Dușmanul dușmanilor mei


Articolul de mai jos e scris din perspectiva unui occidental (american) și constituie puctul de vedere al vesticilor care s-au trezit în privința celor care pretind că îi reprezintă. Experiența lor cu rușii e limitată. A noastră e vastă, deci înțelegem lucrurile puțin altfel – pe de altă parte, ar fi ipocrit din partea mea să spun că cred că Rusia de azi are ambiții imperialiste și că dacă nu va fi oprită în Ucraina, următorii vom fi noi, ce bine că ne protejează nato, bla, bla.. acesta este un punct de vedere simplist și care nu ține cont de realitățile geopolitice actuale. Expansiunea din ultimii 32 de ani clar nu e a rușilor, deci fără naivitate cred că nu avem a ne teme de ei dacă nu ne facem părtași la provocări. Acum se pare că ar urma să intre în belicosul club, Suedia și Finlanda.

Ne este interzis să vorbim despre Vladimir Putin în aceste zile fără să învelim ambele părți ale numelui său cu suficiente admonestări de calomnie veninoasă. Oricine care nu jură credință imediată isteriei actuale, la modă și greșite, împotriva lui sau a 150 de milioane de ruși, va fi considerat, la prima vedere, în cel mai bun caz un apologet și în cel mai rău caz un trădător.

Se spune că este un demon, un ticălos, un criminal de război, un accident cosmic trimis să distrugă democrația și tot ceea ce este bun și nobil, ceea ce, desigur, provine doar de la națiunile bune și nobile din vest care pretind că sunt încă democratice. În urmă cu 60 de ani se mai spunea că până acum mașinile vor zbura, nu vor mai fi războaie, democrația liberală ne va păzi de rău și nu se va transforma în răul pe care a proclamat că îl risipește. Acum 30 de ani se presupunea că va fi sfârșitul istoriei.

Ei spun că Putin este dușmanul nostru și motivul pentru care continuă să repete asta până la greață este că ei știu că milioane de oameni vor crede asta. Cei care lansează neîncetat aceste acuzații, fără ironie, se pare că nu au nicio conștiință de sine sau măcar o oglindă. Poate că tot ce au sunt oglinzi și nu pot face decât acuzații sumbre bazate pe propriile lor reflecții din acestea.

Obișnuiam să avem așteptări înalte de la dușmanii noștri, ca o condiție minimă fiind ca ei să se comporte ca atare. Și iată-ne aici, milioane de oameni încă mai cred în incredibil, un nou kit promoțional preambalat al „Chestiunii prezente” livrat cu obișnuitele inconsecvențe istorice și erori logice, în timp ce alte milioane de oameni privesc neîncrezători cum se repetă această șaradă.

Dacă am învățat ceva de la guvernele occidentale în încercarea lor de a aprinde un nou război rece cu Rusia, iar acum un nou război mondial atât cu Rusia, cât și cu China, este că nu putem avea încredere în ele în legătură cu nimic. Dacă arată cu degetul într-o direcție și spun: „Priviți, fiți indignați! Este inamicul vostru!”. Singurul lucru mai revoltător decât natura caricaturală a încercărilor lor de programare neglijentă, este că ele par să funcționeze pentru că nu există destui oameni care să se întrebe: „De ce?”.

În „Arta războiului” a lui Sun Tzu, una dintre cele cinci constante ale războiului este Legea morală:

Legea morală face ca poporul să fie în deplină concordanță cu conducătorul său, astfel încât îl va urma indiferent de viața sa, fără să se teamă de niciun pericol. …Conducătorul desăvârșit cultivă Legea morală și respectă cu strictețe metoda și disciplina.

O națiune sau un popor legat de liderii săi prin temelii și principii puternice, înrădăcinate în justificarea unui conflict corect, fie că este vorba de atac, atac defensiv, diversiune sau apărare, va avea mai multe șanse de succes. Aceasta presupune ca poporul să fie în deplin acord cu conducătorul său.

Seamănă aceasta cu NATO?

Există Legea morală în vreuna dintre națiunile din vest care tocmai au încheiat doi ani de abuzuri psihologice, dacă nu chiar de ucidere directă a propriilor cetățeni? (falsa pandemie – n.n.)

Există aceasta în imperiul beat al Occidentului care se află în război cu lumea și cu propriile popoare de zeci de ani?

Războaiele obișnuiau să aibă nevoie de o anumită bază pentru a fi acceptate de public. Sun Tzu cu greu și-ar fi putut imagina abilitatea guvernelor de a-și manipula și de a-și manipula proprii războinici în a se sacrifica pentru scopuri inumane. Acum, tot ceea ce necesită un conflict este, în primul rând, o bună campanie de relații publice. Oamenii vor să simtă că tabăra lor are conștiința curată în privința lucrurilor. Nu contează niciodată cu adevărat dacă informațiile care ușurează conștiința se bazează pe adevăr. Ei vor un sentiment de înălțime morală, chiar dacă acel teren e construit din paie. Ei caută să se afle de „partea bună a istoriei”, chiar dacă acea parte este în mod obiectiv întunecată de ambiguități și contradicții.

Guvernele din Occident au renunțat de mult timp la Legea morală. Ele fac ce le place spre scopuri despre care nu sunt niciodată sincere cu cei care le-au încredințat guvernarea. Guvernarea morală pare a fi o contradicție în sine.

Și astfel, neavând niciun fel de bază morală pe care să ne sprijinim, se presupune că trebuie să credem în continuare ceea ce ne spun liderii noștri fără scrupule despre Rusia și Putin.

Propun să jucăm un joc: Rusia sau Occidentul?

 • Prizonierii politici sunt deținuți fără proces, fiind acuzați că sunt împotriva regimului.
 • Cenzura este extrem de răspândită.
 • Mass-media controlată de stat lucrează pentru regim.
 • Tribunale aranjate care se ocupă de adversarii politici.
 • Poliție secretă pentru lovituri de stat interne și zdrobirea opoziției regimului.
 • Fraudarea alegerilor.
 • Închiderea protestelor de o anumită natură politică, dar permiterea altora.
 • Protecție inegală în fața legii.
 • Oligarhie care se dă drept democrație.
 • Fascism care se dă drept liberalism.
 • Rasism, sexism, manipularea copiilor către otrava lgbt și bigotism deghizate în toleranță sau educație impusă de stat, cu corporații din toate industriile care colaborează cu statul pentru a realiza toate cele de mai sus.

Răspunsurile corecte sunt ambele, în mare parte, cu excepția ultimelor trei, care sunt exclusiv americane.

Numai ultimii doi ani (30-60 de ani pentru noi, caii mai bătrâni) au dezvăluit unde sunt adevărații dușmani ai cetățenilor occidentali, iar aceștia nu par a fi în Rusia.

Guvernul canadian a declarat stare de urgență împotriva protestatarilor pașnici ai clasei muncitoare pentru a le confisca conturile bancare și bunurile, după ce a furat 12 milioane de dolari din fonduri de caritate de la două corporații care fac crowdfunding.

A fost Putin?

Guvernul australian a înființat tabere și a obligat cetățenii sănătoși să stea în carantină, în izolare, sub supravegherea gardienilor și a funcționarilor din domeniul sănătății. Dacă scăpau, erau arestați și acuzați de infracțiuni. Asta înainte ca cetățenii să fie loviți cu arme cu energie dirijată de către poliția din Canberra pentru că au îndrăznit să își exercite drepturile fundamentale ale omului de a protesta împotriva mandatelor tiranice de vaccinare. Întreaga națiune australiană a fost o insulă închisoare timp de doi ani. Obiceiuri vechi.

Guvernul grec fură bani de la pensionarii care refuză vaccinurile inutile și mortale. Italia urmează exemplul Greciei.

Uniunea Europeană reține miliarde de dolari de la poporul maghiar pentru că nu-i place pe cine au votat în urmă cu două săptămâni.

Spitalele americane au refuzat transplanturi salvatoare de vieți pacienților „nevaccinați” și chiar copiilor ai căror părinți nu au primit vaccinurile cu cheaguri. Nu a fost vorba de un singur caz, ci de zeci de cazuri.

I-a forțat Putin pe administratorii acestor spitale spre astfel de acțiuni malefice?

Dușmanii popoarelor occidentale șed în parlamentele și în înaltele funcții ale acestora, lucrând ca executanți în departamentele lor de poliție. Ei sar din consiliile de administrație ale corporațiilor în birocrațiile guvernamentale. Ei lucrează pentru o tehnocrație globală coordonată care urmărește să creeze haos și conflicte pentru a subjuga și depopula cea mai mare parte a omenirii înainte de a fi reproiectată dpv tehnologic pentru o versiune ulterioară a speciei noastre.

A forțat Putin aceste guverne să-și terorizeze proprii cetățeni?

A fost Putin implicat în finanțarea laboratorului din Wuhan? Are Rusia peste 300 de laboratoare experimentale de arme biologice în locații din întreaga lume, care ar putea amenința țările care le găzduiesc cu consecințe catastrofale?

Frecvența catastrofelor globale proiectate necesită aderarea la soluțiile prescrise de către inginerii acestor catastrofe. Este echivalentul piromanilor civilizației care se întorc împreună cu pompierii și care se așteaptă să fie întâmpinați de către civilizație ca niște eroi. Când aplauzele se liniștesc, ei îi ghidează rapid pe țăranii recunoscători și nedemni, despre care le pare rău că nu au pierit în incendiu, spre următoarea civilizație pe care au pregătit-o deja în spatele perdelelor lor globaliste aurii.

În cazul piromanilor noștri civilizaționali, care în prezent se îndreaptă cu aruncătoarele de flăcări spre orice sursă de stabilitate din vest, ei sunt dornici să distrugă rezervele de alimente, să umfle costurile energiei prin penurie și să creeze o nouă rasă de consumatori „neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon” în urma incendiului. Ei vor să ne mute în orașe sustenabile cu rețele inteligente, unde nimeni nu va mai deține mașini sau prea multe alte lucruri și va trăi aproape tot timpul într-un univers digital artificial, ca avataruri interschimbabile, care vor fi molestate în discoteci de clone Zuckerberg cu înfățișare de manechin de crash test.

Când căștile VR vor fi scoase pe piață, vor fi pentru ședințe la dentist sau pentru a consuma larve de insecte sustenabile amestecate cu o doză bună de hidroxid de grafen pentru a amplifica semnalele 7G care vor incinera orice rămășițe ale speciei noastre foarte evoluate.

Poate că o specie foarte evoluată nu s-ar supune niciodată condițiilor propriei sclavii și ar accepta-o de bună voie în detrimentul libertății, autonomiei și al dreptului la autodeterminare.

Dar întrebarea care pare să facă înconjurul diverselor podcasturi și buletine informative nu primește aproape niciodată un răspuns.

Unde încape Putin în toate acestea?


Ni se spune că Ucraina îi dă bătăi de cap Rusiei, că, potrivit propriilor cifre credibile ale guvernului ucrainean, Rusia este înfrântă și măcelărită chiar și pe câmpul de luptă. Moralul lor este atât de scăzut, încât divizii întregi se predau ucrainenilor. Putin a recurs la repunerea în acțiune a soldaților vechi și pensionați, unii cu puști din secolul al XIX-lea.

Zelensky așteaptînd mai multe arme și bani.

Cu toate acestea, în fiecare zi în care ni se servesc aceste povești, suntem de asemenea tratați cu cerșitul neobosit pe zoom al lui Zelensky, un comic cocainoman, către guvernele occidentale. Dacă nu primește în această clipă miliardele în bani și mai multe arme, Ucraina și democrația însăși vor muri pentru totdeauna. Disperarea patetică nu este doar o contradicție față de afirmațiile propriului său guvern privind succesul pe câmpul de luptă, ci este o insultă și o rușine să privești atâtea milioane de occidentali asimilați și nechibzuiți cum o înghit ca pe o gumă de mestecat cu zahăr mRNA care salvează vieți.

În fiecare zi propagandiștii occidentali fac noi afirmații care contrazic contradicțiile din ziua precedentă ale unei afirmații anterioare. Continuă ad nauseam până când ultimul ucrainean moare în nobila întreprindere de a-l ține pe Putin împotmolit într-o națiune de care nimănui dintre cei aflați la putere în Occident nu-i pasă mai mult decât le pasă de propriul electorat pe care au fost aleși să-l guverneze.

Ni se vinde Democrația ca fiind forma superioară de guvernare de sus în jos, iar studenții occidentali de istorie selectivă cu greu ar putea găsi acest lucru dezagreabil. Aruncați cuvântul liberal în fața democrației și se presupune că toți ar trebui să slăbim în genunchi cu viziuni de bucurie și mântuire.

Putin ar trebui să fie antidemocrația liberală, iar dacă este așa, atunci este un lucru bun, pe baza a ceea ce arată în prezent „democrația liberală” în Occident. Cei care nu sunt circumscriși isteriei actuale spun că lui Putin îi pasă de cetățenii săi și că vrea să restabilească o cultură comună cu valori fundamentale religioase pentru a menține stabilitatea socială. În cuvintele marionetei autiste suedeze a catastrofelor climatice globale: Cum îndrăznește!

Forumul Economic Mondial rupe legăturile cu Rusia

Propriile cuvinte ale lui Putin din discursuri și articolul său scris vara trecută „Despre unitatea istorică a rușilor și ucrainenilor” dezvăluie un om cu o cunoaștere istorică vastă și o înțelegere a „sferei de influență” a Rusiei care datează de secole. Propagandiștii occidentali pretind că vrea să reinstituie blocul sovietic, dar el nu a spus niciodată nimic care să se apropie măcar pe departe de acest lucru. El îi detestă pe bolșevici, are o reverență pentru Rusia imperială și pentru biserica ortodoxă rusă și și-a exprimat deschis tristețea pentru rupturile dintre Ucraina și Rusia care au avut loc secolul trecut sub dominația sovietică și din cauza unei ordini globaliste post-sovietice.

El a privit cum Statele Unite se amestecă cu ostilitate nerușinată în afacerile Ucrainei în încercarea de a le câștiga spre UE și spre sfera de influență a NATO, o linie roșie consecventă pe care Putin a stabilit-o în mare parte din deceniul precedent. Propriile sale cuvinte arată că este opusul majorității liderilor occidentali, iar aceștia îl detestă pentru asta. Comunitățile de informații l-au luat în vizor de când a eșuat resetarea relațiilor în 2011 și Putin a îndrăznit să submineze operațiunile CIA de „băgare a bățului prin gard” în Georgia și operațiunile de schimbare de regim în Siria.

Acum, lumea se află la o răscruce de drumuri, pe marginea prăpastiei unui conflict mai mare.

Există două tabere care se formează în privința lui Putin și a Rusiei. Prima spune că Putin face încă parte din ordinea globalistă occidentală și că doar își joacă rolul pe scena mondială ca un răufăcător dedicat. Dovezile care contrazic acest lucru, cum ar fi Forumul Economic Mondial care taie legăturile cu Rusia și întregul Occident economic care pedepsește Rusia, se pare că toate acestea fac parte dintr-un scenariu. Tot ceea ce vedeți face parte din piesă și sunt cu toții implicați în ea, chiar și Putin.

A doua tabără spune că acum suntem într-o lume multipolară, cu două tabere distincte care se formează, iar Rusia și Putin nu sunt de partea inginerilor sociali tehnocrați globaliști tehnocrați occidentali ai WEF. Prima tabără spune că cei care cred că se formează tabere distincte semnificative în ordinea mondială se păcălesc singuri.

Dacă Putin este un om serios, care spune ce vrea să spună și apoi acționează conform intențiilor sale declarate, așa cum am văzut timp de douăzeci de ani, atunci se pare că a avut loc o îndepărtare de orice eforturi coordonate globalizate. China și Rusia par să se retragă spre autoconservare națională împotriva unui imperiu din ce în ce mai beligerant care caută să-și transforme moneda într-o armă și să continue să forțeze țările să se plieze după voința sa.

SUA îi amenință pe cei care îndrăznesc să se alieze cu Rusia. Au avertizat în mod deschis India să nu crească comerțul bilateral cu mărfuri în ruble, în timp ce au orchestrat în mod direct o lovitură de stat blândă în Pakistan împotriva lui Imran Khan pentru că a îndrăznit să fie prieten cu Putin. Imperiul Minciunii a forțat recent Serbia să voteze la Națiunile Unite pentru a elimina Rusia din Consiliul pentru Drepturile Omului, în cadrul căruia țări precum China și Arabia Saudită au condus această formațiune ridicolă. Janet Yellen crede că are puterea economică de a amenința China pentru că s-a alăturat Rusiei, în timp ce China deține încă o parte substanțială din datoria SUA și probabil și un număr bun de lideri aleși ai acesteia.

Derek Chollet, consilier al Departamentului de Stat: „China, dacă ar încerca să se sustragă sancțiunilor sau să divizeze cumva sancțiunile, ar fi vulnerabilă”, a spus el. „Orice țară care încearcă să se sustragă acestor sancțiuni se va confrunta și cu consecințele acțiunilor sale. Nu vreau să speculez care ar fi acestea”.

Beijingul a fost destul de clar în sprijinul său pentru Rusia, mergând până la a denunța sancțiunile occidentale ca fiind ilegale.

„China se opune cu fermitate tuturor sancțiunilor unilaterale ilegale și consideră că sancțiunile nu sunt niciodată mijloace fundamental eficiente pentru a rezolva problemele”, a declarat Joi Liu Pengyu, purtător de cuvânt în cadrul ambasadei chineze la Washington.

Țările din întreaga lume privesc cum un imperiu beat se comportă ca de obicei ca un mafiot pe scena mondială, dar de data aceasta ceva este foarte diferit. Ele văd acest lucru și, în cele din urmă, îi țin piept tigrului de hârtie. Ele văd ruble rusești susținute de aur și petrol și un parteneriat BRICS (Brazilia/Rusia/ India/China/Africa de Sud – n.n.) care se îndepărtează de monopolul american asupra energiei, finanțelor și a ordinii geopolitice și văd un grup în ascensiune pentru a contracara petrodolarul care a fost în mod istoric armat pentru ceea ce mafioții fac cel mai bine: anume, să facă oferte pe care nimeni nu le poate refuza.

Această schimbare a ordinii globale și ceea ce unii economiști numesc Breton Woods III ar putea face ca dolarul american să cadă rapid în dizgrație. Dacă țările se dezic de obligațiunile trezoreriei americane și de rezervele în dolari, iar țările OPEC înșeală și încep să accepte euro, yuani sau ruble în loc de dolari, așa cum par să facă China și Arabia Saudită, acesta este începutul sfârșitului imperiului american.

Și ceea ce știm despre toate imperiile este că niciodată nu se îndreaptă cu adevărat în liniște spre lumina care se stinge. Adesea se comportă ca niște animale încolțite și turbate, având nevoie să se dezlănțuie în moduri imprevizibile și periculoase. Este ceea ce vedem acum în cazul SUA, care a deturnat complet UE și NATO pentru a le face să fie racheții săi mafioți. Imperiul minciunii îi va doborî pe toți cei care se aliniază cu ei în ultimele lor lovituri de moarte care seamănă tot mai mult cu pregătirile pentru cel de-al treilea război mondial. Ce modalitate mai bună de a „reseta” lucrurile decât un alt război pe teritoriul european. Dar poate că arderea din nou a Europei nu se va dovedi suficientă.

NATO vorbește despre mutarea în sfera de influență asiatică în numele controlorilor imperiului. O organizație construită special pentru a contracara Uniunea Sovietică în 1965 vrea să se mute în Asia. Suedia și Finlanda sunt la câteva luni distanță de aderarea la NATO, deși nu au văzut un motiv pentru a adera pe toată durata celor cincizeci de ani de război rece și a cursei globale a înarmării. Atât Suedia, cât și Finlanda sunt conduse de marionetele regimului Forumului Economic Mondial.

Polonia pregătește în prezent 100 de tancuri ca un cadou pentru cocainoman și va fi recompensată cu 100 de tancuri americane pentru a le înlocui. Slovacia a trimis sisteme de apărare antirachetă, Cehia a trimis tancuri vechi și ruginite. Fiecare transport care trece granița poloneză în Ucraina ar trebui să fie imediat bombardat în bucăți de Rusia. Au tot dreptul să ia această măsură după ce au avertizat constant NATO să nu se amestece în conflict.

Cel mai justificat război din ultimii douăzeci de ani este inacceptabil pentru mașina de propagandă globalistă occidentală.

Există chiar și trupe americane, comandouri britanice și forțe speciale franceze încorporate cu naziștii AZOV în Mariupol și în apropierea Donbasului. Forțele speciale cecene ale Rusiei au capturat cel puțin un american în viață. Va fi interesant de văzut dacă SUA recunosc măcar acest lucru sau îl ignoră complet și îl lasă să putrezească într-o închisoare rusă. Nu vă așteptați la tratamentul Francis Gary Powers U-2 pentru acel biet fraier colaborator al naziștilor.

Jurnaliștii italieni, francezi și spanioli încorporați în forțele ucrainene au anunțat presei din țările lor de origine exact aceeași poveste: Forțele americane sunt în teren și iau toate deciziile.

https://twitter.com/realGonzaloLira/status/1513513648408481795?s=20&t=FiMryHyuFqUcUEAN29XwNgpentru vizionare apăsați VIEW

Cel de-al treilea război mondial a început deja și imperiul occidental al hienelor însetate de sânge a făcut tot ce a putut pentru ca acesta să se întâmple. Putin i-a avertizat an după an să nu mai împungă ursul. L-au ignorat, iar acum cred că pot da vina pe el pentru beligeranța lor.

Acest lucru ne aduce înapoi la omul însuși, dușmanul dușmanilor noștri. Omul a dat dovadă de o răbdare incredibilă de la lovitura de stat susținută de SUA la Kiev în 2014 și de la măcelul de etnici ruși care a rezultat la granița sa. Imperiul continuă să antagonizeze Rusia, trimițând încă miliarde de dolari în arme naziștilor din Ucraina, bucuros să lupte cu Rusia până la ultimul ucrainean, indiferent câtă vreme va dura.

Nimeni din vest (în afară de Macron, care doar se dă în spectacol pentru alegătorii francezi în timpul alegerilor) nu vorbește despre pace sau despre o încetare a focului prin negocieri semnificative și sincer, este probabil prea târziu pentru toate acestea. Comicul cocainoman a avut șansa lui și și-a urmat stăpânii mafioți spre întuneric, fiind dispus să-și sacrifice poporul și țara pentru un imperiu beligerant și miliardele sale de bani gratis (Zelensky e deja miliardar în dolari și deține o vilă de 35 milioane USD în Florida – n.n).

Jens Stoltenberg, marioneta NATO, a declarat la începutul acestei săptămâni că organizatorii terorismului antagonist inutil își vor muta operațiunile chiar până la granițele Rusiei. Ce este asta, dacă nu o declarație deschisă pentru mai mult război?

Se spune că în șah cea mai bună mutare este cea pe care adversarul tău vrea cel mai puțin să o faci. Există mai multe motive pentru acest lucru. Are un avantaj psihologic, deoarece îți poate abate adversarul de la planul său, iar dacă este o mutare pozițională puternică, va avea și avantaje strategice în joc.

Dar mai există și o altă mutare în șah. Cea pe care adversarul tău nu o vede niciodată urmînd.

Este posibil ca amatorii din SUA să nu fi văzut niciodată consecințele sancțiunilor lor împotriva Rusiei care se vor întoarce pentru a paraliza economiile occidentale? Au vrut intenționat să provoace o catastrofă economică și inflație pe piață prin distrugerea hegemoniei dolarului sau Putin i-a păcălit prin legarea rublei de aur și petrol, o mișcare pe care elitiștii aroganți din Districtul Corupției nu au anticipat-o niciodată?

Sunt cu toții, de fapt, doar niște actori într-o singură piesă de teatru globală? Presupun că putem să ne comportăm ca și cum asta ar fi încă adevărat.

Americanii au devenit atât de entuziasmați de faptul că cel mai bogat om din lume a cumpărat o păsărică bătrână și muribundă în încercarea de a readuce libertatea de exprimare pe o platformă pe care e mai bine să o lăsăm să moară și să dispară pentru totdeauna. Ei se agață de fiecare tweet al lui Elon Musk, care are contracte de miliarde de dolari cu guvernul și armata americană. Ei cred că el este dușmanul dușmanilor noștri. El are bani, influență în cultura pop și același pașaport ca și ei și face ca mulțimile iliberale de beduini instabili emoțional să devină isterice, și da, asta este întotdeauna amuzant și distractiv.

Dar adevăratul dușman al dușmanilor noștri se află la Moscova, iar guvernul SUA încearcă cu disperare să-l doboare pentru a-și păstra monopolul geopolitic unipolar al puterii, ceea ce înseamnă că nu le mai citește scenariile și nu mai joacă în piesele lor de teatru globale. El nu mai face mutările cerute de ei pe tabla de șah. Câteva fotografii cu Putin la Davos de-a lungul anilor nu înseamnă nimic. El este împotriva ordinelor lor și lucrează pentru ruși și numai pentru Rusia.

Gambitul regelui s-a terminat și lumea se îndreaptă rapid spre jocul multipolar de mijloc. Occidentul vrea mai mult război, război nesfârșit, poate chiar război mondial sau război nuclear, judecând după beligeranța lor neîncetată și absența oricărei pretenții de a face ceva moral. Asta îi face să fie adevăratul pericol pentru omenire, împreună cu cabala globalistă de psihopați tehnocrați malthusieni pe care o susțin.

Dacă adevărații noștri dușmani sunt liderii și guvernele noastre care ne-au declarat război, atunci adevăratul dușman al dușmanilor noștri este Vladimir Vladimirovici Putin.

Și este timpul să spunem deschis, fără scuze, ceea ce cercetătorii războiului eficient cunosc de secole: Dușmanul dușmanilor mei este prietenul meu.

Sursa: Good Citizen

18 răspunsuri

 1. e incorect spus expansiune. Ce s-a intamplat in ultimii 32 de ani a fost intrarea in NATO a tarilor care asa au decis ele singure sa faca, ca asa e mai bine si mai sigur, asa a vrut muskii lor, cum se mai zice. Nu a fost nici o dragoste cu forta. Oare de ce tarile alea au decis tocmai asa – adica sa ceara si sa intre in NATO ??? Raspuns: fiindca veneau dupa 50+ ani de teroare sovietica, unele chiar de ocupatie sovietica, si stiau f bine de ce si in ce directie sa fuga. Oare de ce au alergat tarile alea dupa NATO si nu s-au alaturat defunctei CSI ( pentru mai tinerii cititori CSI = Comunitatea Statelor Independente) ? :-)))
  Pe de alta parte, in ultimii 32 ani, tocmai Rusia e aceea care s-a „expandat” geografic, cu fiecare ocazie care a aparut, cateodata prin razboaie hibride care continua si azi – de ex. Transnistria / 1992, Cecenia in 1995 – 98, Georgia/2008, iar alteori prin cotropire efectiva a unei tari independente – anexarea Crimeii in 2014, urmata de razboiul actual in toata Ucraina, cu obiective spuse raspicat, de anexare.
  Nimic surprinzator din partea Rusiei, asta face de 3-400 de ani, ca s-ar numi Rusia Tarista, Bolsevica, Comunista sau cea de acum – putinista. (editat – n.n.) Numai bine, pace, Doamne ajuta

  • Vorbești serios? Sau doar sa te afli în treaba? Te-ai întrebat citi șefi de stat, de guvern, miniștri etc s-au imbogatit, au fost mituiti, santajati, mințiți și chiar amenințați de știi tu cine?

   • a ha, ha, sigur ca vorbesc serios. Nu stiu ce varsta ai, dar daca urmareai stirile in perioada 1997-2004. intrarea in NATO era dorinta marii majoritati a populatiei, si de stanga, si de dreapta. Tocmai ca NATO nu a vrut sa admita Romania de la prima incercare in 1997, ci abia la urmatoarea tura, in 2004. Negocierile le-a pornit guvernul de dreapta (CDR) din 1996 iar intrarea a facut-o guvernul de stanga (PSD) in 2004. Cu voturi in unanimitate in parlament. Lumea asta si-a dorit. Pe vremea aia nu era chiar asa spalata pe cerebel de propaganda ruseasca cum este acum, si avea memoria proaspata a intunericului de teroare comunist, coordonat de 80+ de ani de la Moscova

    • „Pe vremea aia nu era chiar asa spalata pe cerebel …”

     Ai dreptate, Mihai ! Acum, mai ales după ultimii 2 ani de șamponare cu covid a creierelor, extrem de mulți dau dovadă de un infantilism total ne-sănătos.
     DESCHIDE OCHII , omule! Ieși din bula mass-mediei vândute până n-o să ajungi să te sinucizi „asistat” de ei!
     …și te mai și lauzi cu vârsta!!!!

    • Stimate domn, propaganda functiona deja, preluata de Iliescu-Roman-Brucan de la Stapanii care isi plasasera bazele in Spatiul Mioritic.
     Cat de prosti i-ar crede americanii pe buzoieni, din motive de carenta in Iod, tot se prinsesera ce invarteau flacaii mestecatori de guma de mestecat in 1992 prin peisajul poluat vizual de avione de lupta…
     „Prostii” isi faceau semnul Sfintei Cruci si „desteptii” ranjeu grohait.
     Romanii doreau Neutralitate, nu slugi la rusi sau la americanii faimosi pentru prapadul pe care il lasau pe unde treceau..

 2. „Cel de-al treilea război mondial a început deja ..”
  Se stiu si castigatorii

  Chiar daca e anticipat, Paste fericit si Hristos a inviat !

 3. Singura data cand NATO a stat in banca lui , fara sa-si manifesteze dorintele de expansiune , a fost in perioada in care celalalt blok militar { tratatul de la Varsovia } baga la greu bani in productia si modernizarea armamentului fara sa disponibilizeze nici macar un sergent major . Pe vremea lui Leonid Ilici Brejnev caci dupa… Ma uitam la sahistii ce se joaca cu V.V. Putin miza ” jocului de sah ” fiind Lumea , Pamantul si oamenii ce compun natiunile : TOTI l-au sprijinit intr-un fel sau altul iar azi , in vreme ce niste oamenii , barbati , femei , copii , incearca sa-si pastreze vietile , le acorda in mod aristocratic…tancuri bombe si avioane . Daca nici asta nu s-o numii ipocrizie desantzata atunci…Eufrosine , Dumnezeu mi-este martor ca , nu-i pot suferii nici pe ucranieni si nici pe rusi { pe slavi in general care-s mai periculosi decat asiaticii } insa , javra aia kaghebista a ajuns sa tzina Pamantul in sah fix datorita faptului ca , NIMENI n-a crezut vreodata faptul ca , un lucrator al securitatii { CEKA } , un NKVD-ist pur sange , asa cum a fost sceleratul asta de Putin , va putea vreodata pacalii atatzia oameni ce se declarau mintile luminate ale lumii si acestia ai vor ridica soclul pe care sta azi . Nu inteleg cu de-a pacalit atatia militari rusi sa-i acorde sprijinul neconditionat . Or fi uitat aia perioada tatucului Stalin ?PERIOADELE c-au fost doua de fapt… Nici macar n-a trecut atat d e mult de cand s-a dus la tata-su’ in IAD … Omule , pentru tine , amicul Clement si toti aceia ce-ti viziteaza mustaria , am o veste buna : HRISTOS A INVIAT ! Daca EL a inviat , inseamna ca TOATE promisiunile sale pentru noi , raman valabile !P.S. Nu reusesc sa inteleg cum ma-sa se vor mai privii in ochi cei doi frati slavi , cel rus si cel ucrainian atunci cand , vor merge impreuna la …judecata din urma . Putin , Zelinski , Kirill , astia vor da socoteala in fatza altui judecator…

  • Departe de a fi un scelerat, pare a fi un om extrem de calculat. Chiar dumneata Marian ai recunoscut în fraza de început a comentariului cine pe cine a provocat de data asta.

   • Eufrosine , omu’ lu’ Dumnezeu , dumneata sti foarte bine ca , acesta-i rostul unor puteri militare : se bage batzul printre uluci chiar daca dau senzatia ca-s facatorii de pace despre care scrie Sfanta Scriptura . Spun ca Putin este un scelerat { imi place termenul si…asta-i cea mai buna ocazie sa-l folosesc } dar asta nu-l face mai putzin calculat , mai putzin genial ca si Adolf Hitler de altfel ! Repet : la vremea cand multi dintre noi ne jucam cu putza in tzarana , acest om numit , Vladimir Vladimirovici Putin , nu-si dorea alta ” distractie ” , n-avea alt vis , alt scop in viata decat acela de-a devenii…CEKA-ist si-atunci , cum Doamne iarta-ma sa nu te miri , unde-a ajuns astazi ACELASI OM , cand este gata , nu sa-si sacrifice oamenii rusi ca si el ci este gata sa sacrifice intreaga lume pentru ca cineva vreodata , sa-i faca si lui slujbe d e pomenire precum ai erau facute lui Petru cel Mare, inclusiv pe vremea lui Iosif Vissarionovici . Acesta-i motivul pentru care-l numeam scelerat , dincolo de faptul ca-mi place termenul . Cat despre acea fraza de inceput… deocamdata rusii sant in Ucraina si nu invers . Nu uita : nu-i pot suferii nici pe unii , nici pe ceilalti . Una peste alta , ne facem sange rau gratis deoarece acest razboi de la granitele Romaniei este inca un motiv sa ne incredem doar in Dumnezeu caci NICIODATA , cuvintele oamenilor n-au avut si nu vor avea valoare , doar ceea ce spune Dumnezeu , doar aceea-i sapata in piatra . Respect omule .

    • Privind la rezultate, starea în care a sfîrșit-o Germania, nu sunt deloc sigur de geniul lui Hitler. Nu sunt deasemenea sigur că visul lui Putin este ca un nou URSS să fie înjghebat, pur și simplu, nu are cum să facă asta. Dar dacă ceri de ani de zile altora să nu mai proptească rachete în curtea vecinului tău, nu pare rezonabil ca să acționezi atunci cînd vecinul dă semne că dorește numitele rachete? Trist e că vecinul e parte din aceiaș familie, dar se lasă sfătuit de unii care nu vor binele familiei tale.

     • Pai…si Adolf Hitler a fost la fel cum va fi si V.V.Putin sapat de la interior , sapat , tradat de cei ce l-au ridicat in slavi…ca si Ceausescu de altfel . La noi DEOCAMDATA nu-s rachete proptite in curti insa …daca asta nu se-astampara { parca 9 Mai era termenul limita dat de STAVKA } parca vad ca plavanu plus Ciucanu vor implora OTAN-ul sa -i cadoriseasca si pe romanasi cu niscai ghilibardele nucleare . Omule…FELICITARI CU OCAZIA ZILEI DE 1 MAI ZIUA…BLA , BLA , BLA… 😀 😀 Mi-a cumparat baba cremwursti si carne d e mici { de la Penny frate } astfel incat azi , voi incerca sa ma dau comunist in fatza vecinilor , ascultand Internationala si halind carnurile alea stropite cu …bere URSUS ….de la Cluj . Adica , cam cum faceam in urma cu…vreo patruzeci de ani . 🙂 🙂 Iti doresc sa ai o zi senina la poale de Feleac !

      • Mulțumesc, chiar am avut, doar că în curte și fără Ursus că nu mai e ce-a fost pe vremuri. Nădăjduiesc că avem „nukulare” chiar și nedeclarate. Dealtfel să ne bucurăm de toate cît încă se mai poate.

  • Tocmai ce-am scris un îndemn pentru Mihai, referitor la deschiderea ochișorilor. Îl poți considera potrivit și pentru tine, tot sunteți leaturi, cumva…

   Nu pot înțelege nici în ruptul capului, cum niște oameni, pe care tv-urile și politicienii i-au mințit vreme de peste 50 de ani, #punbotul atât de ușor la o propagandă gen teatru-ieftin-de-la-colț-de-stradă.
   Dacă există ceva care frizează ridicolul în mod evident, este purtarea ochelarilor de cal! Ferește-mă, Doamne, de ceața minții!

   • Pentru Fane babanul – care sunt de fapt argumentele tale ? Mai bine ar fi sa comentezi punctual la ce s-a spus innainte, nu batea campii cu tot felul de generalitati si chestii ieftine. Tot ce faci e ca te legi de varsta celor care comenteaza – chestie ieftina, subiectiva, mai ales ca nu poti sa stii ce varsta aveam cand urmaream cu interes situatia politica din anii 1997-2004. Si chiar daca as avea varsta pe care o spui tu, faptul ca asta e argumentul tau suprem cu care te justifici arata cat poti fi de ignorant, ca sa nu zic lipsit de respect pentru cei care poti sa iti ofere detalii traite live despre evenimente care s-au petrecut intr-o perioada cand tu poate nici nu existai – mai ales daca esti asa de baban.

     Legat de evenimentele care se intampla acum in ukraina,  pentru marea majoritate e clar ca lumina zilei cine e agresorul si cine e agresatul acolo, lupta se duce pe teritoriul ukrainei si nu pe teritoriul rusiei.

     Raman doua minoritati care vad lucrurile taman pe dos – una este cea formata din trompetele de propaganda putiniste, foarte active pe fb si forumuri, iar cealalta este cea formata din cei care se duc prea rapid si usor dupa fenta trompetelor de propaganda putiniste

    • Ar mai fi o categorie: cea a celor care văd cine a provocat de fapt Rusia să invadeze dar pentru asta, trebuie înțeles contextul istoric, pregătire și inteligență.

  • Bag seama ca s-a ratacit mesajul meu in care ii salutam pe toti corespondentii blogului cu Hristos a Inviat !
   Nu te necaji, au fost preacucernicii Aurescu si Ciuca la Craiul Intunericului si au batut palma.
   https://spynews.ro/actualitate/calea-ferata-din-romania-unde-vor-stationa-vagoane-de-sute-de-milioane-de-euro-toata-europa-depinde-de-ea-277572.html
   Ne-au bagat in seama facandu-ne Tinta.
   Poaté intelegi dumneata si ne explici si noua unde va” degaja” ministrul Transporturilor cele 300 de vagoane construite la Arad in vremea odioasei dictaturi si cu vapoarele cui vor transporta ucraienienii cerealele catre Europa Centrala si Occidentala care ne-a desconsiderat si umilit timp de trei decenii?

 4. Rusia este tara cea mai avansata din lume la arme chimice si biologice: a mostenit de la Uniunea Sovietica toate laboratoarele si cercetarea. Fostul cercetator sovietic Ken Alibek scrie in cartea Biohazard despre programele ruse de arme de distrugere in masa. Ciuma este una din bolile pe care rusii le pot imprastia cu ajutorul rachetelor.

  Apropo, ce parere aveti despre rusii oropsiti de romanii din Transnistria si care au nevoie sa fie aparati de soldatii lui Putin ?

  • Al cui bocanc îl dorim peste gîtul României? Sper că al nimănui. Propun să-i întrebăm pe Românii din ucraina în ce limbă au voie să învețe copiii lor. O jumătate de milion de Români asupriți de cînd ultimii doi decupați au fost la putere.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: