2 răspunsuri

 1. Fiecare cu idea lui asupra chestiunii.
  Cand nu mai avem ce combate ne impiedicam iar si iar de urmasii destoinicilor negustori din Stulpicani.
  Presupun ca Simion, avand si momente in care se plictiseste, se apuca sa scotoceasca prin stufoasele arhive ale comunitatilor evreilor stabiliti vremelnic pe teritoriul Romaniei.
  Si uite aşa, a cazut pe un document care l-a zguduit de emotie si si-a zis ca nepotii negustorilor din Gura Humorului e musai sa capete drepturi la care neam de neamul lor nu a visat..
  https://humora.tripod.com/id48.html
  A socotit el cu capul altora cam despre cati urmasi este vorba, a inmultit cu cate judete sunt si a ajuns la concluzia ca Viorica Vasilica, nefiind inca iluminata de proximitatea lui Isarescu, a pus virgula unde nu trebuie.
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/dancila-cetatenie-romana-pentru-evreii-ce-au-parasit-tara-sub-comunism-si-pensii-pentru-supravietuitorii-holocaustului-1102958

 2. Dupa postare, dar la o ora nepotrivita, mi-am adus aminte ca Schnecker a afirmat ca omul profetic pentru Romania este o simbioza intre Mugur Isarescu, Andrei Plesu si Madalin Voicu!
  Vedenia creaturei (ii) a facut sa nu mai pun geana pe geana.
  Nu stiu daca Schnecker a revendicat ceva proprietati si drept sa spun nu ma intereseaza, cu toate ca dansul este un caz exceptional, fiind dupa mama neamţ de-al Presedintelui si dupa tata, de-al abililor humoresteni.
  Sa ai doi Asi in maneca , mai rar!
  Mihai Botez , matematicianul dizident ” discret pana la suavitate”, ambasador in Statele Unite sub guvernarea Clinton este cel care l-a sfatuit pe Schnecker sa se stabileasca in Romania in calitate de cetatean cu drepturi depline si inca şi mai şi.
  Sa urmarim parcursul creionat de dizidentii de la Europa Libera, sorosisti pur sange ( Hurezeanu ar putea confirma) : redactor Antena 3, incuscrire cu ProTV, consilier al vandutului Crin Antonescu la functia de Sef al Statului.
  Pentru cine are rabdare, in ideea de a deslusi cine sunt autorii prabusirii morale si economice a Romaniei. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/niels-schnecker-mason-crin-antonescu

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: