Procurați două automobile Citroen negre identice, apoi… restul poveștii:


Făcătura din Franța începe să se descoase la încheieturi, încă din ziua următoare împușcării nenorociților ălora de către poliția franceză. Întotdeauna e mai convenabil să nu  existe supraviețuitori pe care bietele autorități să fie nevoite să le ascundă prin funduri de închisori, lipsiți de posibilitatea comunicării cu familia sau cu presa – vedeți cazul lui Dzhokhar Tarnaev, băiatul de 19 ani acuzat că ar fi plasat una dintre bombele  care au făcut din Boston  o mare repetiție pentru ocuparea ilegală militară în timp de pace a unui oraș  și care a supraviețuit întâlnirii cu o adevărată armată dezlănțuită pe urmele sale și ale fratelui sau  mai puțin norocos, Tamerlan.

Lui Tarnaev i se refuză până și dreptul la întâlniri private cu avocatul său: sub pretextul siguranței naționale, fiecare cuvânt schimbat de către cei doi este ascultat și de FBI, care ia la purecat laptopul avocatului înainte de fiecare întâlnire. Astfel, avocatului i-au fost șterse  fișiere digitale care constituiau probe în favoarea apărării acuzatului. Sub acoperirea unei clauze care prevede „măsuri administrative speciale” pentru cei acuzați de terorism, sunt încălcate grosolan cele mai elementare drepturi, precum:

– Prezumția de nevinovăție

– Dreptul de a fi judecat cu celeritate și nu îngropat cu anii prin închisori și spitale psihiatrice de maximă siguranță.

– Dreptul la apărare.

Înapoi la țapii noștrii: parcă aud conversația celor care au pus la cale sinistra făcatură:

Șeful operațiunii: – „procurați două Citroenuri negre identice, unul din care să coboare trăgătorii, altul să fie pus la dispoziția fraților Kouachi!”

Agentul subaltern: -„da șefu’, așa vom face!”

Șeful operațiunii: -„aveți grijă ca în al doilea Citroen să fie găsite actele unuia dintre frați”

Agentul subaltern: -„sunt deja plantate, șefu’!”

Șeful operațiunii: – „vedeți ca poliția să aiba parte de o urmărire pe autostradă pentru spectacol, dar să nu fie capturați atunci, căci sunt ai noștri.”

Agentul subaltern: „Să traiti șefu’!”

 

Apoi, cu entuziasm tembel de agenți secreți, s-au pus pe treabă – rezultatul?

Citroen

Treaba e aproape perfectă, cu excepția micului detaliu pe care inteligenții (că nu degeaba își zic „intelligence operatives”) lui pește prăjit, l-au omis cu desăvârșire. Vor mai fi neîndoielnic și altele.

Și în cazul din Boston, rucsacii chipurile grei de la oalele sub presiune încărcate cu cuie, bile de rulment și explozivi, atârnau flasc pe spatele fraților Tarnaev, în vreme ce niște băieți foarte atletici cu freză regulamentară și aproape în uniformă, fugeau dinspre locul în care au avut loc exploziile momente mai târziu.

Părerea mea e că ne așteaptă noi îngrădiri ale libertății individuale cu pierderea aproape totală a intimității, când procurori șefi și servicii secrete de la MI5 până la SRI, cer ca noi legi draconice să ne fie impuse. Vor să monitorizeze absolut totul, fără nici un impediment legal, precum mandate, proceduri si alte „pierderi inutile de vreme”.

Acestora le adresez următoarea propunere:

de ce să nu munciți voi mai cu spor folosindu-vă de mijloacele impresionante pe care le dețineți deja?  Când atât frații Tarnaev, cât și Kouachi se aflau pe „N” liste de „no-fly” și de „suspecți de terorism”, la doar atât s-a rezumat competența voastră în a îi depista pe când își urzeau pânza ? Dacă i-ați identificat atât de bine atât înainte, cât și imediat după, de ce nu ați fost în stare să preveniți atentatele ?

Nu cumva dorința voastră de a ne planta un spion personal 24/7 nu are nimic de-a face cu prevenirea terorismului, ci cu monitorizarea continuă în timp real a populației, pentru a „tăia” din start orice urmă de exprimare liberă, ce riscă să incomodeze pe mai marii zilei ? Unde mai punem miliardele grele pe care tot voi le veți face din vânzarea de soft și aparatură statului – numele lui nea’ Ghiță vă spune ceva ?

Constatarea firească ar fi că voi nu mai lucrați pentru noi. La nivele mai mici și mijlocii, nu vă dați seama de asta, iar la cele mari, nu vă mai pasă.

Vă îndemn să vă reconectați cu noi, cei care vă plătim salariile! Altfel țara se duce naibii, iar voi tot împotriva „terorismului” veți fi asmuțiți. Adevărații teroriști nu sunt prăpădiții ăștia islamizati prin închisori, ci tipi în costume scumpe, care zboară în jeturi personale când și unde vor ei și în al căror folos se întâmplă toate porcăriile astea. Doar întrebați-vă câți dintre șefii voștri sunt masoni și veți începe să vedeți adevărul: stat-în-stat: „sugestiile” primite de ei la lojă, sunt ordinele voastre.

 Nu ne mai urmăriți pe noi Românii care ne înjurăm clasa politică și starea lucrurilor, ci începeți să gândiți la un nivel superior, de ansamblu – cine știe, poate vor avea loc chiar minuni! 

Deocamdată îi mulțumesc bunului Dumnezeu că România a fost scutită de asemenea evenimente – strice El planurile tuturor dușmanilor țării, al celor dinafară și mai ales al celor dinlăuntrul ei! Mai trag nădejde și că ne va feri de urmările făcăturii din Franța.

10 răspunsuri

 1. Din cate am frunzarit netu’ cica blasfemistii de la CH il ridiculizau pe Hollande iar datorita „hobby_urilor” lui, i-au atribuit si o porecla : „presedintele dildo” :))))) Hollande a iesit la o conferinta de presa unde critica intr-un mod ce arata o profunda nemultumire si frustrare, implicarea unei anumite parti din presa in viata lui privata! Asta una.
  A doua: parlamentul Frantei a adoptat o rezolutie prin care sprijinea formarea statului Palestina cu trei sute si ceva de voturi pentru si o suta cincizeci si ceva impotriva. Hollande dintr-o palita, doua lovite: I-a eliminat pe bashcaliosii blasfemisti care i-au atribuit rusinoasa porecla plus a aruncat in aer votul parlamentului, ca un sionist credincios „care este”….

 2. Comentariu gasit pe un alt blog:

  Liliana said, on ianuarie 9, 2015 at 10:48 pm

  Autorul blogului francez Le chaos controle a remarcat ca;

  Atentatele in SUA 9/11 911 (Alo Police)
  Atentat in Franta 7/1 71 (Alo Police)

  Un incident bizare:numarul doi al sefiei politiei din Limoges ,care se ocupa de dosarul atacului de la Ch-Hebdo,s-a sinucis (?!) ieri noapte…Nu se stie de ce.,,Era un om de omenie”,apreciaza colegii sai.Politistii francezi sint abatuti

 3. Deja cusăturile cu ață albă au început să fie descoperite și de polițiștii care anchetează cazul. S-a anunțat că unul dintre polițiștii care au început ancheta s-a sinucis, cică avea depresie, probabil la adevăr.
  Între timp mai marii Ioropii s-au adunat să mărșăluiască prin Paris.

 4. Totalmente nauc, unul din jurnalistii supravietuitori declara:”..Se terminase reuniunea de redactie. Ne ridicaseram de pe scaune pentru a merge fiecare la biroul sau cand, in camera au intrat calm doua persoane. Ne-am mirat, dar pentru ca pareau de la fortele speciale , nu am reactionat.”
  Sotia lui Wolinski (caricaturistul ateu, falograph, autor al desenelor cu preseditele fustangiu), la sfarsitul interviului acordat postului TF1, a aratat catre telespectatori caricatura ce urma sa fie publicata de CH.
  Subiectul era tot fustangiul.
  Desenul are o particularitate pentru care, in contextul actual,nicio gazeta, fie ea si satirica, nu il va publica.
  Se pare ca perseverenta este o calitate pana in momentul in care devine un defect.

 5. Ia uitati aici: https://www.youtube.com/watch?v=hhVn6oT2RmU

  Pentru cei ce nu cunosc limba engleza, traduc cateva din nelamuririle celor ce comenteaza pe youtube:
  – nu exista sange pe nimic din mobilier, decat pe jos, ai zice ca baietii au fost impuscati in degetele de la picioare…
  – sangele este rosu aprins, ca si cum ar fi proaspat oxigenat, la minute bune dupa ce toata liota de politisti si criminalisti a terminat de facut ancheta la fata locului
  – exista o urma care arata ca scaunul a fost tras din balta respectiva dupa ce ea a fost formata (?????????)

  Iata si linkul pentru fotografii: http://www.lemonde.fr/societe/portfolio/2015/01/09/dans-les-bureaux-de-charlie-hebdo-apres-la-tuerie_4552634_3224.html

 6. Bati campii, capacele oglinzilor nu sunt nici albe nici negre, sunt argintii sau mai bine zis cromate , ma rog imitatie – in prima poza se reflecta lumina in ele si par albe , in a doua poza aia de jos lumina bate din alt unghi ceea ce le da un aspect mat dar daca privesti cu atentie ele tot argintii sunt deci tot lucioase / cromate cum vrei sa le zici. Nu mai prostiti boborul cu feisbucizorul. PS gunoaiele astea umane de ca(ri)caturisti au hulit Sfanta Treime intr-un desen de-al lor chipurile ca replica la impotrivirea adunaturii papistasesti fata de casatoriile poponare. Dumnezeu le-a rasplatit dupa cuviinta! Si inca dupa parerea mea au murit chiar prea lejer ptr asemenea hula. Meritau cel putin trasi in teapa!

 7. Pentru majoritatea francezilor vara asta nu-i festiva.
  Singura bucurie le-au facut-o, in mod paradoxal, fotbalistii.
  La sfarsitul meciului in cara au incasat-o modest, dar hotarat, de la portughezi, au trecut in tribuna oficiala pe langa Hollande si Valls fara sa ii privesca, ignorandu-i.
  Din respect pentru milioanele de francezi ingenunchiati sub legile impuse de actuala guvernare, i-au sfidat, lasandu-i ca pe doi cersetori nedemni cu mana intinsa si un suras verde pe fata.
  Lucrurile se vor complica in viitor poate si pentru ca „Dulcea Franta ” de ieri, cea in care au ales sa traiasca si Cioran, Ionesco, Elvira Popescu, Coanda, Brancusi, Lipatti, Enescu,Gheorghe Panculescu, Virgil Gheorghiu, Sergiu Celibidache, a devenit aceasta „Douce France”:

  • In imaginile de inceput si final ale clipului, apare actrita Michèle Doina Laroque, blonda supla cu voce calda si suras inteligent.
   Madame Laroque este romanca dupa mama, crescuta si educata de bunica sa, despre care povesteste ca ii vorbea doar in limba romana.
   Observati clasa doamnei..
   .Vive la France anoblie par des femmes comme Doina Laroque!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: