Cum își exprimă refugiații ucraieneni recunoștința pentru găzduire


Înregistrată ieri în Austria – accesați linkul apoi faceți click pe butonul „View” dacă cadrul videoului nu apare. Dacă apare, dați click pe Vezi (conținut violent):

La noi recunoștința e exprimată în acelaș fel – de cînd au sosit „refugiații”:

Doar la nivelul Capitalei, numărul tâlhăriilor, violurilor, spargerilor de locuințe și a altor infracțiuni comise cu violență, de membrii unor grupări criminale specializate a crescut deja cu aproximativ 25 la sută! În unele cazuri, chiar cu 27,8 la sută!

Ăștia sunt ”refugiații” care își ”apără” țara din București

Destul. Există o diferență între oamenii obișnuiți care au plecat din frică și huidumele criminale care bat, sparg și trafichează orice, de la droguri, la carne vie. Ar trebui ca ospitalitatea arătată fără a discrimina între cele două categorii să înceteze – altfel devine prostie.

Bunătatea mea încetează acolo unde începe nesimțirea ta. Și oricum, călătorului îi șade bine cu drumul.

Un răspuns

  1. Diferenta intre oamenii obisnuiti { aia plecati de frica } si aceste huidume criminale este ca unii pleaca de frica iare ceilalti isi fac treaba asa cum au invatzat . Chiar ai crezut vreodata ca in cei ce au fugit din calea razboiului nu-s altceva decat…ingeri de lumina ? Ce (editat) : am mai avut situatia asta in Europa desi , razboiul era in alta parte al lumii ! Chiar crede cineva ca , in cazul in care Moldova { aia de peste Prut } va fi in aceeasi situatie ca Ucraina , se vor refugia in Romania doar rudele lui Eminescu ? Pentru numele lui Dumnezeu dar , cum este posibil sa se uite faptul ca-n anii ’90 grupurile de raketzi erau formate din ucrainieni si moldoveni TOTI FIIND VETERANI AI AFGANISTANULUI ? Stai linistit , astia vor pleca in secunda doi dupa ce va inceta porcaria putinista din tara lor ins a , belelele produse vor dainui suficient pentru ca dumneata Eufrosine si fireste eu , sa avem grije sa ne facem un contract beton cu o firma de paza SERIOASA pentru situatia in care , am avea de gand sa luam masa de seara in oras . Nu de alta dar la intoarcerea acasa am avea surpriza neplacuta de-a constata ca , in urmatoarele luni ” vom manca din palma si vom bea odicolon ” 🙂 vorba lui Gogu Steriade !

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: