Imagini șocante sub microscop cu sîngele celor „vaccinați” și ce pot face cei care s-au lăsat injectați


EXCLUSIV: Astăzi publicăm o serie de fotografii efectuate prin microscopul de laborator ale unor cheaguri bizare care sunt acum găsite în mod obișnuit la adulții care au „murit brusc”, de obicei la câteva luni după vaccinarea cu covidă.

Acești cheaguri sunt deseori denumite „cheaguri de sânge”, dar nu seamănă deloc cu cheagurile normale și sunt formate din mult mai mult decât simple celule sanguine. Spre deosebire de cheagurile normale, care sunt gelatinoase, aceste așa-numite „cheaguri” conțin elemente structurale extrem de mari și complexe care se repetă (toate prezentate mai jos) și care sunt în mod clar construite în sângele victimelor care au murit din cauza acestor cheaguri.

Toate aceste cheaguri au fost extrase de la pacienți la câteva ore după ce au murit. Aceștia nu sunt rezultatul unei staze de sânge post-mortem. Acestea sunt structuri care se găsesc în vasele de sânge și artere. Nu sunt sânge închegat.

Dorim să îi mulțumim în mod public Dr. Jane Ruby pentru că ne-a pus în legătură cu îmbălsămătorul (Richard Hirschman) care ne-a furnizat aceste cheaguri. Fără insistența Dr. Ruby, nu ați fi văzut acest raport. Dr. Ruby apare frecvent în emisiunea lui Stew Peters Show (StewPeters.TV) și va fi de asemenea, invitatul meu principal luni la emisiunea Infowars.com.

Iată o fiolă cu acești cheaguri crude, spălate de sânge și conservate, înainte de evidențiere:

Aceste structuri prezintă următoarele proprietăți șocante:

 • Sunt rezistente, fibroase și elastice, prezentând proprietăți materiale similare unor mici benzi de cauciuc.
 • Sunt alcătuite din mai multe șiruri de fire mici, fibroase.
 • Aceste fire fibroase (a se vedea chiar ultimul set de fotografii de mai jos) prezintă modele repetitive de inginerie asemănătoare unei scări, ca și cum organismul ar fi fost programat să construiască o altă formă de viață în interiorul vaselor de sânge.
 • Pe aceste cheaguri se găsesc structuri ciudate, asemănătoare cristalinelor, care prezintă transparență și rezistență la tehnicile normale de colorare Gram.
 • Mai jos, veți găsi un exemplu de structură care pare să semene cu un biocircuit de tip siliciu sau cu o structură de tip microcip. Nu știm încă ce este.
 • Unul dintre seturile de fotografii de mai jos dezvăluie ceea ce pare a fi un fir de biocircuit, care prezintă în mod clar modele repetitive și structuri de interfață la scară nanometrică care sunt asamblate într-o geometrie specifică cu un scop necunoscut.

Context pentru imaginile pe care urmează să le vedeți:

 • Am primit aceste mostre de „cheaguri de sânge” de la un îmbălsămător de renume (Richard Hirschman) care activează în domeniul îmbălsămării și care a confirmat că acestea nu sunt vase de sânge sau alte țesuturi de orice fel. Sunt structuri care au fost evacuate din interiorul vaselor de sânge în timpul procedurilor de îmbălsămare.
 • Am colorat aceste mostre folosind tehnici standard de colorare Gram utilizate pentru microbiologie, pentru a spori contrastul structural în timpul microscopiei. Una dintre probele de mai jos – proba mai gălbuie – a fost colorată doar cu iod, nu cu niciun colorant de culoare violetă.
 • Probele au fost apoi spălate cu alcool etilic și pregătite pe lamele folosind pregătirea standard a probelor de țesut pentru microscopie.
 • Mărirea microscopului variază de la 20x la 1500x, în funcție de fotografia prezentată mai jos. Mărimile sunt indicate cu fiecare set de fotografii.
 • Păstrez în posesia acestor probe și pot reproduce aceste fotografii, dacă este necesar. Orice operator de microscopie de laborator competent ar putea reproduce aceste fotografii folosind aceleași probe.
 • Descrierile mele prezentate mai jos reprezintă doar observațiile mele și nu au scopul de a indica certitudinea substanțelor identificate. De exemplu, atunci când vorbesc despre „biocircuite” sau „nanofire”, nu pot confirma că acestea sunt structuri proiectate efectiv în scopul realizării de biocircuite. Pur și simplu, ele seamănă cu structuri care par să indice un astfel de scop, dar ar fi necesare cercetări suplimentare pentru a confirma aceste observații.

Set de fotografii de microscopie #1: Nanostructuri ciudate asemănătoare cristalelor


Acest prim set de fotografii prezintă structuri stranii asemănătoare cristalelor care rezistă la tehnicile de colorare și par să prezinte un fel de structuri cristaline clare la scară nanometrică, care în mod normal nu ar apărea niciodată în sânge sau în cheaguri de sânge.

Tot ceea ce vedeți în aceste fotografii este o parte dintr-un cheag de sânge extras de la o ființă umană decedată.

Imaginile sunt mărite de 20x, 50x, 200x și 500x:

Set de fotografii de microscopie #2: Structuri, fire și particule

Acest al doilea set prezintă detalii foarte apropiate ale firelor, structurilor și particulelor care se găsesc în acești cheaguri de sânge.

Imaginile sunt prezentate cu măriri de 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x: (măririle extreme determină o pierdere a adâncimii de câmp, motiv pentru care fotografiile foarte mărite par atât de neclare în anumite zone).

Cei care doresc să vizioneze toate imaginile, o pot face aici – mie mi s-a tăiat pofta. Idea e că în sîngele celor injectați colcăie monstruozitățile astea. Ce pot face din punct medical și mai ales duhovnicesc cei care s-au lăsat induși în eroare?

„- Sărut mâna părinte! Ce se poate face din punct de vedere duhovnicesc unei persoane vaccinate pentru a se curăța de serul păcătos?

– E greu de zis, dar mai ales de găsit un tratament general de eliminare rapidă a tuturor „toxinelor” din el, pentru că serul experimental are în compoziție elemente de o nocivitate extremă, atât din punct de vedere trupesc (fizico-chimic, electromagnetic și biologic), cât și duhovnicesc (pentru că duhul care i-a inspirat pe autorii „bio-nano-tech” hulește Duhul Sfânt al lui Dumnezeu Dătător de viață și de armonie în creație).

Se știe deja că vaccinurile astea noi generează (uneori grabnic, alteori în timp mai îndelungat) efecte adverse de natură cardiovasculară (miocardite, tromboze, accidente vasculare cerebrale), neurologică, dermatologică, endocrinologică și nu numai. Dacă ARNm-ul a schimbat ADN-ul omului (că doar la vaccinurile „smart” e vorba de editare genetică, nu de antrenare a imunității naturale), mă tem că viața biologică e dereglată/compromisă substanțial. La fel și dacă nano dispozitivele au generat/impus deja organismului alte ritmuri decât cele naturale. Apoi, e clar că și sufletul suferă în urma acestei dereglări, gândirea/rațiunea și afecțiunea (care sunt susținute și hormonal) sunt scoase din mișcările/ritmurile lor naturale, rânduite de Dumnezeu prin creația Lui bună foarte. Iar dacă și gândirea, simțirea și viețuirea omului sunt îmbibate de erezii și păcate alese în mod voit, atunci dereglările/bolile sunt prezente și în sufletul lui. Adică întreaga ființă umană este desfigurată și îmbolnăvită fizic și fiziologic, psihic și duhovnicesc, este profanată, mutilată și urâțită…

Sigur, la noi oamenii sunt multe lucruri cu neputință, pe când la Dumnezeu toate sunt cu putință. Întrebarea este: noi suntem vrednici de recuperarea/vindecarea supranaturală a lui Dumnezeu? Cum ne facem, așadar, vrednici de ajutorul și harul Lui?

Trebuie să fim conștienți că în plan material, unele lucruri dereglate/mutilate biologic nu mai pot fi recuperate și aduse la starea curată inițială/naturală (ex. tatuajele, cicatricile, extirpările de organe/bucăți din corp, intoxicările cu felurite substanțe organice sau anorganice); alte lucruri pot fi eliminate, însă, mai greu, evident, prin cure speciale de detoxifiere. Totuși, în mare, avem nevoie de revenirea la o viață curată biologică și psihologică, desigur, cât mai naturală, integrată in natură, la aer curat, mișcare, soare…

Dar e nevoie, mai ales în plan sufletesc, de pocăință adâncă și de o detoxifiere ideologică întâi de toate. Trebuie eliminată idolatria „științei” și a „progresului”, a mândriei, a minciunii, a fricii, a urii cu care s-au injectat toți vaccinații care habar nu au ce și-au băgat în corp. Oamenii trebuie să-și pună viața în mâinile Creatorului lor, crezând în El, împlinind cu atenție și dragoste poruncile Lui continuu, zi de zi, căci El e Calea, Adevărul și Viața noastră a tuturor. Și atunci când oamenii se consacră Lui, Dumnezeu va interveni să-Și salveze/apere poporul ce este al Lui. Domnul Iisus Hristos, Creatorul și Mântuitorul nostru a zis: „Fără Mine nu puteți face nimic”. Deci pe El trebuie să-L chemăm în ajutor, cu smerenie și nădejde, să postim mai ales de păcate, nu doar de unele bucate, să ne spovedim serios, să iertăm și să facem fapte bune, să cugetăm la cele sfinte și veșnice, la Cuvântul lui Dumnezeu, să ne hrănim cu El în Tainele și slujbele Bisericii, să ne umplem de Duhul Sfânt și Iubitor, Dătător de viață și înțelepciune. Să căutăm și să cunoaștem Adevărul, Care e Hristos, și El ne face liberi de păcat, de boală și de moarte.

Sus să avem inimile! „

3 răspunsuri

 1. Hmm…. morgelllons 2.0? I mean the real deal not what mainstream science/media and/or wikipedia says.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: