De ce vor muri vaccinații anti-Covid pe capete în lunile și anii care urmează


Profesorul de biologie moleculară și imunologul irlandez Dolores Cahill, explică mecanismul care duce la moartea celor care se vaccinează cu serul purtător de mARN (ARN mesager) și rolul pe care îl joacă acesta în „trișarea” sistemului imunitar. Ea susține că pericolul vine atunci când organismul e expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul Covid, va declanșa o furtună de citokine care duce la distrugerea organelor interne. Aceasta nu se întâmplă celor nevaccinați, care au sistemele de apărare nealterate „la purtător”. Practic, vaccinul crește imens șansele ca următoarea răceală să fie fatală.

E bine de înțeles că lumea întreagă participă la un experiment gigantic acum între Ianuarie – Aprilie, când guvernele își îndeamnă și obligă cetățenii (a nu avea dovada vaccinării va duce la pierderea locului de muncă, inabilitatea de a călători etc. – deci suntem obligați să acceptăm serul), experiment al căror rezultate vor apărea din nefericire la scurt timp după vaccinare. Totuși, o așteptare de 1-2 ani, nu va face nici  un rău, nimănui, chiar dacă nu vom mai păși într-un supermarket gigant – piața locală, e cea ma bună. 

Între timp, morții vor fi puși în seama altor cauze, exact așa cum anul trecut, orice mort era din cauza Covid, dar noi vom știi de ce.

Deja cunoaștem cazuri de medici/asistenți medicali care au murit după vaccin, sau au fost grav vătămați. Acestea doar se vor înmulți exponențial, pe măsură ce tot mai mulți oameni acceptă să fie modificați genetic.

Cu mult mai bine ar fi ca guvernele să spună oamenilor care sunt lucrurile ce trebuiesc făcute pentru a întări sistemul imunitar, astfel încât nici o gripă sau răceală să nu aibă efecte devastatoare. Sau tratamentele ieftine și dovedite vindecătoare, curent interzise prin retragerea lor de pe piață.

Dar de când pot fi guvernele acuzate că ar fi în slujba popoarelor pe care le conduc?

https://www.bitchute.com/embed/Dxjp6nkwhWn8/

Informațiile de mai sus se bucură de un succes excepțional, dar de o vreme încoace nu mai am vizitatori de pe facebook și nu pentru că utilizatorii fb s-ar fi prostit, ci pentru că platforma fb, a cenzurat Lumea după Eufrosin. Dacă încercați să trimiteți unui alt utilizator fb un link către acest blog, nu va fi livrat. Dacă vă pasă de cei cărora le trimiteți informația, faceți-o așa pe școală veche, prin email. Vă vor mulțumi.

11 răspunsuri

 1. In 1985 medicul Jean Pierre Willem a reusit sa creeze la Sorbona, Catedra de studiul medicinei naturale.
  Evident ca aprobarea a primit-o dupa ce si-a argumentat cererea cu studii compexe si complete efectuaute decenii de-a randul in cele mai incercate de boli si razboaie tari de pe toate continentele.Tratamentele propuse de dansul exclud produsele comercializate de mega industriile Pharma.
  Doctorul Willem recomanda pentru evitarea imbolnavirii cu Covid19 folosirea uleiului esential de EUCALIPT si tratarea virozei cu NIOULI simplu sau asociat cu RAVINTSARA sau TEA TREE.
  Timp de 7 zile de 2 ori pe zi, 3 picaturi din aceste uleiuri amestecate cu putin ulei de amanda sau susan se inghit. Se pot lua si cu miere sau se maseaza putin regiunea sternului si/sau poigneul.
  Cine gaseste in Romania un medic specialist in terapii naturale, absolvent al unor facultati recunoscute legal in Franta,Germania sau Elvetia, este recomandabil sa il consulte inainte
  de a se inscrie pe lista nationala de vaccinare.

 2. […] De ce vor muri vaccinații anti-Covid pe capete în lunile și anii care urmează […]

 3. https://www.mesvaccins.net/web/vaccines/658-comirnaty
  Notita ultimului vaccin Pfizer, compozitie, contraindicatii ( boli de coagulare sangvina), obligativitatea completarii formularului de acceptare a vaccinarii, obligativitatea completarii unei fise medicale.

 4. Notita vaccinului pe care am transmis-o in comentariul de mai jos, confirma afirmatiile doamnei.
  Cititi compozitia si spre sfarsitul textului contraindicatia majora care infirma indicatiile de la inceputul notitei.
  Persoanele cu boli cardiovasculare iau sistematic anticoagulante deci ,dupa cum spune notita, trebuie sa evite vaccinarea.
  Asa zice producatorul, nu noi, clientii streainoarafatilor.

 5. […] Exista o tanti doctor Dolores Cahill care explica intr-un film in engleza exact reactiile adverse prin care vor muri multi oameni vaccinati de Covid in lunile si anii care urmeaza. Nu toata lumea se imbolnaveste sau moare de la vaccin imediat dupa injectare sau in zilele urmatoare. Unii se vor imbolnavi sau vor muri in lunile urmatoare sau anii urmatori, cand corpul lor se va lupta la un moment dat cu alt virus de tip SARS care se gaseste in mod natural in mediul inconjurator. VEZI VIDEO AICI. Detalii in limba romana AICI. […]

 6. Sunteți tâmpiți rău. Și ăia cu teoria și ăștia care o distribuiți pe net și cei care pun botu’…

  • Bună argumentația ta! Am o propunere: fă-ți ambele doze, apoi revino să ne spui cum te simți – ce zici, te bagi?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: