Încălzirea globală, pericol de moarte sau frauda secolului?


Oceanul Arctic se încălzeşte, icebergurile se topesc iar în unele locuri focile găsesc o apă prea fierbinte pentru ele, spune un raport eliberat către Ministerul Comerţului din SUA, de către Consulafft, în Bergen Norvegia.
Rapoarte primite de la pescari, vânători de foci şi exploratori, toate indică o schimbare radicală a condiţiilor climaterice şi la temperaturi nemaiîntâlnite în zona Arctică.

Expediţii de explorare raportează că de-abia au întâlnit gheaţă până la latitudinea nordică de 81 grade, 29 minute. Probe scufundate până la o adâncime de 3.100 de metri arată curentul oceanic „Gulf stream” ca fiind foarte cald. Mase enorme de gheaţă au fost înlocuite de bancuri de pământ şi pietre, continuă raportul, în vreme ce în multe părţi gheţari binecunoscuţi, au dispărut fără urmă.

Foarte puţine foci şi nici un peste alb se mai găsesc în estul Arcticii, în vreme ce mase uriaşe de heringi şi hamsii care niciodată înainte nu s-au aventurat atât spre nord, sunt întâlnite în vechile locuri de pescuit ale focilor. Se prezice că în numai câţiva ani, datorită topirii gheţarilor, nivelul oceanelor şi a mărilor va creşte, făcând majoritatea oraşelor de coastă nelocuibile.

Londra sub ape

Îngrozitor, nu-i aşa? Ce am uitat să menţionez, e că acest raport datează din 2 Noiembrie 1922, fiind adus la cunoştinţa publicului De Associated Press şi publicat de către ziarul The Washington Post, acum 89 de ani!

Noroc cu memoria scurtă a publicului! Numai astfel a fost posibil ca oameni de ştiinţă (ce glumă proastă!), să inventeze literalmente din aer cald, o „încălzire globală” în baza căreia ţările sunt forţate să plătească taxe enorme pentru „emisiile de carbon”, taxe care până la urmă sunt suportate de bieţii contribuabili – l-am auzit cu toţii pe Ministrul Mediului Laszlo Borbely anunţând că de astăzi 1 Ianuarie 2011, taxa de înmatriculare a autovehiculelor creşte cu până la 50%, de parcă sumele nu erau absolut ridicole PÂNĂ ACUM!

Tot acestei minciuni sfrunate îi datorăm şi nenorocitele „becuri ecologice”, acelea care costă de 5-15 ori preţul unui bec incandescent şi tot cele care eliberează de 20 de ori doza maximă  admisibilă de mercur în cameră, atunci când se sparg, astfel încât copiii şi femeile gravide sunt sfătuiţi să părăsească imediat camera!

Bune pt. mediu ? Ia’ mergeţi să vă c….

Frauda a fost dovedită de către „hechării” care au spart serverul Universităţii de Est a Angliei în 2009, expunându-i ridicolului pe excrocii în halate albe care se întrebau unii pe alţii în mii de e-mailuri, cum să-i mai mintă pe fraieri, ce să mai născocească… ea continuă însă să ne atingă rău de tot la buzunare, căci politicienii se prefac că nici n-au auzit de scandalul Climategate, continuând să execute conştiincios ordinele primite de la stăpânii lor şi nu, aceia nu suntem noi cei care i-am ales!

Ce putem face până când vom smulge frâiele din ghearele lor jegoase? Sabotaţi bestia băgându-i beţe în roate: faceţi stocuri de becuri incandescente, care nu vă intoxică atunci când se sparg, iar dacă aveţi vre-o maşină de înmatriculat, faceţi-o la bulgari, unde continuă să fie cam de 10 ori mai ieftin decât la noi. Măcar că sunt în UE, dar bulgarilor li se cam rupe în paişpe’, după cum ar trebui să i se rupă şi românului de bastarzii ăştia neo-comunişti!

În căutarea fraierilor

Mai e ceva: dacă sistemul a dovedit că manipularea, frauda şi jaful sunt modul său standard de operare, ce om cu mintea întreagă nu va începe să chestioneze şi celelalte „vaci sfinte” ale acestuia?

De exemplu atunci când alţi „oameni de ştiinţă” ne recomandă vaccinarea pentru a „preveni” bolile, sau produsele modificate genetic ca fiind „inofensive”, sau de ce nu, când mii de absolvenţi ai facultăţilor economice învaţă pe dinafară că „fără datorii nu poţi creşte” ( e ca şi cum ai spune omului: haide să-ţi tai o mână şi-un picior, ca să îţi fie bine! ), nu-i aşa că am face mai bine DIN START să credem EXACT OPUSUL celor susţinute? Eu cred că orice om înţelept, va proceda astfel.

Regula de bază trebuie să fie: ÎNTÂI SĂ NU ÎI CREZI, APOI SĂ CERCETEZI!

La Mulţi Ani, România!

25 răspunsuri

 1. în anii ’70 lumea era prostită cu inevitabila răcire a pământului; sau îngrozitoarea viitoare eră glaciară. despre asta nu își mai aduce aminte mai nimeni, iar cei care o fac sunt rapid reduși la tăcere.

 2. LA MULTI ANI!
  Incalzirea globala si farsa care s-a ascuns pt unii in spatele sperietoarei din lan, e o alta batjocura a sistemului, menita sa ii faca pe supusi sa fie si mai cocosati de datorii, dar, mai ales sa fie si mai umiliti de catre dispretul satanic izvorat din uraciunea cupolei. Sa nu ne imaginam ca vreun hacker destept a facut de capul lui acele dezvaluiri. Nicidecum! Potrivit protocoalelor inteleptilor sionului din elvetia incepututlui de secol XX, ni se zice cu subiect si cu predicat aceea ca sistemul are si va continua sa aiba oameni infiltarto peste tot in tot ce inseamna adunare umana, forma de organizare a unui grup, indiferent de amplasare, domeniu de activitate, marime si importanta a grupului. Stiu una si buna: daca ma apuc sa interceptez SMSuri sau apeluri din reteaua de telefonie mobila, rapid imi suna STS-ul si politia la usa. Asadar, nu fiti naivi sa credeti ca putem vedea fara ca cineva sa vada ceea ce noi vedem. In mod identic nu cred nici in basmul WIKILEAKS-Lasange, oricat de carismatica, intelectuala si bine-intentionata ar vrea sa para figura acelei vedete care zice ca se teme sa nu fie executat in america. Basme!
  Hai sa ma intorc la basna incalzirii globale.
  Toti stim ca in razboiul 2 mondial otelariile au produs sute de mii de piese pt masinariile de razboi ale lumii de atunci, ceea ce a insemnat caldura, CO2, fum eliberat masiv in atm, la fel stim ca s-au aruncat cantitati incomensurabile de trotil, ca s-a scos petrol pt alimentarea motoarelor razboiului, iar dupa terminarea in ’45 a conflictului industria a fost pusa pe dezvoltare, america fiind varf mondial pe vremea cand germania inca fumega. Totusi, anii 60-70 au insemnat exacerbarea dezvoltarii industriale, inclusiv in Romania noastra unde tot mai multi incepeau sa aspire la a avea o masina fara catalizator si computer ca azi. Surprinzator, sau, deloc, vremea se racea, iar verile erau tot mai nesuferite in metropolele poluate. La Tokyo erau automate de O2 pe strada, unde cu ceva bani, primeai aer curat, inca din anii ’70. Am vazut poza intr-un Almanah Scanteia de la vremea respectiva. Concluzie: lumea face caldura, CO2, CO, iar temperatura scade in loc sa urce! Ca sa creasca temperatura avem nevoie de un incalzitor cu adevarat puternic si acela poate fi soarele cu emisiile din diverse spectre, sau, una sau mai multe bombe nucleare detonate. Cand a fost lansata bomba aceea de cincizecisiceva de megatone de catre rusi (TZAR BOMBA sau MOAB), temperatura pamantului cica a urcat cu 3 grade rapid. Incalzitorul planetei, oricare ar fi el, determina cresterea gradului de agitatie moleculara a apelor din oceanul planetar, si implicita eliberare a CO2 in atmosfera. Asadar, corelatia e FIX PE DOS, TIPIC SATANIC! Ei mint ca producerea de CO2 face sa ne fie cald, cand de fapt e invers: incalzirea duce la eliberarea de CO2. Pt ungurul ala ciudat, precizez: CO2=dioxid de carbon.
  Sa fim mai cuminti si mai rugatori de Dumnezeu in anul asta de imense incercari!
  Doamne ajuta!

 3. P,S. Nu contesta nimeni evidenta filmarilor si fotografiilor care arata un ursa polar cu puiul lui pltind in deriva pe o bucata de gheata nu mai mare de 20m. Am aflat toti ca permafrostul se topeste si ca pipeline-urile si soselele dar si casele construite pe permafrost sunt sortite pieirii din cauza topirii substratului lor de gheata. Ceea ce se tace e aia ca HAARP-ul SURA si probabil si CERNul contribuie masiv la vulnerabilizarea planetei prin incalzirea pe doua cai a acesteia: in primul rand prin emiterea de GigaWatti de putere a microundelor care perforeaza stratul de ozon protector, facandu-ne vulnerabili pt radiatia solara si cosmica, iar e de alta parte prin insasi reflectarea undelor de inalta energie catre placile tectonice ale pamantului in vederea activarii focarelor seismice dar si a vulcanilor. Asadar, scutul protector al planetei e deja perforat si facut ciur pentru radiatia solara si cosmica, iar daca in soare mai au loc si niscai furtuni si explozii de proportii cum se anticipeaza, sa nu ne miram de urcarea nivelului oceanelor si nici de alte conditii meteo extreme cum aflam din media, aproape zilnic.

 4. felicitari pt perseverenta de a de-mistifica toate aceste aspecte; eu , tu si altii ca noi, stiam de mult toate chestiile astea, dar e bine sa fie informati cat mai multi pentru constientizarea minciunii ordinare care ni se toarna pe gat zi de zi; tine-o tot asa 🙂
  succes !

 5. Daca as face abstractie de retorica titlului, raspunsul e da la ambele intrebari legate de incalzirea globala: e si farsa dar si un pericol de moarte pentru intreaga omenire expusa iradierii prin vandalizarea scutului protector al planetei. Oamenii de stiinta sunt inmarmuriti si nu isi permit anticipari sau previzionari despre ce va fi cand si daca. Sunt doar ingroziti si tacuti, redusi la tacere.

 6. Referitor la mizeriile alea de becuri ultra-scumpe produse prin China sau prin ue, pot zice ca am luaat si eu, de proba. Ca am dat vreo 30Lei pe unul in loc sa fi dat 2-3 lei pe unul normal, e un aspect, dar lumina pe care o face, e obositoare pentru om. Citeam undeva ca avantajul imens al iluminatului clasic incandescent rezulta din aceea ca se bazeaza pe inertia termica mare a filamentului din interior. La 50 Hz cat e frecventa alimentarii, in 20 milisecunde nu are vreme sa se stinga filamentul, in timp ce, la becurile cu descarcare in gaz, da, acolo lumina se intrerupe de 50 de ORI PE SECUNDA fapt neconstientizat de noi dar sesizat de creierul care primeste semnale luminoase discontinue, in salturi, ceea ce e impotriva vietii noastre.
  Multumesc tuturor si va cer iertare daca am monopolizat tema.

  • nu stiam de chestia asta cu becurile economice.. incep sa se lege multe..
   multumesc marian

   • Se poate verifica efectul oscilatiilor cu un aparat foto digital- indreptati-l spre un bec economic si in anumite unghiuri veti observa pe ecran o reflexie albastra care oscileaza ca un ecran crt(tub catodic ) de calculator.

    • Cred ca nimeni nu vrea sa ne intoarcem la faclii si nici macar la lampa cu gaz dar obligativitatea introducerii becurilor economice e inca un semna ca ni se vrea pieirea inclusiv prin arderea celulelor retiniene. In felul acesta ar trebui ca toata lumea sa poarte de dimineata pana noaptea ochelari protectori care sa filtreze radiatiile din mediu. Ce ne facem insa cu defazajul dintre sursele de lumina. Ca frecventa de 50Hz e o prima metoda de a face ca lumina sa fie discontinua e un aspect care se poate remedia prin alimentarea la curent continuu, dar insasi mecanismul bombadarii randomizate a gazelor din lampi mi se pare a fi o alta sursa de discontinuitate, despre care nimeni nu sopteste. Sa mai intreb si de ce?

 7. Pentru nimic, sau, pentru prea putin. Oricum nu fac nimic sa impiedic realmente avansarea plugului sistemului satanic. Cum zice si saccsiv nu e in puterea noastra fizica sa ne punem la tranta cu sistemul. Ar fi ultima greseala si totusi NU prostie a vietilor noastre. Arma noastra e una care nu zornaie, nu face nici explozie nici fum nici nu varsa sange. Singura noastra adevarata arma e credinta in Dumnezeu. Cu arma asta se crapa si muntii, se intoarce si soarele pe cer, se dau apele inapoi, se invie ceea ce parea mort pt vecie.
  Imi e imposibil sa nu ma intreb cum se face ca, dupa mai bine de un deceniu de punere pe tapet, in public a ceea ce e indeobste denumit drept „Teorie a Conspiratiei”, in mod PERFECT INEXPLICABIL, de niciunde de pe fata pamantului sa nu fi auzit de vreun membru al ocultei mondiale care sa fi platit cu viata de pe urma crimelor savarsite impotriva Lui Dumnezeu. Ei par a fi la adapost, inapoia geamurilor groase de 5-8cm, fara ca vreo grenada sau racheta antitanc sa le fi imprastiat creierii pe bancheta, asa cum s-a intamplat cu bietul JFK, cel care mergea in masina decapotabila. E bizar cum din moment ce in Kosovo se cumpara semtex la 2-300€ suta de grame nimeni nu a luat capul vreunei asemenea hidre. Ceva nu se leaga, oricat mi s-ar zice ca sunt protejati de ritualuri satanice si de flacari violet. China ar avea peste 10000(zecemii) de tragatori de elita raspanditi prin toate ungherele pamantului, indivizi care la un semn ucid pe cine li se cere sa ucida. Chiar daca si China ca s Rusia sunt in aceeasi hora satanica a puterii unice, globale, tot nu pricep cum de nimeni de atata amar de vreme nu a preluat cu de la sine putere initiativa pedepsirii vreunui incornorat. E doar unul din paradoxurile societatii contemporane noua.

 8. am avut si io curiozitatea sa citesc cate ceva din mailuri. Le gasiti pe toate aici: http://www.eastangliaemails.com, dar e mai bine sa folositi o selectie deja facuta: http://www.examiner.com/climate-change-in-national/climategate-climate-center-s-server-hacked-revealing-documents-and-emails,
  Nu se poate adauga decat ca indivizii astia ar trebui scosi din lumea stiintifica, pentru simplul fapt ca nu se poate face stiinta fara un minim de onestitate intelectuala.

 9. Suntem destul de multi aceia care avem tuburi de neon in baie, in bucatarie, balcon sau chiar in camera de zi. Indiferent ca le mascam pentru primi lumina indirecta, sau, nu, mai devreme sau mai tarziu stratul de substanta luminofora de pe interiorul sticlei tubului se va perfora, permitand radiatiei X sa paraseasca tubul pentru a ne arde celulele retiniene. Ati observat poate ca in cabina mecanicului de locomotiva sau a conducatorului de metrou, lumina e incandescenta, la fel si la soferii mijloacelor de transport in comun, in vreme ce in sala pasagerilor, se foloseste iluminare prin descarcare in gaze. Nu e intamplatoare alegerea.

  • Foarte buna observatia- noi nu avem si nici nu vom avea becurile astea daunatoare!

  • te rog explica diferenta..mersi

   • Intre becul incandescent si tuburile fluorescente: becul emite lumina continua si nu discontinua iar despre emisia UV, la becuri, nu stiu sa fie. Tuburile, indiferent de calitatea sticlei folosite raman extrem de obositoare in primul rand pt ochi. Am incercat eu intr-o vara caniculara sa citesc la o veioza cu tub. Nu recomand nimanui asa ceva pt ca dupa 10-20′ aveam probleme mari cu vederea, practic ajungeam sa nu mai vad nimic. Asa-zisa economie in cazul cititului e nesemnificativa. Un tub consuma 25-38W, iar becul incandescent 60-75-100W. Ochelarii costa mult mai mult…

 10. Tema aceasta nu este simpla si mi-e teama ca nu avem date suficiente. Dar e clar ca merita discutata.

 11. La mulţi ani!!!

 12. o problema de minima logica stiintifica: concentratia de bioxid de carbon in atmosfera este de 0.03%. Chiar si inmultita cu 10, ar ajunge la 0.3%. Bioxidul de carbon este inert chimic si nu catalizeaza nici o reactie…Care e shpilu cu cresterea concentratiei? ne verifica cineva sa vada cat suntem de cretini?

  • si inca ceva: bioxidul de carbon e mai greu decat aerul. Cum ar putea el sa creeze efect de sera? Si, presupunand ca distribuim uniform stratul de bioxid de c pe suprafata pamantului (netinand seama de amestecarea acestuia datorita turbulentelor, cu alte gaze), ar rezulta ca inaltimea stratului de bioxid de carbon nu ar depasi inaltimea de 5 metri… din inaltimea totala a atmosferei dense de vreo 16 km. Periculos gazul asta inert chimic, nu?

   • Faza e ca cine le sufla in ciorba si-o fura. Cea mai blanda pedeapsa fiind pierderea lcului de munca dupa care se recurge la metode mai speciale. Sunt artisti in intimidare jidanii astia satanici. Tre’ sa iasa ca ei: CARBON TAX

 13. Ei coreleaza invers fata de cum e realitatea, dupa cum, pe invers e toata fiinta lor, incepand cu simpla ascultare a mesajelor de tipul YES WE CAN adica thank you satan, ascultat pe dos. Se fac a nu sti ca orice pahar de sifon sampanie sau fanta deschis si pus la temperatura camerei isi va pierde din cauza caldurii gazul dizolvat in apa. Daca e cald, e normal ca oceanul planetar care e cam 2/3 din suprafata planetei sa elibereze gazele dizolvate in apa si de aici sa creasca si concentratia de CO2, nu pt ca am sau nu catalizator la masina sau pornesc sau nu centrala pe gaze. Povestea cu efectul de sera, da, se aplica exclusiv metropolelor supra-intesate de masini, in conditiile stagnarii aerului si cresterii umiditatii relative a acestuia producandu-se acea ceata, pacla murdara care manjeste imaginea oriunde am privi. Dar cat la suta reprezinta toate metropolele fata de cat e restul pamantului, asta nu mai intreaba nimeni.

 14. Trebuie sa murim..unu moare de bec altu de ciuda…schimbarea climei se vede..iar cine o pune in carca oamenilor se inseala…consumul de resurse este mare iar resursele sunt ca o sticla cu nisip…inca nu am vazut nimic…dar cu timpu situatia se va schimba: cei ancorati in viata materiala vor constata la un moment dat ca nu mai exista combustibil,ca e prea scump,ca au 3,4 masini si nu valoreaza nimic,ca au banii blocati in tot felu de prostii,ca sunt in impas,cei ancorati in viata spirituala vor prinde din ce in ce mai multe radacini si se vor bucura de minunatiile Pamantului…pentru a ne da seama ce minunata e lumea asta nu trebuie sa studiem la 4 facultati,nu trebuie sa punem jos pungi cu bani,minunatia se arata doar acelora care cred si au credinta…nu celor frustrati care cauta motive de justificare a esecului personal…nu trebuie sa participi la petreceri de revelion,sa bei,sa mananci,sa stai cu femei foarte frumoase,sa-ti etalezi bogatia materiala,sa stai la hotel de 7 stele pentru a simtii fericirea trecerii anilor…nu trebuie sa fii mare invatat sa-ti dai seama de ce faci rau si ce faci bine…nimeni nu-ti interzice sa gandesti pozitiv,nimeni nu-ti interzice momentele de multumire sufleteasca,nimeni nu cauta sa-ti fure gandurile bune,nimeni nu-ti poate face rau daca crezi in Dumnezeu

 15. Pentru cei care cred ca pot schimba aceasta lume le recomand sa citeasca psalmul 90…iar daca chiar vor sa o schimbe nu vor reusi…lumea de azi a luat-o la vale din punct de vedere moral..nu se mai respecta decenta morala..lucrurile materiale chiar nu conteaza…si ce daca o sa-mi ia toate averile..evreii,americanii,ungurii,rusii,europenii…nu le vor putea schimba cu rasplata Raiului…partea materiala nu poate schimba sufletul omului..cine traieste fara apasarea financiara nu poate fi pacalit sa-si vanda sufletul…Iuda a tradat pentru material care nu i-a folosit la nimic…Dumnezeu nu va lasa pe cei ai Lui chiar asa de izbeliste si ne uitam ca de exemplu la noi in tara de ar fi fost cutremure si inundatii cum sunt in alte tari ar fi foarte rau…nu zic ca nu au fost dar nu de amploarea celor din alte tari…trebuie sa fim foarte atenti ca Dumnezeu ne rasplateste si mai precis atunci cand nu ne asteptam dar noi multi dormim spiritual si nu multumim pentru cate avem..

 16. Felicitari pentru ce faci! 🙂
  Tine-o tot asa!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: