Dacă încă nu credeți că vaccinurile sunt Arme de Eliminare a Vieții Umane – mai gândiți-vă o dată


By Dr. Igor Shepherd

July 1, 2022

Cât timp vor continua cetățenii lumii occidentale să închidă ochii asupra faptului că sunt doar niște ținte umane pentru agenda de genocid a ordinii globale? Chiar pe 6 aprilie anul trecut, așa-numiții experți de încredere ai FDA (Administrația Mîncării și a Medicamentului din SUA – n. trad.) , Comitetul consultativ pentru vaccinuri și produse biologice conexe (VRBPAC), s-au reunit și au recunoscut că vaccinurile Covid-19 și multiplele rapeluri ale Pfizer și Moderna nu au oprit infecția și răspândirea, nu au oprit spitalizările și nici nu au prevenit decesele. Aceasta este o veste incredibilă! Guvernul SUA a lansat cinci sute de milioane de doze din aceste vaccinuri dăunătoare și a constrâns și vaccinat forțat milioane de cetățeni fără teste adecvate, insistând că vaccinurile sunt sigure. Ca acum să aflăm că vaccinurile nu funcționează? Ar trebui să fie un strigăt de indignare din partea departamentelor de sănătate publică și a profesioniștilor din domeniul sănătății din întreaga Americă pentru a retrage aceste rateuri de pe piață, dar în schimb, elita globală aflată la putere are undă verde pentru a-și continua seria de crime.

Motivul pentru care FDA și „experții” lor au recunoscut eșecul vaccinurilor Covid-19 este că știința medicală dovedește în mod covârșitor acest lucru. Prea mulți oameni au observat și au fost nevoiți să abordeze problema și să mai facă niște „rescrieri” pentru a putea continua injectarea în masă a populațiilor cu bombe biologice cu ceas și preparate pentru sterilitate. Soluția lor bolnavă pentru a menține aceste biovaccinuri care distrug ADN-ul pe piață este reformularea vaccinurilor în cadrul a ceea ce ei numesc „Cadrul viitorului”, care permite guvernului nostru să schimbe formula vaccinurilor și să continue să injecteze cetățenii americani de orice vârstă fără niciun fel de teste clinice.

Deoarece tulpinile de virus diferă de la o regiune la alta, planul „Future Framework” implementează un vaccin universal unic pentru toți, pentru a crește eficiența vaccinurilor Covid prin faptul că vizează mai multe tulpini (variante) deodată. Acest plan „un-calapod-pentru-toți” evoluează față de vaccinurile antigripale din trecut, în care patru tulpini diferite sunt pregătite într-o singură fiolă pentru injectare. Se presupune că, în cazul în care se injectează mai multe tulpini deodată, beneficiarul are o șansă mai mare de protecție împotriva mai multor tipuri de virus gripal. Marele dezavantaj al acestui procedeu este însă că din cauza mutațiilor rapide ale virusurilor, vaccinurile antigripale nu au avut succes. CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor – SUA, n. trad) a raportat în urmă cu un an că acest tip de vaccin antigripal a arătat o eficacitate de doar 8% până la 14%, ceea ce înseamnă că vaccinul este inutil. Un studiu de caz realizat de Universitatea din Michigan a constatat că același vaccin antigripal are o rată de eficacitate zero.

La 28 iunie, grupul de experți al FDA a aprobat acest plan-cadru viitor și a susținut includerea unei componente specifice Omicron pentru un vaccin de rapel Covid-19, ceea ce înseamnă că vaccinurile Covid-19 distribuite publicului în viitorul apropiat vor fi diferite și vor fi oferite publicului fără nicio garanție că aceste vaccinuri reformulate sunt sigure.

Și din moment ce se presupune că SARS-CoV-2 suferă mutații chiar mai repede decât formele de viață extraterestre din spațiul cosmic create în filmele de la Hollywood, acest plan de vaccin reformulat este fals și nici nu va funcționa, mai ales că SARS-CoV-2 și toate variantele sale nu există. Nebunii care lansează acest vaccin universal Covid-19 știu că va rezulta și o rată de eficiență zero dar nu le pasă, deoarece obiectivele lor sunt de a vaccina și de a elimina cât mai mulți occidentali, iar ei vor comite orice fel de crime pentru a se menține în programul de sacrificare.

Aprobarea Cadrului viitorului vine exact la timp pentru viitoarele vaccinuri universale (all-in-one) ABNCoV2 de nouă generație COVID-19 pe care Compania Bavareză de Biotehnologie Nordică din Danemarca le dezvoltă în prezent. Aceștia dețin drepturile de comercializare la nivel mondial pentru licențierea acestui vaccin, care este considerat un vaccin de rapel și este destinat să meargă împreună cu alte tipuri de vaccinuri Covid-19 pentru a extinde eficacitatea pentru variantele nou apărute ale SARS-CoV-2. Cât de convenabil este faptul că globaliștii au acest vaccin deja în producție.

Incompetența colosală și halucinantă a Pfizer și Moderna în ceea ce privește vaccinurile eșuate nu au nimic de-a face cu o simplă eroare de calcul de tipul „oops, cred că am greșit în ultimii doi ani”. Aceste companii farmaceutice, cu sprijinul financiar al armatei americane, nu fac astfel de gafe. V-ați întrebat vreodată de ce armata și guvernul nostru nu au angajat companiile farmaceutice să ia calea mai sigură și să dezvolte vaccinuri de tip tradițional pentru a opri Covid-19 și de ce au ales în schimb să dezvolte un vaccin nou-nouț care a fost modelat după tehnologia de arme biologice ARNm de tip sovietic? Ei știau că testele clinice pentru vaccinurile noi durează între 5 și 10 ani și că nu ar fi fezabile pentru o finalizare rapidă. Cu toate acestea, ei alergau de colo-colo strigând „lupul” și avertizându-ne că au la dispoziție doar câteva luni pentru a combate așa-numita răspândire scăpată de sub control a SARS-CoV-2 înainte ca milioane de oameni să moară. De ce nu ar fi urmat ceea ce funcționează și nu ar fi folosit un vaccin cu o tulpină vie atenuată din SARS-CoV-2 (cu această afirmație nu pot fi de acord, nici un vaccin nu aparține în corpul uman – n. trad.), oferind astfel o mai mare siguranță publicului că sănătatea sa va fi în siguranță și că coronavirusul va fi ținut sub control? Milioanele de decese care au avut loc până în prezent de la inocularea Covid, recenta creștere a numărului de decese raportate și toți tinerii sub 40 de ani care au murit în mod misterios și brusc fără niciun motiv vizibil, oferă acest răspuns.

Vaccinurile Covid nu au fost niciodată fabricate pentru a fi utilizate ca profilaxie pentru sănătatea publică împotriva unui coronavirus. Deoarece pandemia a fost o PSYOP (operațiune psihologică – n. trad.) creată pentru a păcăli masele și a doborî națiuni, vaccinurile au fost dezvoltate pentru un singur motiv, pentru a fi folosite ca arme de distrugere în masă pentru a slăbi Occidentul și a reduce rapid populațiile. Majoritatea țărilor pro-comuniste nu permit ca vaccinurile mRNA Covid să fie injectate în populațiile lor, și asta pentru că popoarele pro-comuniste sunt deja supuse conducerii tiranice și nu reprezintă o amenințare pentru viitorul guvern global. Globaliștii știau că popoarele națiunilor libere nu vor fi de acord să renunțe la tot ceea ce prețuiesc în viață și au pregătit un „cocktail” de vaccinuri pentru a contracara disensiunea mulțimilor, care știau că va apărea odată ce oamenii vor vedea că libertățile lor sunt sechestrate.

Nebunii care conduc lumea intenționează să producă din ce în ce mai multe vaccinuri pentru a dezumaniza și distruge rasa umană și a face loc clasei lor de umanoizi modificați genetic. Și acesta este motivul pentru care a fost introdusă variola maimuței și de ce s-a trecut de la o boală neamenințătoare, care nu se răspândește, la una care acum se răspândește și se intensifică „neobișnuit”, cu cazuri în creștere. Fundamentul originii sale necunoscute și al caracteristicilor sale de răsturnare de situație poartă aceleași semne distinctive ca și Covid-19 pus în scenă. Acești viruși veniți de nicăieri au ca scop înțeparea cu arme genetice în brațele „animalelor inutile”, așa cum ne numește adesea elita (falsa elită – n. trad.) în scrierile și discursurile lor. Ei trebuie să mențină un control total asupra lumii pentru a finaliza Marea Resetare și nu pot face acest lucru prin crearea unor focare reale care au posibilitatea de a scăpa de izolare. Pentru a modifica ADN-ul uman și pentru a menține un control și o supraveghere strictă, viruși falsificați vor continua să fie lansați asupra publicului, chiar și după ce guvernul global va fi instituit.

Prin urmare, nu ar trebui să fim surprinși să auzim la știri că Casa Albă se pregătește să „desfășoare rapid” aproape 2 milioane de vaccinuri împotriva variolei maimuțelor (variola), în cadrul unei noi strategii naționale, în următoarele câteva luni, pentru a opri răspândirea a ceea ce ei spun acum că este un virus al variolei maimuțelor potențial periculos. Mă uimește modul în care viruși neamenințători pot sfida știința și pot suferi mutații în cine știe ce altceva, fără rimă sau motiv. Desigur acest lucru se datorează faptului că înșelătoria cu variola maimuței nu se referă la siguranța sănătății, ci la convingerea și constrângerea publicului să devină dependent de injecțiile regulate, în vederea pregătirii pentru marea resetare a umanității.

Apropo, Bavarian Nordic, care dezvoltă vaccinurile universale Covid ABNCoV2, este aceeași companie care, în prezent, livrează milioane de doze comandate de vaccinuri antivariolice Jynneos pentru America, Europa și Canada. Aceste vaccinuri antivariolice sunt utilizate și pentru variola maimuțelor, deoarece provin din aceeași familie de variolă. În 2017, SUA semnaseră deja un contract pe zece ani, în valoare de 539 de milioane de dolari, cu Bavarian Nordic pentru vaccinuri antivariolice, iar după ce variola maimuțelor a apărut de nicăieri coborînd din copaci, au comandat mai multe, ceea ce duce numărul total de doze la 1,9 milioane. Alte 13 milioane de doze comandate în plus sunt programate să fie gata între 2023 și 2025. Și Canada de asemenea, tocmai a încheiat un contract de cinci ani și 56 de milioane de dolari cu compania daneză pentru aceste vaccinuri antivariolice.

Vaccinurile antivariolice Jynneos nu folosesc tehnologia ARNm, dar sunt concepute cu capacități de arme biologice. Producătorii recunosc că aceeași tehnologie folosită pentru a dezvolta vaccinurile este folosită pentru terapia genică. Tehnologia CRISPR, care este terapie genetică, implică editarea genelor umane, care este același principiu folosit în dezvoltarea armelor biologice de război. Centrele celei de-a patra revoluții industriale ale Forumului Economic Mondial, care s-au deschis în întreaga lume, promovează CRISPR ca fiind unul dintre mijloacele cu care intenționează să remodeleze lumea și să proiecteze genetic noua lor rasă de ființe transumane.

În cazul tehnologiei vaccinului Jynneos există trei saituri de inserție pentru codonul genetic al virusului Vaccinia modificat atenuat Ancara (MVA), care poate permite inserarea în mod armat a unor gene sau materiale străine. Cu alte cuvinte, aceste vaccinuri ar putea fi utilizate ca armă biologică pentru a introduce o secvență genetică a unui virus diferit în citoplasma celulei umane. De exemplu, dacă ar dori să creeze o pandemie continuă, ar putea infecta în secret oamenii cu un virus modificat al variolei care ar ascunde manifestările clinice ale anumitor simptome, cum ar fi pustulele vizibile ale variolei care ar apărea în mod normal pe piele. Un astfel de bio-vaccin ascuns ar putea cauza diagnostice eronate și tratamente greșite, ar crea epidemii continue timp de ani de zile și, dacă virusul ar fi suficient de grav, ar ucide în tăcere o mulțime de oameni.

