SMURD: fundație privată – Raed Arafat: vărul teroristului Omar Hayssam? Incredibilele afaceri derulate sub pretextul falsei pandemii


Recunosc că în 2012, atunci când i-am luat apărarea lui Raed Arafat, am fost manipulat ca la carte, ca dealtfel mai toată națiunea. Acum e clar cine e individul, după faptele sale: un cioclu panicard scos la înaintare de mafia PNL și alți băieți deștepți ce derulează afaceri uriașe pe spatele poporului român. 

Omar Hayssam

Dar dacă ce expune fostul Parlamentar Metin Cerchez e adevărat, țeapa e mult mai mare decât credeam, iar Arafat aparține la Jilava – încrengăturile sunt incredibile. Ascultați-l cu atenție până la capăt:

 

Poate începe să priceapă tot românul de unde insistența bicisnicilor ăstora de a ne umili cu masca până și în aer liber, în plină vară, după cum au început deja la Iași, în tot Jud. Argeș, precum și în alte localități – având pretextul, și-au croit legea, acum au liber la zdrobirea noastră, iar între timp ei să devină cu toții multi milionari.

Cred că a sosit vremea să ne afirmăm răspicat dreptul la libera respirație.

 

8 răspunsuri

 1. Bravo că ați dat videoul ăsta! Eu l-am văzut acum câteva zile și mi s-a făcut părul măciucă…Bolnavii ăștia psihici și criminali de la guvernare nu cred că mai pleacă decât dați jos cu forța!Da cine să-i dea???

 2. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate asa cum ti-a dat si mintea d e pe urma !!! Esti SINGURUL care recunoaste deschis ca , a fost alaturi de Raed Arafat in 2012 . Eu si altii ca mine am iesit in strada revoltati de faptul ca , Basescu -Boc &comp. doreau sa distruga singura , dar chiar SINGURA institutie din Romania care , MERGEA BINE si-n apararea creatorului ei ” acest sirian care , spre deosebire d e multi romani neaosi au facut cu adevarat ceva pentru tara asta ” , dupa spusele de-atunci ale lui C.T.P. Dupa atatia ani am inceput in sfarsit sa am oarece indoieli privind persoana ” doctorului ” iar azi , ai bine azi datorita dumitale am inteles in sfarsit care-i adevarul . Unul dintre multele tunuri date de un arab Romaniei cu SPRIJINUL si ACCEPTUL Statului Roman . Daca atunci eram gata sa ma iau d e piept cu Jandarmeria pentru ticalosul asta , azi ma-ntreb : cum dracu de-am putut fi pacalit in halul asta ? Multumesc Eufrosin !

 3. Romania , un stat mafioto-politienesc-masonic ! Masonii se lauda ca ei vor sa faca bine omenirii . daca acesta-i ” binele ” pe care-l fac , ma-ntreb cu groaza : cum arata raul daca vor vrea sa faca si-asa ceva ?!

 4. Noi nu suntem aici in dialog cu dl.Cerchez, dar pe mine personal m-ar interesa sa stiu daca numitul Arafat are cetatenie romana, carei loje masonice apartine si daca este sau nu maran.
  Pentru noi, romanii crestini, raspunsurile la aceste intrebari sunt foarte importante.
  Afacerile de familie ale familiei Abraham au ajuns sa îi calce pe nervi pe multi romani care s-au cam saturat sa intoarca obrazul pentru a fi palmuiti in virtutea unui principiu teologic respins de numerosi exegeti ai scrierilor evanghelice.
  Este oare de conceput ca un medic roman crestin sa se stabileasca intr-o tara orientala si sa reguleze chestiunile de sanatate publica cu puterea unui oficial gradat, avand acces la datele personale ale cetatenilor respectivei tari?
  Si revin cu obsedanta intrebare la care ar putea raspunde dl.Cerchez: Cate organe au fost prelevate „pe teren” in salvarile achizitionate de dnii Eugen Nicolaescu si Arafat si de ce origine
  au fost beneficiarii respectivelor organe.

 5. Arafat trebuia arestat. A mâncat si mănâncă banii din sanatate sub controversatul SMURD. Oameni buni…medicina nu inseamna SMURD sau medicina de urgență…știați că medicii de UPU primesc sporuri de 100 % ..pentru ce..?…ei la momentul internării cheamă cardiologii si internistii pentru a diagnostica bolnavii, aceștia hotorand diagnosticul si secția pe care va fi internat bolnavul…..in functie de ceea ce v-am spus pentru ce primesc acești oameni spor de 100%…ca să numai vorbim de SMURD…ar trebui desfiintat si trecut la Ambulanta….ma repet este o firma privata cate capuseaza sistemul de sănătate…. Sper ca domnul Presedinte sa ia masuri in aceasta privinta….

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: