Scrie un prieten din America:


Una din metodele de a sabota soft ţări întregi – promovări de persoane nepotrivite pentru munca pe care o fac:

bărbaţi care vând aţă, „surori” medicale, femeia oţelar sau tractoristă, chinezi şi indieni în programare, etc.

În ţările „civilizate”:  „În Norvegia, una dintre ţările cunoscute pentru societatea egalitară, companiile listate public trebuie să aloce 40% din posturile de conducere femeilor. ”  Nu se pomeneşte despre dezastrul social şi spiritual datorat faptului că mamele lasă creşterea copiilor pe mâna creşelor, grădiniţelor, televizorului, soluţia sigură pentru crearea unei populaţii îndobitocite, descrestinate şi uşor de manipulat că o turmă de vite care nu pot gândi independent.

Pentru cei care încă mai sărbătoresc 8 Martie, „Ziua Internaţională a Femeii”:

8 Martie

Ei acum, gândind la rece, nu-i aşa că e mai bine ca mama să-şi crească copiii, până la vârsta şcolară?  Nu degeaba îşi internează americanii părinţii varstnici în case de bătrâni, unde înafară de pilule de pacificare şi dormit şi de televizor, nu există altă viaţă.  Primesc cel mult două felicitări pe an, de Crăciun şi de Paşti..

Nu e vina copiilor:  asta-i  răsplata firească pentru faptul că şi ei au fost la rândul lor insitutionalizati de mici, prin creşe, grădiniţe şi „babysitters” particulari.

Vorba lor „what goes around, comes around”.

Un răspuns

  1. Imi pare rau s-o spun: totalitarismul va avea mai mare „succes” in lumea occidentala.
    In Romania cand se umbla la sufletul romanesc si la ortodoxie, apar imediat organizatii militante ca o reactie imunitara(vezi Legiunea Arhanghelului Mihail si Garda de Fier).
    In comunism a aparut „erezia” nationalista, cand s-au eliberat detinutii politici(legionarii), cand s-au renovat manastiri si biserici, cadrele din PCR se botezau si isi botezau copiii in ascuns, etc.
    Acum sunt demascate „strutocamilele” din ortodoxie, urmasii tortionarilor NKVD-isti, ucigasii istoriei Romaniei, atentatori la constiinta neamului romanesc…

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: