Macroul, pedofilia și viitorul Franței.


Această pălămidă mai înaltă din mijlocul bălăriilor politruce,are o mare vulnerabilitate: în toată lumea civilizată relația unei femei mature și profesoară a elevului cu un minor, se numește pedofilie și nu este prescrisă ca faptă (penală-nb), niciodată.

Oricând, rețineți bine oricând, conform legislației franceze, mamaia care îi este nevastă poate fi băgată la pușcărie în orice moment.

Orice cetățean poate depune o plângere contra ei doar de amorul respectării legilor. În USA o asemenea faptă e (pasibilă de-nb) peste 20 ani de pușcarie fermă.

În curând Franța va ajunge de râsul lumii mai tare decât arabii în revista aia care a provocat atentatul generator de Je suis Charlie.

Acum e care pe care – ori creștinii cu frică de Dumnezeu câștigă băgând mamaia amatoare de prospătură minoră la pușcarie, ori amatorii de homo și sex în grup pe stradă.

Abia de acum Franța napoleoniana și gaulista are o mare problemă – va accepta (sau nu-nb) să fie transformată în Macronia pedofilă?

Dacă se trece peste acest eveniment absolut degradant pentru Franța se va produce în școli un adevărat dezstru, profesorii vor putea face sex cu elevele, profesoarele cu elevii, elevii între ei filmați de profesori,etc.

Deci o debandadă generalizată pentru că nu o să poată fi pedepsiți dând exemplu … președintele și Prima Pedofilă a Macroniei.Cât timp Prima Pedofilă a Macroniei este în libertate, practic justiția Macroniei nu poate judeca nici un caz de pedofilie.

E de o gravitate excepțională. Numai în Franța se poate întâmpla ca soțul să fie de aceiași vărsată cu fiica… vitregă. Acum nu cred că se mai știe în familia aia cine și cu cine face sex. Dar dacă e iubire, sexul nici nu mai contează. Vive La Macronerie!

sursa.

12 răspunsuri

  1. Super-tare – FELICITÄRI autorului!

  2. De ris daca n-ar fi de plins.

  3. Oare am uitat de pedofilia din antichitate, care se propaga in diverse forme pana in zilele noastre? Oare am uitat de vanzarile fortate ale fetitelor (indeosebi in tarile musulmane, foarte sarace) catre „tineri” de 70-80 ani? Oare am uitat ca aceste fenomene sunt actuale? Oare am uitat de propaganda mass-media pro-pedofilie? Oare nu suntem cam ipocriti cand vedem doar exceptia (casatoriile/relatiile dintre femei senioare si barbati mai tineri) si inchidem ochii la regula (casatoriile/relatiile dintre barbati seniori si femei mai tinere, chiar minore) ? Pedofilia, indiferent de sex, e o crima, ca si violul, incestul…

    • Nu am uitat, doar că blogul acesta nu este unul de justiție socială, ci locul unde scriu eu ce îmi trece prin minte. Acum, de exemplu, am fost preocupat de faptul că prima doamnă a Franței, este pasibilă de condamnare pentru pedofilie.

      • Prima doamna pasibila de condamnare pentru pedofilie?:) vorbim de 2 oameni maturi,adulti, nu de 1 adult si de 1 minor, ca sa fie vorba de pedofilie…plus ca nu pare a fi tinut in lanturi, cu forta sau violat…hai sa fim seriosi! e o gluma! 🙂

        • Actele de pedofilie au avut loc atunci când macroul era minor, iar doamna măritată, cu trei copii și cu 24 de ani senioara lui. Crezi că părinților lui le-a convenit că minorul fusese sedus de o femeie matură? Dar soțului și copiiilor acelei femei? Dacă era invers, am senzația că te-ai fi scandalizat. Așa e în regulă, ei?

          • Pedofilia are treabă cu sex-ul nu cu iubirea. O relație care rezistă clandestin timp de 20 de ani nu prea cred că ține de sex care e cu bam-bam azi și gata, mîine suntem deja plictisiți unul de celălalt. S-au cunoscut în 1990 cînd el era tinerel de 16 ani iar ea mămică cu trei copii deja, 30+ ani, și au menținut relația pînă în 2007 cînd s-au căsătorit oficial. Însă se pare că ne-am prostit cu toții peste tot vedem doar sex în loc de iubire.

            • Pe mine sigur m-ai lăsat confuz de data asta.

            • E problema ta nu a mea. Despre ce acte de pedofilie vorbești? Faptul că profa’ e mișto și m-am îndrăgostit de ea, de felul cum predă lecția, de personalitatea ei, pun pariu că are o personalitate puternică baba aia dacă tinerelul e tot cu ea, ditamai președintele Franței acum, și timp de 20 de ani am ținut legătura fără scandaluri, urlete, despărțiri și restul tacîmului pus pe tarabă de pliciul lui prigoană & comp e iubire sau sex? Iar din moment ce acum suntem ambii adulți și suntem tot împreună e tot pedofilie? În 2007 violatul Macron avea 16+ 10 ani, la 26 de ani cred că ai maturitatea necesară și pentru relații sexuale fără ca să fie încadrate la sex cu minori. Da, minune mare, e o variantă credibilă pentru mine, au avut relații sexuale după ce s-au căsătorit!

            • Rămâne cum am scris în articol. 🙂

        • Fii te rog amabilä, de care”doamnä” faci vorbire – te referi la speietoarea de ciori din pozä? Nici vorbä de vreo „doamnä” eu bänuiesc cä e vorba un personaj (oxigenat) din superproductzia „Planeta Maimutzelor”.

  4. Franta este cucerita… Par a fi primul popor care a ales sa intre in disolutie…

Răspunde!