„Pandemie”, sau farsă globală? Televiziunea italiană avertiza în 2015 asupra virusului chinezesc


Încă din 2015 se raporta despre Coronavirus la televiziuni mai oneste decât cele care manipulează și dezinformează Românii. Dacă nici asta nu este de ajuns, filmul Contagion (2011), oferă acelaș scenariu: pandemie din cauza unui virus care a „sărit” de la lilieci, la porci și într-un final la oameni.

Adică ni s-a spus, dar nu a fost cine să audă.

Vestea cea bună este că tot mai mulți oameni se trezesc. Azi am dat tura obișnuită cu bicicleta prin Cluj. Din grupuri de câte 20 de oameni, majoritatea tineri, doar unul, doi, purtau măscuța care îi caracterizează pe conformiștii care gândesc de la televizor, sau prin sursele greșite de pe net. Ceilalți se simțeau bine, liberi și realmente erau mai frumoși.

Nu există ca cele dinlăuntru să nu se reflecte înafară.

La cumpărături intru fără mască, dar sunt firește piețe, băcănii și chioșcheturi, ale căror operatori sunt foarte fericiți să vadă cum le vine bănuțul necesar traiului, chiar și pe vreme de „pandemie”. Apoi le explic și motivele pentru care cumpăr de la ei.

4 răspunsuri

 1. Foarte interesant video si la fel de interesante sunt si explicatiile (in romana) din descriere. O ipoteza foarte plauzibila.

  Plus ca toate „elitele” (gunoaiele) conducatoare incearca acum sa profite de aceasta criza in diverse feluri.
  Cel mai important din ele si in care colaborarea este vizibila intre rivali e asa-zisa „testare” de Covid-19, care pe langa alte lucruri este o acumulare globala de ADN de la toate populatiile planetei pentru a constitui baza de date umane necesare supercomputerelor eMASS care vor controla sclavii in viitor.

  Dupa cum zice chinezul: „Never let a crisis go to waste”.

 2. A si disparut filmul pe you tube, se mai poate gasi undeva? Apropos, s-a gindit cineva pina acum ce se va intimpla cu cei care au tinut o igiena stricta si nu au venit in contact cu virusi, bacterii etc? Nu cumva vor pati ca si sportivii care se lasa de antrenament si li se atrofiaza muscii? La primul contact cu un virus sau bacterie, dupa o perioada sterila, il vor inhata imediat.

  • Am căutat și eu, dar e dus.. eventual pe bitchute – greșala mea că nu am salvat numele clipului pentru a avea o referință.
   Firește, cine a stat în casă (ascultând sfatul dat inclusiv pe posturile de radio ortodoxe), va prinde mult mai ușor ceva când iasă afară. Probabil asta e tocmai idea – crezi că Rafila nu cunoaște atâta imunologie?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: