Vaccinare după ureche, fără urmărirea și tratarea efectelor adverse


Ma intreb de ce este lasat Gheorghita al nostru sa vorbeasca gura fara el.
Cand a acceptat dansul functia de coordonator, s-a intrebat daca cei cu care ordoneaza vaccinarea nationala, adica grupul de colegi medici si militari sunt la curent cu faptul ca Republica noastra nu-i nici Marea Britanie, nici Germania si nici chiar Statele Unite ale Americii?!

Ma refer la faptul ca nenorocitul ala de sistem informatic al Ministerului Sanatatii nu este capabil in niciun caz sa transmita recomandarile medicilor de familie pentru fiecare pacient roman, grupurilor de vaccinatori raspanditi aiurea prin tara.

Un roman, in cadrul acestei actiuni este un pacient care are un dosar medical secret in care medicul de familie pune rezolutia: vaccinabil sau ne-vaccinabil, in functie de particularitatile medicale ale acestuia.

Mesajul transmis de dl.Gheorghita legat de vaccinarea in masa nu este al medicului ci al ofiterului care le ordona romanilor sa stea la coada cu buletinul in mana fara sa puna intrebari.

Ofiterul Gheorghita nu spune nimic nici despre medicii care vor supraveghea actiunea si care vor interveni in cazul unor reactii adverse imediate, cum s-a constatat planetar ca se intampla in America unde in mod cert sistemul informatic functioneaza si sunt dotati cu defibrilatoare .
Daca, fereasca Dumnezeu, li-se va face rau unor romani, nici de respiratie gura la gura nu vor avea parte, caci purtatul mastilor este obligatoriu in toate spatiile inchise.

Revin la obsesia mea: Comisia acea de Bioetica despre care am aflat ca exista si se exprima, a decis oare sa trimita observatori in Caminele pentru batrani, inchisori si asezamintele pentru persoanele cu dizabilitati?

Clement

15 răspunsuri

 1. Clement , dumneata ai inebunit ?!! Despre ce fel de vaccinare vorbesti , atata vreme cat vaccinul , mult trambitzatul , mult asteptatul vaccin este livrat sub inteleapta conducere a domnului COLONEL DOCTOR Valeriu Gheorghita in…cutii folosite la ambalarea Pizzei pe care , o livreaza aia de la GLOVO ??? Despre c e fel de vaccinare vorbesti atata vreme cat liderii , ” alesii ” acestei natiuni refuza sa se vaccineze lasand prostimea s-o faca cu sprijinul si la ordinele ARMATEI ? La ora asta dl. colonel doctor , trebuia sa fie doar o amintire neplacuta a istoriei COVID in Romania insa , cum nici macar in ARMATA nu mai exista ONOARE…

  • Exact asta spuneam dar…cu alte cuvinte.
   Pe scurt:
   -NU este recomandabil ca cetatenii din Gaesti sa mearga sa se vaccineze in centre in care asistentele medicale nu au habar de ce boli sufera acestia, adica iok acces la dosarul personaĺ cu avizul medicului de familie (vezi Jurnalul digi24)
   -Domnul Gheorghita a dat de inteles poporului interesat de vaccinare ,deci si gaiestenilor, ca centrele medicale, zise in popor si vaccinodroame, nu sunt prevazute cu echipamente de reanimare.
   -Domnul Gheorghita nu prea poate fi luat in serios nici in calitate de medic epidemiolog, nici in calitate de expert in strategie sanitara . Gaiestenilor le este totusi drag pentru ca are nume de alint si il simt de-al lor.
   L-au pus in fata pentru ca este tanar, lipsit de experienta si dornic de afirmare.
   Draga Marian, sincer cred ca te-ai hotarat sa imi subminezi definitiv moralul.
   NU sustin aceasta campanie de vaccinare hotarata in Tartaria daaar, respect libertatea cetatenilor orasului in care se mai fabrica frigidere romanesti, de a se vaccina cf.indicatiilor dlui.Gheorghita.
   Regret profund faptul ca nu mai ma pot refugia in Buthan.

 2. Campania de vaccinare din tarile europene a inceput de Sfantul Stefan. Desigur este doar o intamplare faptul ca autoritatile masonice au ales ziua cand a fost ucis primul martir crestin ca sa forteze populatia nevinovata sa-si introduca substante dovedite toxice si nanotehnologie necunoscuta in corp, cu ajutorul armatelor.

  • Daca au cautat o corelatie cu crestinismul, atunci este foarte posibil ca au facut-o prin Irod si Irodiada pe care ii venereaza la Lugdumum Convenarum, locul in care au fost trimisi in exil in 39 de Caligula, an in care Irod a si murit.
   Astazi, fosta cetate galica se numeste Saint Bertrand de Comminge.
   Dupa mine, fac foarte rau ce fac pentru ca nu departe de acest sinistru loc, in catedrala de la Amiens se gasesc o parte din moastele facatoare de minuni ale dreptului si luminatului Sfant Ioan Botezatorul, aduse in timpul cruciadei din 1206.

 3. Conferentiarul doctor Belusica din Gaiesti , viclean fiu de casa al coordonatorului dr.Gheorghita se uita in acest moment in ochii romanilor si le spune: Eu nu sunt de specialitate, nu ma pricep la vaccinuri dar trebuie sa va vaccinati !
  A explicat gospodareste pe Antena 3 cum se face vaccinarea rasucindu-si degetele in fel si chip pentru a ilustra circuitul la care participa 5 ciiinnnnccci cadre medicale din care a reiesit ca:
  -Nu trebuie completat un formular pe care sa fie trecute posibilele intolerante la excipienti.
  -Adevarinta de vaccinare nu se inmaneaza imediat dupa injectare ci, dupa 15 minute.
  Trageti concluziile.
  Personalul din care este alcatuit circuitul este format din 2 statisticieni, 2 asistenti medicali si 1doctor. Nu a precizat ce specialitate are respectivul doctor adica daca are competente de urgentist.
  Moderatorul Razvan Dumitrescu nu i-a pus conferentiarului Laurentiu Belusica intrebari incomode, a zambit telegenic cu ochii pe cravata mov asortata la costumul maroniu , combinatie care ar trebui interzisa prin lege.

  • Nu îmi imaginez de unde găsești răbdarea să îi privești pe toți ăștia. Eu aș arunca teveul pe fereastră de nervi. Acu’ e adevărat că dacă vrei să faci haz de ei, trebuie să îi cunoști. Trebuie că ai o detașare rară.

   • Nu iti imagina ca imi dedic timpul „liber” observarii stricte a tehnicilor de manipulare media tv. Am atentie distributiva .

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: