Apel – boicotați-i pe cei care vă umilesc!


Bunicilor! tăticilor, mămicilor – NU mai cumpărați de la negustorii corporatiști, care vă umilesc!  Sunt destule piete, magazine mici, tarabe si băcăniile de la colț cu de toate, care vă așteaptă cu drag.

Mai schimbați o vorbă, două cu negustorul , cumpărați ce vă place si nu sunteți scanați, verificați și triați ! Mergeți pe jos, faceți mișcare, odihniți-vă pe bănci la soare sau la umbră, nu mai mergeți cu transportul în comun, pentru o stație-două! Nu vă grabiți ! Doamne ajută!

Autor: Gloria

4 răspunsuri

 1. Am citit undeva ca nu mai stiu care stat din America nu-i va lasa pe oameni sa cumpere de mancare decat daca au fost „testati” pentru „virus”. Asa incepe: in America nu prea sunt piete.
  Si asa sunt fortati toti sa primeasca semnul fiarei pentru a putea manca.

 2. Faptul ca intreaga media este aservita angajatorilor, ca jurnalistii/analistii si-au ingropat constiinta in fundatia caselor de vacanta, reiese din abilitatea cu care ocolesc subiectul achizitionarii termometrelor de testare publica.
  Incercati sa propuneti unui ziarist sa faca o cercetare legata de achizitionarea acestora, de pretul, marca si fiabilitatea aparatelor si veti vedea ce vi-se raspunde.
  Intrebati-i ce societati au facut aceste achizitii si in ce alta tara din Europa populatia mai este scanata in masa.
  In cazul in care este musai sa faceti cumparaturi intr-o pravalie in care scanarea este obligatorie, in maniera cea mai calma, pentru ca este dreptul dumneavoastea, solicitati sa vi se spuna ce tip de aparat folosesc, verificati pe loc pe net cine este fabricantul si ce numar de autorizare are.
  Nu uitati sa notati ziua si ora la care ati fost in contact cu” banalul” termometru si numele persoanei cu care ati fost in contact, nume obligatoriu inscris pe un ecuson.
  Daca nu vi se permite sa aveti acces la aceste informatii, faceti plangere scrisa catre conducerea pravaliei si la politie.
  In prealabil, beti un ceai de tei cu valeriana si faceti o Cruce mare, caci uciga-l toaca e batran.

  • Sunt și termometre care indică 27.9 Celsius, cu toate că cel măsurat pare a fi în viață – fapt relatat mie ieri de către mortul viu. Firește că o anchetă serioasă ar găsi munți de corupție.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: