Dialog între un agent PP-DD și un cetățean avizat


 În secția ‘comentarii” a publicației Gândul, a apărut un dialog purtat între un agent al PP-DD și un cititor cu ștate vechi și ștaif al Lumii după Eufrosin; dialogul e cât se poate de instructiv, întrucât arată cum agenții PP-DD se folosesc de retorica naționalistă și chiar de expresii preluate din blogosfera cu adevărat naționalistă, pentru a prinde în plasă fraieri.
 
 Cu „adrian” însă, nu i-a mers: el i-a pus scurt agentului o întrebare aparent inofensivă, care l-a făcut pe acesta să-și verse întreg sacul cu fasole printr-o afirmație care practic afirmă apartenența „americanului” de legătură al PP-DD, la ocultă.  Cum altfel ar putea un biet pastor penticostal „român”, asigura neamestecul SUA în politica internă a unei Românii aflate în puterea PP-DD ?  Vindea castraveți grădinarului, sărmanul agent….
 
 Dealtfel „americanul” în chestiune, Dl Levy Ilioi, și-a făcut prezența simțită pe Lumea după Eufrosin, întrebând retoric de ce avem noi nevoie de un partid naționalist? Raspunsurile au fost itnr-atât de covârșitoare, încât domnia sa nu a mai revenit. Iată și dialogul promis – observați salutul ritualic pe care cel numit cu umilință de către Dan Diaconescu „unul dintre cei mai influenți americani care are și cetățenia română„, îl oferă la sec. 34 – spune multe, nu-i așa ?

 

 

#37 ppdd-ist 6.09.2012 09:58
Raspunde
@adrian

Romane vino alaturi de noi in PPDD si o sa inlaturam mafia din Romania, o sa nationalizam bogatiile tarii si o sa fim fericiti. Daca esti din Bucuresti mergi la filiala PPDD din sectorul tau si spune ca te-a trimis cel care posteaza joi si vineri pe forumul gandul si EVZ. Imi place cum gandesti. Traiasca Romania suverana. Jos cu mafia portocalie si ciuma rosie.

#43 adrian 6.09.2012 10:37
Raspunde
@ppdd-ist

Numai daca-mi spui cine e Doru Levi Ililoi si ce implicare are in ppdd. Daca stii…

#48 ppdd-ist 6.09.2012 10:46
Raspunde
@adrian

Este un respectabil pastor in comunitatea sa. Noi suntem partidul poporului. Din poporul roman fac parte si minoritatile religioase. Noi nu suntem hitleristi. Domnul Doru este prieten bun cu domnlul Dan si reprezinta stransa noastra legatura cu partidul republican din SUA. Domnul Doru este garantia ca SUA nu o sa mai intervina in treburile interne ale Romaniei atunci cand PPDD va prelua conducerea Romaniei. Vino alaturi de noi romane adevarat. Vad ca esti destul de informat si inteligent. Domnul Doru este garantia ca Romania va fi protejata de ocultele internationale atunci cand PPDD va prelua Romania.

Dacă ne-am ridica măcar jumătate dintre Români la nivelul de conștiință și cunoaștere dovedit de „adrian”…

16 răspunsuri

  1. La cita rivna si sete de dreptate are d-ul Adrian , cred ca ar fi fost in stare sa-i dea si citeva scatoalce vinzatorului de camile, ca sa-l trezeasca si sa simta pamintul sub picioare.

    • He, he !

    • He, he, tremuricii astia sunt mai ceva ca personajele lui Caragiale!
      Barem cei dinainte erau bonomi, pana la urma se termina cu „pupat in Piata Independentei” dar astia de acum sunt nu numai caraghiosi dar si sinistri.
      Dupa chipul si asemanarea stapanilor.

  2. off topic ..again

    uhmmm…..Whatcha thinkin??? adevarat sau fals? nu de alta dar „Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea”

    stateam si ma gandeam la zmeii nostrii – zmeul balaur pe de-o parte dar mai frecvent zmeul urias pe de alta parte – primii „ingineri metalurgisti” ai locului de faceau buzdugane si chei cu care inchideau muntii de nu mai curgea apa. Apoi ce ar fi metalugia fara apa ? Se pare ca gasisera metode de captare a apelor din subteran mai ceva decat nemernicii astia care distrug tot bazinul hidrografic al romaniei generand seceta in aval doar ca sa faca centrale in amonte.

    orice legenda are un sambure de adevar. oare sa fi fost???

    ON TOPIC : Levi??? PP-DD ala cu dan iuga? un om „de calitate” numa sa nu te apleci prin preajma lui. dap, precis pp-dd -ul e alternativa , asa a zis dnu dan la „hemisiune” aseara iar al intrebarea cine a ucis-o pe elodia 72% au votat DA iar 54% au votat nu, deci vedeti e de bine ca DA e ceva pozitiv.

    LOL

    • Uriasii de ieri, sunt strabunii pigmeilor sufletesti de astazi.

    • In cartile Parintelui Cleopa intitulate „Ne vorbeste Parintele Cleopa” gasesti care e treaba cu uriasii.

      • scrie și în biblie de ei dacă ai nelămuriri … eu nu spun că nu au existat uriașii spun doar că nu sunt ăia descoperiți în filmulețul ăla! că am mari îndoieli! poți verifica și tu săpînd mai mult după sursa reală! nu aia de pe youtube că pe youtube îl avem și pe neo matrix-culturistul și asta nu îl face mai real decît e!

        oasele uriașilor sunt încă în pămînt iar ce s-a descoperit, extrem de rar și întîmplător, s-a băgat urgent la secret prin pivnițele vaticanului de către bubulii catolici! eventual au ajuns să sprijine cîte un schelet de dinozaur prin vre-un muzeu …

    • posibil dar sunt șanse foarte mari ca aceasă dovadă să fie photoșopată … adică fake!

  3. Cateva deductii din acest dialog:
    1. Daca au ajuns sa faca recrutari in baza postarilor de pe forumuri, imi pot inchipui care este aderenta la romani a acestui partid. Mai departe, imi inchipui si care este seriozitatea sondajelor de opinie ce-l dau la 15%
    2. Exista postaci platiti care nu fac decat propaganda de partid. Colegii de forum, care sunt cel putin la fel de inteligenti ca si mine, stiu deja sa discearna intre postarile serioase si cele de propaganda, asa ca, nu am vrut decat sa punctez ideea.
    3. Daca cineva isi inchipuie ca americanii (Condoleeza, Cheyney, Bush, etc.), reprezentanti ai marilor concerne, sunt de acord si sustin nationalizarile in Romania…Aceia nu depasesc stadiul de bizoni. Iar simpla presupunere a propagandei PPDD ca am inghiti asa ceva este o insulta la adresa inteligentei noastre.
    4. Luat la intrebari tintite corespunzator, postacul cu pricina trece de la apelativul de roman, la cel de „romane adevarat”. Este si asta un semn de respect…Cam „de cartier”, dar respect. Sau, „respekt”, ca sa… respect obiceiurile internautice ale acestor indivizi.
    5. Individul cu pricina nu ne spune cum se impaca Romania suverana cu interesele republicanilor americani. Singura concluzie este ca se doreste o Romanie suverana…aflata sub controlul lor, adica mentinerea statutului de colonie. In fapt, cred ca suntem singura colonie din sec 21, tarile africane castigandu-si independenta inca din anii ’60 ai secolului trecut.
    6. Nu insist asupra minciunii gogonate cu protectia contra ocultelor internationale. Romania nu poate fi protejata decat de romani, fie ei si de alta etnie, dar constienti ca mosii si stramosii lor au udat acest pamant cu sange, si dispusi sa acorde respectul cuvenit acestora. Discutam, in fond, de ceea ce lasam copiilor nostri, si de respectul pe care-l vom binemerita – sau nu – din partea lor. Fapt este, insa, ca, chiar ieri, dl. Putin s-a pronuntat expres in favoarea lui Obama…Cum ne-ar sta prinsi in clestele americano-rus, cu o Europa gata sa ne smenuiasca si ultimele rezerve, numai pentru a tine un discurs favorabil noua in PE? Inteleapta politica externa ne propune PPDD! Si, in orice caz, dependenta de Partidul Republican american, adica de neo-coni; adica non – independenta…
    7. Cu un rationament per a contrario, a-ti tine fratii intru credinta mai aproape de inima decat pe ceilalti, inseamna a fi hitlerist. No further comments, cum ar spune tovarasu Levy…
    8 Revin un pic la cele postate la punctul 1, cu un comentariu legat de procente:
    Numarul absolut de votanti este acelasi, iar procentele se stabilesc relativ la numarul de voturi EXPRIMATE. Ca atare, absenteismul la vot nu face decat sa faciliteze accesul in Parlament al unor partide ce nu ar indeplini macar numarul minim de voturi. Cinci sute de miii de voturi inseamna 5% din zece milioane, dar, in acelasi timp, 2,5% din douazeci de milioane. Absenteismul la vot este contraproductiv, din toate punctele de vedere. Un numar mai mare de votanti inseamna mai multe sanse ca in Parlament sa patrunda oameni care au si opinii diferite de ale partidelor existente, inseamna, totodata, si posibilitatea de a atenua efectul furturilor electorale, din motivul aritmetic expus mai sus. In plus, absenteismul de aproape 50% inseamna ca, teoretic, la o prezenta la vot de 100%, procentele de reprezentare in Parlament ar fi injumatatite (25% in loc de 50%, 10% in loc de 20%, etc.), ceea ce ar face mult mai dificila formarea de coterii transpartinice. Pledez, asadar, sincer, pentru prezenta la vot, indiferent de oferta electorala inregistrata. In fond, chiar acest absenteism descurajeaza oameni care s-ar putea implica in activitatea politica, in acest sens formandu-se un cerc vicios: Absentii la vot pretexteaza ca oferta nu-i satisface, iar, pe de alta parte, cei ce ar avea ceva de oferit nu se implica, pentru ca la vot nu se prezinta decat nucleele dure ale votantilor partidelor existente.

    • Excelent, ca de obicei!

    • deaia dacă s-ar face un referendum aș vota pentru ieșirea din mUE fără nici un strop de ezitare!

      aia e singura soluție realistă … n-avem ce căuta la aceeași masă cu homalăii și poponarii olandeji! biblia ne ajută și în acest sens, ne spune care e soluția la astfel de situații!

      stat neutru precum finlanda! în afara mUE ca elveția! fără trupe străine care să ne apere! decît dacă apără și interesele noastre nu doar ale lor!

      iar noi avem o treabă nerezolvată în moldova de peste prut! n-am obsservat ca licuriciul, pretinul nostru, să se spargă în figuri ca să ne ajute!

      de ajutor ca cel dat georgiei n-avem nevoie! e degeaba! mai bine fără!

  4. Cum adica , „Domnul Doru este garantia ca SUA nu o sa mai intervina in treburile interne ale Romaniei”?
    Raspunsul „ppdd-istului” contine idei care se bat cap in cap. Pe de o parte d-l Doru „reprezinta stransa noastra legatura cu partidul republican din SUA”, deci stransa legatura cu o ramura a ocultei internationale, iar pe de alta parte acelasi „ppdd-ist” susstine mai la vale ca „Domnul Doru este garantia ca Romania va fi protejata de ocultele internationale atunci cand PPDD va prelua Romania”.
    „Ppdd-istul” char cerde ca toti romanii sunt o ceata de tembeli.
    Si tot nelamurit raman: cine este popa asta, Doru Levy?
    Si legat de PPDD, Sorin Ovidiu Balan apare ca una dintre „eminentele cenusii” ale partidului. Ca tot e vorba de „oculte „, poate ne lamureste „ppdd-istul” ce cauta venerabilul Balan in conducere? Tot ca sa apere Romania de ocultele internationale?.

  5. Baietii astia sunt de o perseverenta diabolica…
    In urma cu un an „omul rosu” * comercializa adaposturi ( cosciuge) anti-apocalipsa pentru suma modica de 40 000 dolari ( confortul sporit era accesibil pentru doar 70 000 dolari), hrana eufilizata fiind livrata gratuit, din stocul perimat al armartei global mondial eliberatoare.
    DD i-a acordat timp de antena in serie iar moderatorul ( Barbu) deborda in previziuni lugubre.
    Filiatia individului o regasim in bazmul romanesc, stra-stra-satra bunicu-sau fiind insusi Ros’imparat, pe care folcloristii l-au identificat cu capetenia kazara malefica
    Problema cea mare nu este mascaricul care pute a pucioasa, ci DD si banda lui asupra careia vezgheaza ochiul strabic al slugoiului minciunii.

  6. „frumos”semnul masonic facut de acest Levi, cand incepe discursul…..un semnal facut cu ambele maini si nefiind in nicio legatura cu ceea ce vorbeste…elocvent

  7. nu doar frumos! e un ajutor pentru noi, un semn de la dumnezeu! cine are urechi de auzit să audă și ochi de văzut să vadă!

    să nu uitam esențialul! dracii, în frunte cu roș’ împărat, nu cred că barosanul șef e barosan șef! ei sunt sincer convinși că brandul lor e mai mare!

    deaia fac semne secrete! își închipuie că le văd doar ei pentru că doar ei știu secretul! EI CRED CĂ ADEVĂRUL E UN SECRET! știut doar de inițiați care astfel au putere asupra celorlalți!

    însă pe noi aceste semne de la dumnezeu ne ajută să scoatem dracii! și din noi și din ceilalți!

    cu cea mai mare bîtă din dotare! adevărul!

Răspunde!