Aceste vaccinuri antivariolice folosesc o tehnologie similară cu cea a armelor biologice antivariolice pe care sovieticii și SUA le-au dezvoltat în laboratoarele lor în anii 1980, ratele de mortalitate ale acestor arme fiind de aproape 80% la acea vreme. La apogeul Războiului Rece producția de arme antivariolice numai în Uniunea Sovietică a ajuns la aproximativ 20 de tone metrice pe an. Chiar și numai 100 de kilograme din această armă biologică ar putea anihila aproape întreaga lume în trei luni, dacă ar fi dispersat corect. Și ceea ce este neliniștitor este că șobolanii în halate albe de astăzi, care au aceeași mentalitate îndoctrinată de comunism ca și acei gangsteri obsedați de biologie din trecut, supraveghează dezvoltarea și dispersarea tuturor vaccinurilor pentru toate națiunile. Simte cineva un fior rece pe șira spinării?

Vaccinarea împotriva variolei a fost întreruptă pentru sugari în 1972, în SUA, dar bănuiesc că acest focar de variolă de maimuță pus în scenă va fi pretextul pentru a reintroduce noile vaccinuri împotriva variolei ca o cerință pentru imunizarea sugarilor. Globaliștii au făcut presiuni mari pentru a vaccina sugarii. Ei doresc să obțină controlul complet asupra ADN-ului uman la vârsta copilăriei, ceea ce le permite să reproiecteze genetic bebelușii și să determine o transformare rapidă a speciei artificiale pe care o susțin public de ani de zile.

Când au apărut vaccinurile Covid-19, publicului i s-a promis că tehnologia ARNm nu va modifica și nu va altera genomul uman. Au mințit – ceea ce înseamnă că vor minți și în privința vaccinurilor împotriva variolei și a variolei de maimuță, precum și a tuturor celorlalte vaccinuri noi pe care intenționează să le lanseze. Stefan Oelrich, șeful companiei farmaceutice Bayer, a mărturisit minciunile la recentul Summit Mondial al Sănătății. El a recunoscut că toate companiile producătoare de vaccinuri știau că injecțiile Covid vor altera ADN-ul uman. El a declarat cu aroganță:

Dacă am fi făcut un sondaj în urmă cu doi ani, dacă oamenii ar fi fost dispuși să accepte terapia genetică sau celulară și să o injecteze în corp, am fi avut probabil o rată de refuz de 95%„.

Numai declarația lui Oelrich ar trebui să alarmeze întreaga lume cu privire la frauda medicală și morală deschisă comisă de acești criminali și ar trebui să se facă arestări și investigații cu privire la o astfel de trădare. Declarația sa confirmă faptul că aceste vaccinuri nu au avut niciodată legătură cu o pandemie, altfel nu ar fi trebuit să mintă cu privire la utilizarea armelor biologice ca vaccinuri.

CDC a ridicat recent alerta privind variola maimuței la nivelul 2, cu recomandarea de a se purta din nou măști în timpul călătoriilor, punând la cale și manipulând departamentele de sănătate publică, spitalele și profesioniștii din domeniul sănătății pentru ca din nou, ca și în cazul SARS-CoV-2, să accepte și să adopte orbește explicația absurdă a NWO „nu știm de ce se răspândește noul virus variolic”. Sugestia ridicolă a CDC de a purta măști pentru variola maimuței este ca și cum le-ar recomanda oamenilor care trăiesc în deșertul Sahara să umble cu umbrele deschise deasupra capului în caz că plouă, deși nu plouă decât 5 cm pe an. Adevăratul motiv al directivei medicale ilogice a CDC este pur și simplu acela de a promova mai multe vaccinări „care modifică genele”.

Ceilalți diverși oficiali de sănătate „Mengele” sunt în pas cu CDC în pregătirea publicului pentru imunizarea în masă împotriva variolei. Dr. Rosamund Lewis, de la OMS, a declarat la știri că se întreabă dacă nu cumva încetarea vaccinării împotriva variolei de acum câteva decenii ar putea fi motivul pentru apariția bruscă și rapidă a variolei maimuțelor. Ea continuă să spună:

„Dacă reacționăm cu toții rapid și lucrăm cu toții împreună, vom putea opri acest lucru înainte ca el să ajungă la mai multe persoane vulnerabile și înainte de a se stabili ca înlocuitor al variolei.”

Observați cum promovează frica prin clasificarea psihologică a variolei ușoare ca fiind un pericol pentru sănătate egal cu variola.

Dr. Tom Inglesby, directorul Centrului John Hopkins pentru Securitate Sanitară, lansează prostii alarmiste similare și compară variola maimuței cu Covid, manevrând mental publicul să se îngrijoreze că variola maimuței poate deveni o altă pandemie. El afirmă:

„Este foarte important să facem tot ceea ce putem pentru a încerca să o controlăm, dar nu vom vedea același tip de cifre timpurii ca în cazul COVID, deoarece se răspândește în moduri diferite.”

Iar minciunile continuă să se adune. Profesorul Amira Albert Roess, de sănătate globală și epidemiologie la Universitatea George Mason, adaugă mai multă propagandă psihologică, sugerând o altă epidemie incontrolabilă. Singurul mod în care aceasta poate fi o pandemie scăpată de sub control este dacă variola maimuței a fost creată în laborator pentru a fi o armă biologică, dar până acum nu există nicio dovadă medicală în acest sens. Roess afirmă:

„Pe măsură ce continui să avansezi în viitor și tot mai multe persoane sunt infectate, începi să te îngrijorezi. Oare va deveni ceva care va continua să treacă de la o persoană la alta și apoi nu vom mai putea să o controlăm?”.

Un alt articol de la RFI-Paris aruncă și mai multe gunoaie nesănătoase din punct de vedere medical, dovedind că lumea noastră este acum sub o continuă PSYOP:

„Odată cu răspândirea variolei maimuțelor în întreaga lume, care vine imediat după Covid-19, există temeri că epidemiile tot mai numeroase de boli care sar de la animale la oameni ar putea declanșa o altă pandemie.”

Oyewale Tomori, un virusolog care a condus cândva Academia Nigeriană de Științe și care face parte din mai multe consilii consultative ale Organizației Mondiale a Sănătății, a făcut cunoscut lumii obiectivele și mentalitatea globală „să eliminăm Occidentul”. Tomori a declarat:

„Sunt uimit de acest lucru. În fiecare zi mă trezesc și văd că sunt tot mai multe țări infectate. Nu este genul de răspândire pe care l-am văzut în Africa de Vest, așa că s-ar putea să se întâmple ceva nou în Occident”.

Credeți?

Prin intermediul fraudei Covid-19, care a permis politicienilor trădători să dărâme economii, să închidă cetățeni și să comită genociduri continue prin inoculare, acești lideri de război și-au pus la punct PSYOP-ul „viral”. Ei sunt încrezători că majoritatea oamenilor vor cădea în capcana fiecărui nou truc viral pe care îl scot din pălărie, își trag scutecele de față înapoi peste bărbie și întind brațele pentru o nouă rundă de injecții ucigașe.

Nu virusurile sunt arme biologice, ci vaccinurile. Noi, oamenii, suntem în război pentru viețile noastre – ne ascultă cineva?

Referințe:

https://brownstone.org/articles/the-fdas-future-framework-for-covid-vaccines-is-reckless-plan/https://brownstone.org/articles/the-fdas-future-framework-for-covid-vaccines-is-reckless-plan/

https://www.cnn.com/2022/06/28/health/fda-advisers-vote-omicron-booster/index.html

Un răspuns

 1. Excelenta sinteza.
  Mulţam.
  De ceva vreme ma intreb ce fel de oameni sunt aceste zeci de mii de medici, farmacisti, biologi care lucreaza in laboratoarele farmaceutice producatoare ale acestor orori. Cum este sa traiesti fiind constient ca esti platit pentru complicitatea la un rau nejustificabil, impardonabil.
  De fapt, am cunoscut in urma cu cateva decenii un astfel de tanar cercetator.
  Era insensibil, fara imaginatie si umor, plat. Cand comunistii liberali ai tandemului Iliescu- Roman au facut praf institutele de cercetare in microbiologie, a fost instantaneu preluat de Institutul Pasteur.
  Tanarul doctor este nepotul celebrului medic ginecolog bucurestean, indecent de bogat si filonazist asumat, Solomonovici .
  Ideea este ca trebuie sa ai un „ce”anume pentru a face parte din acest complot de dimensiuni scelerate.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: