Un mercenar care „s-a luptat” pentru Ucraina și a supraviețuit, relatează – norocosul..


Baza militară Yavoryv din Ucraina

În urmă cu nouă zile, un veteran al corpului de pușcași marini americani și utilizator Reddit a părăsit Statele Unite pentru a lupta împotriva rușilor alături de Legiunea Străină Ucraineană:

Sunt un veteran EMT USMC cu experiență în luptă și traume. Voi sosi pe 9 Martie cu o cantitate decentă de echipament medical pentru a mă oferi voluntar acolo unde este nevoie. De asemenea, am prieteni care încearcă să acumuleze materiale medicale recent expirate de la spitalele din statul din care provin. Sper să stabilesc un canal logistic pentru ca aceste provizii să ajungă de la ei la mine pe teren și în zonele în care este nevoie urgentă de ele.

Noaptea trecută, rachete rusești au lovit baza sa de antrenament din Lviv, care se află în vestul îndepărtat al Ucrainei, aproape de granița cu Polonia:

Da, am fost aici astăzi și am fost săltat în aer de prima rachetă, de pe salteaua de sus a patului meu suprapus. Am făcut o postare lungă despre asta, dar postările mele nu apar pe acest subiect din anumite motive. Aici se află toate trupele legiunii străine, cei 35 de morți au fost toți ucraineni, în mare parte din cauza unei lovituri directe asupra cazărmii lor de lângă a mea. Baza este distrusă, depozitul de armament distrus, posibil sfârșitul legiunii. Aproximativ 60 de oameni cu capul pe umeri, inclusiv eu, au plecat după atac. Trimit pe front băieți neantrenați, cu muniție puțină și AK-uri de rahat și sunt uciși. Băieții care au rămas au fost bombardați din nou după-amiaza și victimele nu sunt clare. Dacă mai vreți să vă alăturați lor, nu sunt sigur care va fi procesul, deoarece literalmente toată infrastructura care susținea antrenarea/atribuirea voluntarilor este distrusă. Băieții care sunt acolo acum vor merge cu toții la Kiev și majoritatea vor muri, legiunea este total depășită dpv al armamentului și are câțiva lideri ucraineni nebuni. După atac, un ofițer a vrut să mărșăluiască toată lumea la Kiev ca să lupte. Nebunie totală. Rămâneți acasă.

Interlocutorii șocați îl întreabă dacă într-adevăr a dezertat din Legiune. Da, a spus el:

Am părăsit legiunea. Unii rămân pentru a ajuta refugiații – alții pleacă acasă. Dar este clar că a merge la Kiev cu legiunea este o nenorocită de condamnare la moarte. Un medic a murit a doua zi după ce a ajuns pe front, un alt tip a încercat să tragă cu un AK într-un transportor blindat de trupe și a fost ucis imediat, o echipă de 10 oameni a fost aproape nimicită – 8 morți și 2 s-au târât. Nici cadavrul tău nu va fi recuperat de pe front.

Acei răcani care nu au dezertat au fost trimiși să moară lângă Kiev.

Scena de acolo:

Legiunea Internațională de Apărare Teritorială a Ucrainei vrea să „Salvați lumea” și să „Fiți alături de Ucraina”. Poți să te oferi voluntar dacă „ai experiență militară” sau dacă „știi la prima mână cum să mânuiești armele” sau „ești încrezător în situații militare și de mare stres” sau „ai o voință puternică de a apăra pacea mondială” sau „ești gata să te alături chiar acum”. Dacă acestea sună ca niște standarde scăzute, chiar așa este. Legiunea Străină Ucraineană este o operațiune de cultivare a cărnii de tun.

Recruții care se înrolează pentru a muri trăgând cu puști din epoca sovietică în tancurile de luptă rusești nu apără „pacea mondială”, democrația sau libertatea sau ceva de genul acesta. Ei se sacrifică pentru a satisface interese periferice ale globalismului occidental, care este responsabil pentru tot felul de conflicte armate din întreaga lume și care nu ar putea fi mai puțin interesat de aceste abstracțiuni liberale fantasmagorice. Ne aflăm acum în etapa finală a liberalismului, o etapă finală în care majoritatea formelor politice liberale au fost lăsate deoparte în favoarea unei autocrații goale, dar distribuite.

Postarea mea despre Ucraina a generat multe e-mailuri și câteva comentarii furioase. Mulți cred că trebuie să-i sprijin pe ucraineni în lupta lor pentru libertate și autonomie națională. Adevărul este că ucrainenii sunt proxy-ul Imperiului Global American, și acesta este singurul motiv pentru care mass-media i-a îndemnat pe occidentali să se intereseze de acest conflict, mai degrabă decât oricare altul.

Carantinările nu au fost o situație singulară: vaccinatorii nu vaccinează pur și simplu. Dușmanii care ne-au asuprit în ultimii doi ani sunt un apendice al unui sistem mult mai larg. Climatismul, anti-rasismul, nebunia transsexualilor, Corona, iar acum Ucraina: Toate acestea sunt expresii ale aceleiași forțe maligne – toate sunt același lucru.

eugyppius

Asta e realitatea care bate filmul – cine mai ține minte „Jurnalul unui prefect maghiar ajuns la olteni„?

13 răspunsuri

 1. Asta spun si eu dar cine sa auda?

 2. Astazi, ar trebui sa fim pe buna dreptate suparati rau de tot pe unguri dar citii ” jurnalul unui prefect ungur ajuns la olteni” si rasei cu lacrimi.
  Prietene Eufrosin, iti multumesc.
  Asa imi venira in minte si in suflet blanda dadaca din Satu Mare, tanti Lina Biro si prietenii unguri care au plecat la Domnul, posibil pentru ca erau prea luminati spiritual.
  Daca reusim sa trecem timpul acestul dificil Post si sarbatoarea Invierii Domnului si Mantuitorului nostru fara sa facem varsare de sange, promit sa nu il mai bodoganesc pe Dancu si sa ii recunosc calitatile de fin strateg.

  • Postul e numai într-atît de dificil pe cît vrem noi să-l facem. În rest, ponegrește pe cine e de ponegrit – e rostul nostru al celor care încă mai avem vînă în noi.

   • Daca dai dezlegare…
    Ai de la digi 24 ii fac manicura lui Satanael.
    Cristina Cileacu carmeste opinia publica spre abandonarea tratativelor intre ruşi si ucraienieni si necesitatea declansarii unui conflict militar la initiativa Aliatilor.
    Am putea paria, dar nu este bine sa o facem, ca pana pe 24 Aprilie, cand se vor strange-legiune in jurul lui Robinette la Brussel, opinia publica va cere impiedicarea rusilor de a folosi armele chimice impotriva europenilor.
    Cine nu stie cine este Cristina Cileacu se lamureste citind articolul prin care am fost avertizati inca din 2017 cum va arata viitorul romaniei cu r mic.
    https://viitorulromaniei.ro/2017/10/26/povestea-singurului-liceu-din-romania-unde-se-invata-diplomatie/

    • Impresionant – și internetul și apa caldă ne-au adus! Păi să nu fi mișcat de atîta atenție și îngrijorare?

 3. Nu e razboiul nostru. Slavii din est platesc pacatele strabunilor lor.

 4. fake news, twitter-ul fals e de pe 13 martie

  pe 17 martie Nolan Peterson publica un articol despre ”Cum folosește Putin știrile false pentru a lupta împotriva Ucrainei”

  https://www-newsweek-com.translate.goog/how-putin-uses-fake-news-wage-war-ukraine-577430?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

  • Nu ar strica un pic de chibzuință înainte de a emite ritos sentința „fakenews”. Articolul la care faci trimitere pe lîngă că nu conține citatele pe care le-am oferit, mai este și din 2017, deci nu vorbim de diferența de patru zile dintre 13-17 Martie, ci de cinci ani. Mă duce gîndul că poate nu e acelaș Nolan Peterson.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: