Azil de bătrâni a început vaccinarea anti-Covid. Deocamdată, 24 de morți din 193 de persoane.


Treburile par să meargă pe dos la azilul de bătrâni The Commons on St. Anthony din Auburn, New York. Vaccinarea e presupusă să reducă sau să sfârșească morțile de coronavirus, corect? Dar aici la The Commons, oamenii au început să cadă numai după începerea campaniei de vaccinare anti-Covid.

Într-o perioadă de două săptămâni începând cu 22 Decembrie data la care au început vaccinările, 24 de rezidenți infectați cu coronavirus, au murit.

The nursing home began vaccinating residents Dec. 22. So far 193 residents, or 80%, and 113 employees, or less than half the staff, have been vaccinated. The nursing home plans to do more vaccinations Jan. 12.

Ce coincidență remarcabilă! Și o soluție și mai remarcabilă – dacă oamenii au început să moară, continuăm să vaccinăm! Asta demonstrează fără dubii că spitalele și azilele au devenit locașuri ale morții, care trebuiesc evitate cu orice preț.

Asta face rata mortalității de 12.4% pentru vaccin, față de 0.12% pentru boala Covid în sine. (din 325,000,000 americani, au sucombat 376,000, în condițiile absolut suspecte în care doctorii sunt motivați financiar pentru morții de Covid).

Se pare că Prof. Dolores Cahill are uriașă dreptate când ne explică mecanismul prin care vaccinul omoară. Aș fi extrem de curios să aflu rezultatele necropsiilor, deși mă îndoiesc că s-au făcut. Ar fi revelat prea multe.

sursa: Syracuse.com

Informațiile de mai sus se bucură de un succes excepțional, dar de o vreme încoace nu mai am vizitatori de pe facebook și nu pentru că utilizatorii fb s-ar fi prostit, ci pentru că platforma fb, a cenzurat Lumea după Eufrosin. Dacă încercați să trimiteți unui alt utilizator fb un link către acest blog, nu va fi livrat. Dacă chiar vă pasă ca cei cărora le trimiteți informația să o și afle, faceți-o așa, pe școală veche, prin email. Vă vor mulțumi.

3 răspunsuri

  1. Poate este un concurs intre Azile…
    Intr-un asezamant privat din Franta au murit 23 de oameni intr-o saptamana din 68 de rezidenti contaminati. Marea majoritate a batranilor nu manifestasera simptome gripale.
    Au murit singuri si neconsolati pentru ca familiile nu au avut dreptul sa ii viziteze nici de Craciun.
    Directorul Azilului a declarat ca acum nu este momentul sa se puna intrebari legate de cauza deceselor.
    Oricum, este exclus sa se vorbeasca despre „cauze naturale”.
    Logica ar impune declansarea unei anchete penale, dar cum ce se intampla in acest moment pe planeta nu are legatura cu logica, sunt foarte putine sanse sa poarte cineva plangere impotriva conducerii azilului.
    Decizia guvernului francez de a sechestra populatia in case dupa ora 18 ne face sa banuim ca politicienii au ajuns la concluzia ca tarile pe care le guverneaza sunt doar niste azile de ai caror rezidenti dispun cum ii duce capul sau cum li-se ordona.
    https://www.ladepeche.fr/2021/01/13/hecatombe-dans-un-ehpad-dalbi-68-residents-contamines-et-23-deces-dus-au-covid-19-en-une-semaine-9309617.php

Răspunde!