Grindina vizitei lui Francisc „Sfântul părinte” și cine e el, în propriile-i citate:


O fi fost întâmplătoare ruperea de nori cu gheață cât oul co-incidentă cu vizita lui Francisc cel așa zis „Papă” la Iași, sau a binevoit Domnul și Dumnezeul nostru Iisus Hristos să ne dea un semn spre deșteptare? Priviți – azi 1 Iunie, 2019, Iași:

„Ne-au luat tot : economia, fabrici, uzine, combinate, paduri, pamantul stramosesc pentru care strabunii nostri si-au varsat sangele in fata invadatorilor la Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna, Marasesti…prin minciuna si viclenie prin statul lor de „drept”, prin alegerile lor „libere” si justitia lor „independenta”, acum,  urmeaza sa ni se ia sufletul, legea stramoseasca-dreapta credinta-ortodoxia, bogatia cea mai de pret ! Si noi stam indiferenti…ba, mai si aplaudam pe lupii in blana de oaie:

„statul naţional nu mai este capabil să obţină binele comun al populaţiei sale. Binele comun a devenit global și naţiunile trebuie să se asocieze pentru propriul lor beneficiu.”

„Atunci când binele comun supranaţional este identificat în mod clar, este necesar să avem o autoritate specială, legal constituită, capabilă să faciliteze punerea în aplicare a acestuia”

„Ma gandesc in primul rand la fenomenul emigratiei…Ma gandesc la depopularea atator sate…”

”Trebuie să dezvoltăm și sufletul poporului dumneavoastră, pentru că are un fel de a gândi realitatea.”

A spus iezuitul bergoglio, zis papa…care se gandeste sa  „dezvolte” intru progresism global iudeomasonic sufletul nostru, pentru ca santem cam indaratnici, nationalisti „prosti”,inapoiati…(desigur, nu cu tunul, ca la 1700 in Transilvania) de aceea se gandeste sa aduca in locul milioanelor de români alungati din tara, arabi si negri, promovand astfel invazia mahomedana, amestecarea babilonica a neamurilor, marea inlocuire, militand  pentru distrugerea natiunilor, pentru un guvern mondial premergator al uraciunii pustiirii – antihristul !” 

Deasemenea, observați cum Ardealul (Transilvania în accepțiunea sa), este detașat de România prin cuvinte viclene, alambicate și dușmănoase:

„Acest pelerinaj anual aparţine moştenirii Transilvaniei, dar aduce cinstire tradiţiilor româneşti şi ungureşti deopotrivă; participă la el şi credincioşi de alte confesiuni şi este simbolul dialogului, al unităţii şi al fraternităţii; un apel la a recupera mărturiile de credinţă devenită viaţă şi de viaţă devenită speranţă. A peregrina înseamnă a fi conştienţi că venim, ca popor, în casa noastră. Un popor a cărui bogăţie stă în miile sale de chipuri, culturi, limbi şi tradiţii, sfântul popor credincios al lui Dumnezeu care, împreună cu Maria, este pelerin, cântând milostivirea Domnului”, a transmis Suveranul Pontif.

Bâi papă negru, internaționalist și vestitor al celui rău, noi nu suntem „peregrini” în ȚARA NOASTRĂ, ci gazde, dar numai pentru cei care ne cinstesc și care își cer iertare pentru crimele comise împotriva noastră din ordinele predecesorilor tăi.

Sfinții Ardeleni

Sfinții Ardeleni

sursa comentariu: Cotidianul

3 răspunsuri

  1. Aici a plans si papa…

  2. papa-galul si-a cerut scuze de la rromii lui roman si iliescu.Si destui papa-lapte si paparude s-au inghesuit sa.l admire pe asta care pe unde trece nu mai creste nimic.

Răspunde!