5 răspunsuri

 1. In doua cuvinte : EX-CEP-TIO-NAL !!! Felicitari Eufrosine , constat cu bucurie ca , in ciuda primarului Boc , mai exista clujeni ce nu si-au pierdut inca simtzul umorului . P.S. Sper ca n-ai fost afectat de inundatiile provocate de ploi si , de asemena , sper ca grindina { cat oul de porumbel dupa cum anuntzau astia de la Romania TV } sa fi cazut doar pe cladirea primariei si asta … cand era Boc acolo ! 🙂

 2. Aşa pare întotdeauna de pe mal… pînă ce unul atomic explodează şi sar peştii descărnaţi la kilometri distanţă iar zona rămîne moartă, contaminată pentru mii de ani. Dînd metaforele la o parte aflăm de ce ne trezim cu „surprize”.
  Still waters are deep…

  • Cunoști vreun caz în care un submarin atomic a explodat? N-aș crede că sunt proiectate pentru a fi bombe nucleare, dar poate muniția de la bord să facă nefăcute.

   • Evident era doar o metaforă pentru lupta din umbră pentru diverse avantaje, din care rezultă ponoase pentru noi cei mulţi (şi neştiutori într-ale dedesubturilor acelei lumi).

    Despre cazuri reale, dacă au existat vreodată, se va auzi probabil peste vreun secol… sau poate niciodată. Doar efectele se vor simţi – misterioase şi inexplicabile, ca multe altele.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: