Transmiterea vaccinurilor este într-un final dovedită!


Transmiterea semnificativă din punct de vedere statistic a vaccinului de la părinți la copii

Ne transmit persoanele vaccinate subprodusele vaccinale? Noi știam cu siguranță, cu siguranță, că nu există transmitere de la vaccinați la nevaccinați, pentru că așa ne-au spus „experții în sănătate și verificatorii de fapte”. Și noi „credem în știință” și în „experții noștri în sănătate”. Nu-i așa?

Doar că este GREȘIT, iar transmiterea vaccinului tocmai a fost dovedită de știință!

Chiar și eu am crezut că nu există niciun mecanism plauzibil pentru transmiterea vaccinului. Am crezut că este o teorie a conspirației fără fundament. Prostul de mine. S-a dovedit că m-am înșelat și că trasmiterea este reală și poate fi măsurată.

Tocmai a fost publicat un studiu intitulat „Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity”.

Evaluarea eșantioanelor în acest mod a arătat că un nivel ridicat de IgG intranazale la părinții vaccinați a fost asociat în mod semnificativ (valoare p = 0,01) cu o creștere de 0,38 a gMFI-urilor IgG intranazale transformate logaritmic la un copil din aceeași gospodărie (Fig. 1F).

Permiteți-mi să încerc să vă explic. În primul rând, acești oameni de știință de la Universitatea din Colorado au analizat măștile de față purtate de lucrătorii medicali vaccinați. Ei au descoperit că acei lucrători au eliminat anticorpii generați de vaccinare, iar unii anticorpi au rămas blocați în măști și au putut fi detectați. Acest lucru înseamnă că persoanele vaccinate „elimină” literalmente anticorpii generați de vaccin.

Interesați de acest lucru, oamenii de știință au căutat mai departe: au comparat copiii nevaccinați care trăiesc cu părinți nevaccinați, cu copii tot nevaccinați, dar care trăiesc cu părinți vaccinați.

S-a dovedit că părinții care au primit vaccinuri au transmis în mod activ particule produse de vaccin către copiii lor, astfel încât aceștia au dobândit „imunitate umorală” în urma transmiterii de la părinți! Nu numai că această constatare a fost evidentă în date, dar a fost chiar STRICT semnificativă din punct de vedere statistic, cu o valoare p de 0,01! Aceasta înseamnă că nu a fost o constatare întâmplătoare.

Rămâne de explicat DE CE copiii au IgG intranazale. Autorii par să creadă că acest lucru se datorează eliminării anticorpilor prin intermediul picăturilor. Cu alte cuvinte, ei par să propună că ceea ce se transferă este IgG-ul însuși în picăturile de salivă. S-ar putea să aibă dreptate. Acestea fiind spuse, există posibilitatea ca copiii să DEZVOLTE IgG intranazal din cauza eliminării altor produse secundare ale vaccinului sau a exosomilor.

Ar putea fi chiar din cauza nanoparticulelor de ARNm lipidice în sine care se elimină și sunt transferate prin salivă, ca un virus. De fapt, având în vedere două răspunsuri la acest articol pe care le-am citat în partea de jos, eliminarea nanoparticulelor lipidice de ARNm este cea mai probabilă. De ce? Pentru că respondenții raportează că au experimentat REACȚII IMUNITARE PUTERNICE.

Astfel de subproduse ar fi CAUZATE de IgG intranazale la copii ca reacție imunitară la copii, mai degrabă decât ca aceste IgG-uri să fie scuipate către de părinți asupra copiilor lor.

Articolul, deși este foarte interesant, este doar primul pas în cercetarea vărsării vaccinurilor și sper că se va face lumină în continuare asupra acestui fenomen!

Autorii, probabil în speranța de a obține aprobarea articolului lor de către cenzorii științei, îl numesc un lucru bun:

Rezultatele noastre sugerează că transmiterea de anticorpi prin aerosoli poate contribui, de asemenea, la protecția gazdei și reprezintă un mecanism complet nerecunoscut prin care poate fi comunicată protecția imunitară pasivă. Dacă transferul de anticorpi mediază sau nu protecția gazdei va depinde de expunere, dar pare rezonabil să sugerăm, toate lucrurile fiind egale, că orice cantitate de transfer de anticorpi s-ar dovedi utilă pentru gazda primitoare.

Nu sunt sigur că pot spune că este un lucru bun. Anticorpii sau nanoparticulele de ARNm din vaccinurile care NU au fost aprobate de FDA pentru copii sunt transmise de la părinți la copii, fără consimțământul sau cunoștința părinților sau a copiilor. Toate acestea sunt urmate de dezmințiri din partea autorităților.

Credeți că acesta este un lucru bun?

Vă rugăm să distribuiți pe larg acest articol!

Igor Chudov

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: