De ce se insistă cu farsa „încălzirii globale”, cînd avem probleme adevărate de rezolvat?


Deși am mai scris despre cum încrederea în marota încălzirii globale, mai nou redenumită „schimbări climatice” (căci poate se mai și răcește ocazional) ne afectează în mod direct siguranța personală, subiectul merită reluat – un editorial condensat al lui Chris Black:

De fapt, este o întrebare bună. Adică, avem probleme economice, imigrație necontrolată, un număr incalculabil de decese cauzate de vaccinuri, tot felul de lipsuri, război în Europa, știți voi..

Și totuși, acelui copil abuzat i se permite în continuare (chiar este încurajat) să țină discursuri în fața unor stadioane pline, susținând că toată lumea de pe pământ trebuie să vorbească despre încălzirea globală peste tot, pentru totdeauna.

Acest lucru este cel puțin bizar.

Încălzirea globală e „fake and gay”.

Iată miezul nucii: carbonul produs de om reprezintă o fracțiune infimă din carbonul atmosferic, carbonul reprezintă o fracțiune infimă din totalul gazelor cu efect de seră, iar gazele cu efect de seră reprezintă o fracțiune infimă din factorii care contribuie la temperatura Pământului.

Principalul factor determinant al temperaturii Pământului este chiar soarele.

Ne aflăm la sfârșitul unei ere glaciare; planeta trece prin cicluri de încălzire și răcire în funcție de fluctuațiile de căldură ale soarelui. Pe o perioadă de câteva sute sau mii de ani, calotele polare s-ar putea topi complet.

Ciclurile solare

Acest lucru este normal și firesc.

O planetă mai caldă va avea un sezon de vegetație mai lung și va permite plantarea unei suprafețe mai mari.

Este cu adevărat uimitor cât de proști sunt oamenii și, sincer, este alienant.

Investmentwatchblog

4 răspunsuri

 1. Ptr ca fara incalzire globala electricitatea necesara serverelor sistemului de supraveghere si stocare universala – google, apple, amazon etc, nu ar mai putea fi deturnata cu atata usurinta din retelele de electricitate. Incepe lumea sa-si puna intrebari. De ce vor sa renuntam la MAI si sa trecem la Tesle (in testic*le) ? Ptr. ca asa electricitatea se poate da cu portia iar combustibilii fosili pot fi arsi mai eficient in DG-uri sa extraga cat mai mult curent electric ptr servere. Iar curentul nu poate fi stocat in canistra de persoane individuale cuvantul cheie fiind individuale nu persoane. Zic si eu nu dau cu parul!

  • Cînd te gîndești că electricitatea obișnuia să fie pentru ALRO Slatina, SIDEX Galați, CUG Cluj..
   Îi vom vedea pe șoferii hibridelor picînd de cancer colo-rectal în cîțiva ani, la fel ca și cu vaxurile.

 2. Efectiv nu mai suport sa aud cuvantul Greta.
  Sa faci din aceasta adolescenta declarat handicapata, liderul unei miscari planetare, este inspaimantator.
  Citeste ea texte scrise de altii, facand parte dintr-o masinarie conceputa sa produca si sa inghita sume uriase de bani .
  Este clar ca intr-un viitor relativ apropiat ii va lua locul Ursulei si vai si-amar de lumea in care vor trai nepotii nostri.
  A ajuns sa imi fie frica de liderii acestia coplesiti de un fals prestigiu si onoruri nemeritate.
  Un exemplu care imi vine acum in minte este acela al co-laureatei premiului Nobel pentru Pace, Ellen Johnson Sirleaf https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Ellen_Johnson_Sirleaf
  Daca va tine sanatatea, cititi-i biografia.
  Ceea ce te descurajeaza este faptul ca chiar sunt probleme legate de ecologie dar interesele financiare si politice blocheaza rezolvarea lor.
  Algeria a devenit al treilea mare producator de cereale, dupa Egipt si in curand va deveni cel mai portant concurent al Spaniei in legumicultura.
  Toate aceste culturi se afla in deşert si irigarea acestora se face prin forari la adancimi de pana la 2000 de metri, direct din panza de freatica primara a Saharei.
  Au protestat cumva hoardele de admiratori ai Gretei, au sanctionat americanii guvernul algerian cu care isi impart profitul pe exploatarea resurselor de petrol?!
  Ce porcarie, ce mizerabila cacealma!

  • Este o veste bună însă: sfîrșitul acestui teatru mizerabil e aproape. Prin excesele comise, mizeria va imploda. Acum e vremea să ne vedem de interesul național.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: