Companie de livrare a alimentelor fondată de Bill Gates, distrusă de flăcări în Olanda


Picnic este o companie de livrare a produselor alimentare finanțată de Bill Gates, care folosește vehicule electrice și promovează sustenabilitatea. În 2021, compania cu sediul în Amsterdam a strâns 600 de milioane de euro de la Fundația Bill și Melinda Gates.
O mare unitate Picnic situată în Almelo, în Olanda, a luat foc luni, în toiul nopții.

Motivele incidentului rămân necunoscute, chiar dacă unii utilizatori de rețele sociale au făcut legătura între incendiu și protestele actuale ale fermierilor din Olanda. Unii dintre demonstranți, potrivit The Counter Signal, consideră că Gates „ar putea fi parțial responsabil pentru promovarea unor legi suplimentare privind clima”. Înregistrarea video a incendiului a apărut pe rețelele de socializare, cu flăcările cuprinzând întreaga instalație.

Recent în Olanda au avut loc proteste masive ale fermierilor după ce guvernul olandez a anunțat reducerea cu 30% a fermelor de familie pentru a reduce „amprenta de carbon”. Nici clădirile guvernanmentale nu au scăpat de acest tratament.

TruNews

4 răspunsuri

 1. Daca a apucat s a bage marfa proaspata : greieri , carabusi , lacuste , furnici , viermi d e balegar si ce-o mai avea ala in plan si-n mintea aia bolnava , de cata munca l-a scutit : are marfa gata preparata doar s-o manance el si neam de neamul sau pana la a zecea spitza ! P.S. Nu s-a gandit sa faca si oarece export prin Sri Lanka ?

 2. Eu cred ca Sfantul Prooroc Ilie, Elie adica, s-a cam saturat de tampeniile unora dusi cu capul si care au mai si batut palma cu Talpa Iadului.
  Asa fu si cu avionul companiei ucraieniene Meridian, incarcat cu 11 tone de armament, care trebuia sa ajunga in Iordania si s-a prabusit in Grecia.
  Slava Domnului ca nu au existat si victime colaterale, respectiv athenieni, pe langa cei 8 ucraienieni.
  Noroc cu videoul grecilor din care intelegem cuvantul Iordania, caci altfel agentiile de presa o tineau p-a lor cu Bangladeshul.
  Mare porcarie traficul de arme!
  Ursula si baietii aia, printre care se afla si Gioana al nostru, care s-au strans la Madrid sa analizeze si sa decida, ce zic?
  Oare chiar se poate ca pe sub nasul lor, adica in halul de informati cum pretind ca sunt, sa se petreaca astfel de grozavii?!
  Pai daca maine, poimaine, am afla ca ucraienienii transportau arme produse de Sarsaila stie cine, cu incarcatura nucleara , nu s-ar justifica interventia TPI ?!
  Macar pentru neglijenta si tot ar trebui luati la intrebari .
  https://www.francetvinfo.fr/economie/aeronautique/grece-quatre-questions-sur-le-crash-d-un-avion-cargo-qui-transportait-de-l-armement_5261446.html

  • Văzusem din presa greacă. Ucrainenii fac porcării cu impunitate, iar adormiții de la organizațiile îndrituite să supravegheze asemenea fapte, se fac că nu văd. Bine că le mai dă Domnul cîte o palmă.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: