Diferența dintre Imperiu și Alianță: Imperiul SUA controlat de evrei & marionetele UE, în conflict cu Alianța Națiunilor Suverane, în special Rusia, China și Iran.


JUNG-FREUD 

Diferența cheie în afacerile globale actuale se reduce la Imperiu vs. Alianță.

Pe de o parte, se află imperiul american și țările aflate sub aripa sa de fier. Japonia, Coreea de Sud și Taiwan sunt simple marionete ale acestui imperiu din Est. Iar UE este marioneta din Vest. Imperiul are un singur centru de putere. Avantajul acestui aranjament este concentrarea puterii și o structură de comandă ușor de înțeles. SUA și „partenerii” săi sunt precum Uniunea Sovietică și națiunile Pactului de la Varșovia în timpul Războiului Rece. Există un lanț de comandă clar. SUA dă ordinele, restul urmează.

Dacă restul a fost mai puțin dispus să îl urmeze pe Donald Trump, a fost pentru că Deep State deținea puterea reală, iar Trump era considerat o pacoste (de care urma să scape în curând prin mijloace incorecte și murdare). De mare importanță este faptul că puterea americană nu este doar una militară, monetară, materială, „mamonică” și orientată spre piață, ci și morală( și „spirituală”), mai ales pentru că evreii controlează zeii. Tot imperiul este unit în închinarea la aceiași zei: Icoanele, idolii și narațiunile evreilor, negrilor, homosexualilor și „diversității/incluziunii” (așa cum este definită de către evrei, bineînțeles, deoarece Israelului îi este permis să fie ultranaționalist și chiar supremacist).

Europa de Vest a fost mai puțin reverențioasă față de SUA atunci când aceasta din urmă era condusă de anglo-americani, porecliți WASP’s (White Anglo Saxon Protestants). În timp ce WASP’s aveau mândrie, putere și prestigiu, nu se dădeau drept sfinți-vicari dotați în mod înnăscut cu sfințenie. Reprezentau puterea pământeană și puteau fi contestate și se așteptau să fie. Așadar, chiar dacă europenii erau subordonați puterii anglo-americane din motive militare, monetare și materiale, ei nu se simțeau inferiori din punct de vedere moral(sau spiritual) față de americanii albi; într-adevăr, banalitatea americanului urît (care de obicei însemna americanul alb creștin) era comună în Europa în toate clasele.

Desigur, America a salvat Europa după cel de-al Doilea Război Mondial și a apărat-o de URSS, dar era văzută ca fiind afectată din punct de vedere moral de istoria „genocidului” (al indienilor americani), sclavagismului, „rasismului” și neoimperialismului. Într-adevăr, antiamericanismul a fost în vogă printre europeni în timpul războiului din Vietnam, când SUA a fost criticată ca fiind o nouă putere de tip nazist. Anglo-americanii erau giganți, dar nu zei; erau extrem de puternici, dar nu erau sacri. Sfințenia a fost acordată evreilor aparent jalnici.

Ugly Americans

În timpul Războiului Rece, europenii nu s-au gândit prea mult la sacralizarea evreilor. La urma urmei, cel de-al Doilea Război Mondial & Shoah și exodul către Israel (și America) au redus mult numărul evreilor din Europa. Astfel, simpatia specială pentru evrei părea mai ales o chestiune de sentiment, un lux pe care europenii și-l puteau permite. În plus, cele două mari imperii, SUA și URSS, după cel de-al Doilea Război Mondial, au fost conduse de goyimi (slugi ale evreilor) albi și nimeni nu credea că evreii vor ajunge să controleze vreunul dintre ele. Europa de Vest a fost vârful de lance al sacralizării evreilor într-o perioadă în care comunitatea evreiască părea un obiect de compătimire. Iar americanii albi au participat și ei la această sacralizare, fără a prevedea viitorul puterii evreiești în America.

Atunci când un popor neputincios este sacralizat, e indulgent și naiv, dar nu poate face prea mult rău dacă acel popor rămâne neputincios. A linge pe cei lipsiți de putere, spre deosebire de a suge la cei puternici, nu poate face prea mult rău. La urma urmei, indienii americani au fost oarecum sacralizați în anii ’60, dar acest lucru a fost lipsit de consecințe, deoarece indienii nu aveau mijloacele necesare pentru a obține puterea. Am putea să sacralizăm eschimoșii sau aborigenii australieni, dar nu ar duce la nimic, deoarece acești oameni nu vor acumula niciodată putere.

Dar, atunci când albii din Europa și SUA în momentul lor de slăbiciune, i-au sacralizat pe evrei, le-a lipsit cu desăvârșire previziunea cu privire la consecințele viitoare. Dacă ți se face milă de un pui de iepuraș, cel mult va deveni un iepure inofensiv. Dar dacă te îndrăgostești de un pui de tigru, acesta va deveni un prădător uriaș. Evreii, cu IQ-ul lor mai ridicat, persistența lor primitivă, memoria răzbunătoare și supremația bazată pe legământ, aveau potențialul de a (re)cîștiga o putere imensă și de a prelua controlul asupra Occidentului. Când europenii i-au sacralizat pe evrei ca fiind supraviețuitori neajutorați ai Holocaustului. Și au crezut naiv că SUA, stăpână peste Europa în viitorul apropiat, va fi condusă de anglo-americani sau de americani alb-creștini. Atâta timp cât SUA – ca superputere unică – era condusă de albii creștini, europenii puteau să se descurce în ceea ce privește discursul și argumentele morale. În timp ce europenii simțeau un anumit grad de recunoștință față de americanii albi, ei nu se simțeau deloc vinovați față de aceștia.


Dar pentru că europenii îi sacralizaseră pe evrei ca pe o rasă de victime-sfinți (premiză a unei grele vinovății europene ca ucigași în masă sau colaboratori la crimele în masă), ei erau slab poziționați pentru a spune NU puterii americane dacă evreii deveneau elitele conducătoare ale SUA. WASP’s erau giganți, dar nu zei, însă evreii au ajuns să controleze zeii. Cum europenii au ales să îi venereze pe evrei ca pe un popor veșnic tragic și sfânt, s-au simțit obligați să cedeze în fața oricăror zei controlați de evrei. A spune NU cererilor evreiești era ceva echivalând cu erezia. Dacă evreii spuneau „Voi sărbătoriți diversitatea”, europenii spuneau „Noi sărbătorim diversitatea”. Dacă evreii spuneau „Voi faceți frumos cu negrii”, europenii spuneau „Noi facem frumos cu negrii”. Dacă evreii ar spune: „Voi faceți frumos către globo-homo”, europenii ar spune: „Noi facem frumos către globo-homo”.

Plans for Holocaust memorial next to UK parliament

SUA, controlată de evrei, are infinit mai multă putere asupra UE decât a avut vreodată Anglo-America în timpul Războiului Rece. Evreii sunt considerați sfinți, în timp ce anglo-americanii nu au fost niciodată. În timpul Războiului Rece, Europa trebuia să lustruiască pantofii anglo-americanilor, dar UE de astăzi trebuie să pupe degetele de la picioare ale Americii evreiești, așa cum albii căcăcioși se târăsc să spele picioarele negrilor. În acest sens, așa-numita „lume liberă” este de fapt un fel de o teocrație.

Imperiul american de odinioară condus de creștini albi era admirat și temut pentru banii și armata sa, sau pentru chestiunile pământești. Dar imperiul american condus de evrei este ascultat mai ceva decît noul Vatican. „O, sfinți evrei, vă rugăm să ne spuneți la ce zei să ne închinăm în continuare”. Dacă evreii spun: „Bărbații cu peruci sunt femei”, lingăii din SUA și UE se dau peste cap să recite „catehismul” „Bărbații sunt femei”. Există un fel de unitate cvasi-spirituală în imperiu, deoarece se așteaptă ca toți să se închine acelorași zei. Au parade homo în Japonia, marșuri BLM în Coreea de Sud, iar polonezii pro-imperiu sunt total implicați în globo-homo și Marea Înlocuire pentru Polonia. Câștigarea aplauzelor și a aprobării din partea evreilor divini, a homoșilor sfinți și a negrilor nobili este cel mai înalt sens al binelui lor.

Dezavantajul actualului Imperiu este că statele-marionetă, deși servile și maleabile, nu au niciun sentiment real de mândrie și scop înnăscut. Ele sunt ca niște mercenari sau marionete care primesc mereu ordine sau se uită peste umăr, fără niciun sentiment intern de valoare. Sunt mai degrabă papagali decât patrioți. Și chiar dacă evreii controlează zeii, idolii actuali sunt mai mult de modă și fantezie decât de substanță și semnificație. Într-adevăr, dacă SUA condusă de evrei ar dispărea peste noapte, atât de multe slugi din imperiu ar fi complet pierdute, deoarece le lipsește cu desăvârșire inteligența ca indivizi și mândria ca cetățeni suverani. Ei ar fi ca niște televizoare care nu ar mai recepționa semnalul. În loc să tragă umezeala de la rădăcină, ei iau vibrații din eter.

De cealaltă parte, se află Alianța. Rusia și China sunt independente și suverane. Rusia nu deține China, China nu deține Rusia. Ele sunt aliate din interese comune și înțelegere reciprocă. Mult mai slab este Iranul, dar nici el nu e o marionetă. Are un guvern independent, cu propriul său curs de acțiune. Iranul alege să colaboreze cu Rusia și China din interese comune, nu din servilism. Rusia nu-i spune Chinei ce să facă, China nu-i spune Rusiei ce să facă, Rusia nu-i spune Iranului ce să facă, China nu-i spune Iranului ce să facă, Iranul nu-i spune Rusiei ce să facă, Iranul nu-i spune Chinei ce să facă. Mai degrabă, înțeleg că se confruntă cu provocări similare și își coordonează eforturile. Există o forță reală în aceasta, deoarece fiecare națiune are mândria și suveranitatea sa. Slăbiciunea, însă, este că cele trei națiuni nu pot fi niciodată la fel de unite ca imperiul cu centrul său unic de comandă.

Nu numai că Rusia, China și Iranul (și națiuni precum Venezuela) sunt independente în ceea ce privește guvernul, armata și politica monetară, dar își controlează proprii zei. Guvernul rus are proprii zei centrați pe istoria și cultura rusă, China are proprii zei înrădăcinați în istoria chineză și în miturile PCC, Iranul are proprii zei bazați pe islam și istoria persană. Venezuela are propria narațiune a Revoluției Bolivariene. Acestea sunt cu adevărat diverse în sensul propriu al cuvântului. Nu doar diverse ca rase diferite, ci și ca valori și narațiuni, și respectă dreptul celorlalți de a avea proprii lor zei. China nu îi spune Rusiei să îi venereze pe Confucius și pe Mao, iar Rusia nu îi spune Chinei să construiască biserici ortodoxe sau monumente lui Alexander Nevsky.

În schimb, imperiul american le cere tuturor marionetelor sale să se închine la Globo-Jewgromo, sau cultului globalist al evreilor, negrilor și homosexualilor. Într-adevăr, toate țările din cadrul imperiului trebuie să îi ridice pe evrei, negri, homosexuali și străini/imigranți deasupra propriului popor, culturii și istoriei lor. Fie că este vorba de Franța, Germania, Suedia, Japonia, Taiwan, Canada, Australia sau orice altceva, Imperiul Globo-Shlomo cere ca acestea să suprime nativismul (în favoarea invazionismului), mândria națională și unitatea de neam-moștenirea-memoria, și în schimb să favorizeze străinii/immigranții, să celebreze homosexualii minoritari, să adulăm negrii și să ne amintim de Holocaust. În sens larg, Alianța este „politeistă”, deoarece fiecare națiune are controlul asupra propriilor zei, în timp ce Imperiul este „monoteist”, deoarece toți cei din cadrul imperiului sunt obligați să se închine zeilor controlați de către evrei.

India, precum Janus, este marea excepție în acest sens. Pe de o parte, ea joacă alături de imperiul american, în special în poziția sa față de China. Dar, când e nevoită să joace, alege adesea o cale independentă care este de neconceput pentru Japonia sau Germania, chiar și pentru Franța și Marea Britanie. Un alt caz aberant este reprezentat de națiuni precum Ungaria. Deși face parte din UE, aceasta insistă asupra naționalismului și a propriilor valori culturale ( ce soi de naționalist și-ar injecta poporul așa cum a făcut-o Viktor Orban? – nb ).

Națiunile care sunt de partea Alianței sunt înțelese ca fiind națiuni suverane. În schimb, națiunile care se alătură imperiului (sau au fost forțate să se alăture acestuia) trebuie să facă sluj evreilor, să fluture steagul homo, să slăvească negrul ( sau Ucraina – nb ) și să întâmpine cu bucurie Marea Înlocuire.

Cea mai mare problemă pentru imperiu este că e un imperiu-imperiu, ceea ce face totul mult mai complicat. În trecut, cea mai mare parte a Americii era creștină albă, iar imperiul american reflecta puterea, mândria și valorile creștinilor albi. Albii erau duri, rezistenți, mândri și gata de luptă. Astăzi, SUA este controlată de evrei, adică albii creștini sunt slugi totale ale sionului. Pe de o parte, evreii au nevoie ca albii să fie manageri și soldați duri pentru Imperiu, dar, pe de altă parte, evreii au nevoie ca albii să fie niște lingăi vinovați, fără mândrie albă. Evreii atât slăbesc albii, cât și se așteaptă ca aceștia să poarte povara imperiului. Este ca și cum ai castra pe cineva și apoi i-ai adăuga mai multă povară în spate. Cu toate acestea, creștinii albi se găsesc la toate nivelurile imperiului american, iar pentru un străin naiv poate părea încă ca și cum SUA ar fi o putere creștină albă. La urma urmei, se spune că Joe Biden este catolic. Dar, în realitate, toți acești albi sunt niște nefericiți și niște fraieri de doi bani pentru evrei.

De asemenea, spre deosebire de elitele americane creștine albe din vechime, evreii nu se identifică în primul rând ca americani, ci ca evrei, adică se simt mai apropiați de evreimea mondială decât de americanii goy. Astfel, puterea evreiască care conduce SUA nu este cu adevărat americană, ci sionistă și supranațională. Așadar, Imperiul American servește un imperiu mai mare, Imperiul iudeilor.


Și totuși, pentru că SUA pretinde a fi o „democrație liberală” și un protector al „lumii libere”, creștinii albi fraieri trebuie să pretindă că sunt animați de „drepturile omului”, „principii democratice” și de „constituție” când, de fapt, singurul lor modus operandi este „Oare le va face plăcere evreilor și îmi va aduce mai multe puncte pokemon pentru că sunt un cucky-wuck atât de bun?”. De asemenea, ca parte a așa-numitei „lumi libere”, națiunile-satelit din Asia și UE trebuie, de asemenea, să continue să pretindă că sunt libere și independente și că îmbrățișează cu plăcere și de bunăvoie globo-homo, când, în realitate, ele sunt democrații-marionetă în care elitele nu au altă opțiune decât să urmeze linia impusă de Washington (așa cum comunismul internațional a ascultat cândva de linia Moscova) și să promoveze decadența, degenerarea și „diversitatea” asupra propriilor popoare. În timp ce SUA, condusă de evrei, nu trimite de obicei tancuri, așa cum au făcut sovieticii cu Polonia, Ungaria și Cehoslovacia (Irak, Afganistan, Libia, Siria – nb), are modalități de a distruge reputația, stabilitatea și credibilitatea oricărei națiuni-satelit prin eforturi coordonate ale mass-mediei și finanțelor. În plus, întrucât atât de mulți tineri din națiunile satelit au fost fie educați în SUA și/sau au fost spălați pe creier de „mass-media occidentală”, ei sunt mai mult decât dispuși să colaboreze cu Imperiul împotriva propriei națiuni și a propriului popor.

The Unz Review

8 răspunsuri

 1. *…America a salvat Europa după cel de-al Doilea Război Mondial și a apărat-o de URSS….Evreii, cu IQ-ul lor mai ridicat…* Niște sloganuri de NPL ! ! !
  Știm cine a *hrănit WW-urile: Wall Street-ul, iar despre contribuția neamului autoblestemat la cunoașterea lumii,…mai va: arme (revolvere, mitraliere, rachete, arme atomice), droguri, ideologie satanistă !
  *..De ar fi neamul lui israel ca nisipul mărilor, doar o mică parte din ei se va mântui*, by Unul născut în neamul lor, Iisus Hristos !

  • Să fie vorba despre NLP? Nu de alta, dar termenul NPL nu-l știu. Ce ai cu revolverele frate? Eu am văzut unul uriaș aflat pe un soclu, cu țeava sucită taman în New York, la sediul onu. Mi s-a părul total deplasat în țara celor care au Amendamentul II la Constituție.

   • Da, în engleză este NLP, în română Neuro Programare Lingvistică NLP…
    Despre arme, am vrut să spun: Shmuel Colt, Hiram Maxim, Werner Braun, Bohr,Fermi,Teller&Co părinții proiectului Manhattan și alți bravi reprezentanți ai neamului acela.
    N-am nimic cu armele aflate în mâna poporului american, căci *Cea mai bună apărare împotriva tiraniei este înarmarea poporului* spunea unul din Founder Fathers. E una din puținele libertăți pe care le mai au aceia de peste balta atlantică…..Nouă ne-a fost negată de gideanul zingar Jos Iliescu și așa a rămas.
    N-ar fi arătat România ca un sat fără câini, dacă ar fi fost regimul armelor și munițiilor antebelic în vigoare !

 2. Imperiul SUA, ca si cel UE, se va prabusi. Asa cum s-a prabusit imperiul URSS.

 3. Nu inteleg de ce nu urla Media vestea cea mare : S-au rezolvat toate problemele legate de aprovizionarea cu gaze!
  https://www.b1tv.ro/externe/ue-a-semnat-un-acord-privind-gazele-naturale-cu-egiptul-si-israelul-pentru-a-scapa-de-dependenta-de-rusia-1167499.html
  Sau, nu s-au rezolvat??
  Nu am putea afla din ce zona de exploatare provin gazele ? Este cumva vorba despre Leviathan ?
  https://www.hellowatt.fr/blog/leviathan
  La intrebarile acestea cred ca rusii sunt cei mai in masura sa raspunda, fie si numai pentru a-i dezmetici pe europeni.

 4. Revista on line de propaganda sovietica, adica neonazista. Chiar aveti sustinatori, altii decat cei platiti de Putin, sau decat cei care au probleme mintale? Existenta voastra in tara mea este permisa de regulile democratiei, adica de ceea ce lipseste in Rusia, in Iran, in China si in alte tari carora voi le ridicati osanale.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: