Nespusa urîciune stă să vină peste noi – avem însă soluția


Puternicii zilei s-au chitit să facă din nou Clujul batjocură demonilor sub auspiciile nespusului festival de care doar pLandemonia (ce ironie!), ne-a scutit în 2020. M-a durut cînd am văzut o mamă cu un copil în cărucior, fotografiindu-și fetița de trei ani hlizindu-se lîngă hidoșenia amplasată în plin centru – invitație la închinare.

Parcul Central va fi din nou închis publicului pe-al cărui speze e întreținut, iar demonia e plănuită să cuprindă orașul prin copiii care în mod inconștient iau parte la ceea ce li se oferă pe post de distracție, fără să ia aminte sub ce auspicii se desfășoară aceasta.

Vă pare familiar simbolul? Dacă nu, iată-l pe cel al francmasoneriei, organizație de sorginte satanică:

Ilustrative pentru hramul pe care-l poartă nespusul festival sunt și fetițele cu cordonul ombilical atașat, păstrate în borcane, pe rafturi împreună cu alte lucruri care par a face parte din arsenalul unui vraci. Să fie acestea ingredientele folosite la fabricarea vaccinurilor? Aș spune că da. E cunoscut faptul că serurile dătătoare de moarte cu care umblau să ne injecteze pînă nu demult, conțin celule de fetuși umani.

Care este soluția în fața asaltului satanic ce stă să se dezlănțuie? Simplu, rugăciunea.

Cei care mai aveți lumînarea de la botez, aprindeți-o și rugați-vă Sfinților să împiedice adunarea. Eu mă rog Sf. Proororc Ilie, Sf. Ierarh Nicolae și Sf. Apostol Andrei pentru ca să împrăștie negura. Se spune să rugăciunea făcută cu lumînarea de la Sf. Botez nu rămîne neascultată, dar dacă nu o găsiți, rugați-vă oricum, căci timpul e scurt, urîciunea începînd în data de 04 August, deci poimîine.

Să vedem cine pe cine. Apoi, cu mila Domnului îi vom aduce mulțumiri pe 06 August, cînd prăznuim Schimbarea la Față a Mîntuitorului Hristos. Noi suntem sarea și piperul lumii, haideți s-o dovedim.

14 răspunsuri

 1. Cu toata sinceritatea, multora ne este greu sa intelegem cum s-a ajuns aici.
  Cum de nu au sesizat clujenii şerpeasca viclenie cu care au fost ademeniti si nu au anticipat consecintele ambitiei ilimitate de excelenta in absolut toate domeniile.
  Chiar au crezut edilii si contribuabilii urbei ca progresul este obligatoriu benefic?
  Caragiale cu al lui ” Voi progres cu orice preţ” nu a facut parte din lecturile obligatorii si in Ardeal ?
  Citind apelul tau indurerat, la care am dat curs din toata inima , am decis sa te rog sa ne explici pe scurt ,ce parere ai despre trei subiecte abordate de presa.
  1.Realizezi ca acesti poeti romani sunt practic necunoscuti iubitorilor de poezie din Regat si din Moldova? Ei scriu in limba lui Sorescu si Brumaru si totusi nu trec „Puntea”.
  https://ecouri.ro/o-noua-antologie-critica-despre-poeti-clujeni-postdecembristi/
  2.Chiar asa este? Si daca Da, cum de le-ati permis sa puna stapanire pe oras.
  https://www.cotidianul.ro/alt-caracal-la-cluj/
  3.Cui se adreseaza acest apel?
  Este atat de ofensator si denota chiar un fel de trufie incat nu vad cine ar mai aspira sa locuiasca in orasul gospodarit de multi Boci mici de stat si ingusti la minte.
  https://republica.ro/felicitari-ai-ajuns-sa-locuiesti-in-cluj-zun-oras-de-cinci-stele-asa-ca-poarta-te-ca-atare
  Sper sa nu ma injuri pentru indrazneala abordarii.

  • Îți dau dreptate. Unii se întrec în orgolii în vreme ce își neglijează valorile. Sunt aceiași proști care cred în vraja Ardealului independent și suveran. Rămîn dator cu un răspuns mai elaborat.

 2. Clujul, ca orice oraș de oriunde, este pierdut de cînd a devenit oraș. Nu cred că cineva poate să dea pildă de oraș bun.
  Să-l părăsim cît mai sîntem în putere ca să putem lucra pămîntul.

  • Sunt însă orașe mai bune, cu un trai mai tihnit și locuri de muncă decente. Clujul e condamnat de cînd clujenii au girat un incompetent și gașca din spatele lui la putere.

 3. Mereți mă șî strochiț-o cu nește aghiazmă, să vedeți cum arde degrabă, așa ca ăla ce-l reprezintă ! ! ! Amin !

  • Foarte buna idee.
   Cunosc o crestina care foloseste discret un asperjor cu Aghiazma in locuri publice unde considera ca sarsaila s-ar putea manifesta.
   Pe langa arsenalul clasic al crestinului: tamaia, Sfanta Cruce si Aghiazma, mai functioneaza si sarea .
   Nu stiu de ce dar, functioneaza.
   Vorba francezului, sunt batalii in care toate loviturile sunt permise.

 4. Categotic ” trusa micului exorcist”si „arsenalul crestinului ortodox” functioneaza dar se vede treaba ca si datul de pamant cu „gospodarii” orasului prin presiunea cetatenilor cu drept de vot ,se impune.
  Urla poporul cum ca la Festivalul festivalurilor, serviciile bine retribuite pentru a impiedica comiterea unor infractiuni, au un comportament suspect de relaxat cu toate ca drogurile si exchibitionismul sunt practic incluse in preţ.
  Cum vor repertoria si gestiona clujenii efectele secundare ale acestei patologii „culturale” ciclice create in laboratoarele
  Consiliului Municipal ?

  • Cu greu. Vestea bună e că majoritatea participanților sunt dinafara orașului, deci pleacă. Vom scăpa permanent de năpasta asta peste ceva vreme.

   • Timpul este impotriva noastra.
    Maturați-va curtea pana nu se inmultesc aceste gunoaie rau mirositoare.
    Spuneai ca Clujul a fost plin de straini de urbe…
    In Germania, o fetita de 4 ani a fost contaminata cu variola dezaxatilor, fiind in contact cu doi barbati care in mod cert sunt putrezi si mental.
    https://www.sudinfo.be/id479291/article/2022-08-09/variole-du-singe-une-fillette-contaminee-par-la-variole-du-singe-en-allemagne
    Dumnezeu ne arata ca s-au atins limitele ingaduintei Sale.
    Daca nici acum omenirea nu se trezeste, atunci chiar ca trebuie chemata fara crutare la Judecata.

   • Un loc in care mi-ar place sa ajung.
    https://m.adevarul.ro/locale/pitesti/nicu-covaci-fondatorul-phoenix-cei-careau-condus-romania-nu-fost-niciodata-adevarati-patrioti-1_62f25bb35163ec427174ba82/index.html
    Imi lipseste festivalul de jazz de la Sibiu.
    Realitatea este ca halocinegeala a inceput cam la cinci ani dupa lovitura de Stat.
    Imi amintesc ca la terasa de pa acoperisul TNB, unde mergeam sa il ascult pe Johnny Raducanu si din cand in cand pe Harry Tavitian,
    plutea un nor deloc subtil de „iarba”. Evident ca stalpii artei dramatice de la parterul institutiei stiau ce se intampla noapte de noapte dar intamplarile ramanand decente…
    In Vama lucrurile au degenerat deoarece muzica si drogurile consumate pe plajele pentru nudisti creau o atmosfera similara cu cea a balului la Satana din Maestrul si Margareta.
    Si inca, drogatii nu scapasera caii, cum se zice.
    Interesant ca pana in ’89 clujenii ocupau integral Vama Veche si regatenii, catunul 2 Mai.
    Actorii mergeau in Vama si literatii, la 2 Mai.
    Sincer, nu am vazut niciun drogat la 2 Mai.
    Cred ca sub Basescu s-a dat oficial liber la destrabalare.
    Ce gest facea Elena Udrea catre partenerii de partuze?!
    Oare Boc s-o droga?
    Posibil sa se drogheze cu iluzia ca nu va da in veci socoteala pentru pactul incheiat cu ăl de-i fuge un ochi.

    • OPINIE. Participantă la UNTOLD, despre consumul de DROGURI: Picior de polițist sau jandarm n-am văzut. Sunt ocupați să facă poze august 7, 2022

     Amalia Oprescu – Cluj24.ro

     Ioana, o participantă de 27 de ani de la Untold, împărtășește câteva idei din experiența proprie la festival, fiind de părere că lumea ar trebui informată cu privire la evenimentele din incinta acestuia.

     „Anul acesta prietenele mele m-au convins să vin și eu la Untold. Totul a început la acces, unde toată lumea se forfotea să își ascundă ba bautura, ba drogurile prin pantaloni, pentru că urma să intrăm în magicul Untold.

     Agitație degeaba. Firma de pază pur și simplu a dat cu o chestie de detectare de metale și atât. Puteam să bag kilograme de droguri, nimeni nu a verificat ce am în ghiozdan sau în geantă… Jandarmii stăteau cu mâinile în sân și ba povesteau, ba erau pe telefoane, prea ocupați pentru a verifica pe cineva.

     Ne-am plimbat până când a început nebunia în jurul orelor 22. Am luat scenele la rând până am ajuns pe main stage și am fost nevoită să merg la baie unde, surpriză, era plin de plicuri, puștani care fumau iarbă chiar pe scările de la urcare.

     Picior de polițist sau jandarm nu am văzut. Ei sunt ocupați să stea la poze. Dezgustare totală!”, relatează Ioana.

     Mai departe, a povestit cum i s-a părut la Sala Polivalentă.

     „Sala Polivalentă sau mai bine zis, Sala Drogurilor. Am ajuns înăuntru, lumea fuma nestingherită. În aproximativ 30 de minute am primit 5 întrebări dacă doresc ceva să ma facă să mă simt bine.

     La fel, picior de om al statului nu am văzut, erau doar cei de la SMURD pentru a-i căra pe cei ce leșină. Am urcat la baie. Eram foarte mirată de ce cozile mari, dar după am înțeles. Se intra în grup, dura până își preparau delicatesele, nu auzeai nimic în afara de trasul nasului.

     Ba mai mult, o puștoaică despre care nu cred că avea mai mult de 15 ani se chinuia să rupă o pastilă în două, alături de alte două fete la fel de mici, chiar în fața oglinzii, fără să se ascundă.

     Am rămas profund dezgustată, m-am întors nu înainte de a fi întrebată de o fată dacă nu vreau o linie și am plecat direct spre ieșire!

     Oameni buni, am 27 de ani, știu să mă distrez și fără droguri, nu vă mai trimteți copiii la Untold! Este aproape imposibil la cât de ușor se procură drogurile să nu fie tentați să le consume. Unde sunt cele 2000 de forțe de ordine?

     Pentru a vă convinge, mergeți sus în bai și vedeți ce găsiți în coș sau chiar pe jos – plicuri și doar plicuri. Dezgustare totală, așa NU.. Nu am copii, dar copiii mei nu o să calce la Untold niciodată! Părinții care își trimit copiii singuri la Untold să se gândească de 2 ori înainte”, conchide aceasta..

   • Am auzit că angajații primăriei și ai MAI au primit bilete la jumate de preț. Aici sînt banii d-voastră!

 5. Toti ispititorii vor plati , vor dori sa ceara indurare, dar li- se va lua graiul caci au folosit un dar divin pentru a minti si rosti vorbe de hula.
  „Vai de lume, din pricina prilejurilor de păcătuire, fiindcă nu se poate să nu vină prilejuri de păcătuire! Dar vai de omul acela prin care vine prilejul de păcătuire!
  * Luca 17:1 1 Cor 11:19

 6. https://m.activenews.ro/stiri/In-Iasi-a-inceput-deja-in-scoli-Educatia-homosexuala-pe-placul-lui-Cimpeanu.-SCOALA-DE-VARA-TRANSSEXUALA-FOTO-INFO-175724
  Nu cred, draga Eufrosin, ca te poate consola faptul ca la altii, e mai rau .
  Tot de banul, care-i ochiul dracului este vorba.
  Ce nenoriciti de oameni pot permite sa se desfasoare o asemenea „actiune” in comuna lor?!
  Ma refer la Primarul, la vicele dumnealui si la femeia contabil Farcas din comuna Halaucesti ,judetul Iasi.
  De fapt, nici nu stiu ce se ascunde in spatele taberei in chestiune ,daca este vorba doar despre bani sau daca edilii nu si-au dat seama subit ca disfonia de gen le tulbura personalitatea si vor sa preintampine suferintele micuților halaucesteni majoritar ceangai.
  https://images.app.goo.gl/wcPVTyTM2bU8qAds7
  Punctual, cazul pica la fix pentru Premierul Ciuca care luind cuvantul la Forumul pentru Studentii Romani de pretutindeni, a declarat ca acestia vor forma din toamna un fel de Guvern paralel, cu sediul chiar in cladirea Guvernului si noi intelegem ca mintile stralucite si categoric foarte emancipate, vor intelege importanta educatiei pro plurisexualismmorfodivergentcomportamental.
  Agerpresul zice sa consultam cu responsabilitate videoul publicat de agentie.
  https://www.agerpres.ro/politic/2022/08/24/video-ciuca-la-deschiderea-forumului-studentilor-romani-de-pretutindeni-in-toamna-o-noua-intalnire-cu-guvernul-tinerilor–967993
  Ciuca si-a ales invitatii pe spranceana, acestia urmand sa incuviinteze politicile pro UE, pro NATO si pro Ecumenism.
  Halaucestiul este un model de mixitate interetnica si intereligioasa iar acum, este deschis si curentului progresist ateu.
  Numarul de telefon al primariei din Halaucesti Iasi este accesibil via net.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: