actualmente, insesizabila.
  Romanii sunt deja oarecum iritati de insistenta cu care barbatii patrioti se revendica drept tati-eroi campioni ai virilitatii, militanti impotriva avortului, moralizatori amputati de ceea ce ii intregeste si situeaza in normalitate, respectiv de sotii.
  Nu vor putea avansa in proiectele lor politice si social-educative doar evocandu-le pe Elisabeta Rizea si Olga Greceanu (admirabile, desigur) si nelasand spatiu de exprimare sutelor de femei inteligente, devotate familiilor lor si tarii si care, prin natura lor, mai au si umor ( functie indispensabila mamelor romance).
  Le recomand tuturor sa ia contact cu opera si spiritul pictoritei-teolog Olga Greceanu in chiar incinta Bisericii Patriarhale si urmarind spectacolul regizat de Dan Puric (despre care blogurile ortodoxe nu scot o vorba).

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: