Un filmuleț care face cît 1,000 de cuvinte: rușii și ucrainienii păzesc împreună centrala atomică de la Cernobîl, cea pentru a cărei explozie luam pe bună dreptate iodură de potasiu în 1986.


Război, război, dar nici să piară Europa cu noi cu tot. Se pare că în ciuda diferendelor de bună seamă existente, verii colaborează. Numai dacă s-ar trezi ucraienienii și gașca de ocupație a lor ar fi spînzurată în Piața Maidan, în frunte cu comedianul consumator de droguri care a trădat nația care nu înțeleg cum naiba l-ar fi ales fără a fi înșelată și prostită în mod profesionist .

Veri buni

6 răspunsuri

  1. Gresesti : in 1986 iodura d e potasiu era administrata doar copiilor si adolescentilor pana-ntr-o anume varsta deoarece se considera ca organismul lor nu era suficient de dezvoltat pentru autoaparare . In rare cazuri se adresa adultilor …poate si pentru ca RSR nu avea suficient stoc de asa ceva … Ti-o spune unul care , in seara aia am alergat ca nebunul la policlinica si am stat la o coada de parca se dadea salam de Sibiu gratuit , pentru a capata pastilele salvatoare pentru copii mei . Atunci nici macar in gand nu-mi permiteam sa-i injur pe rusi sau ucrainieni { chiar asa : existau pe-atunci ucrainienii ? } insa astazi DA si fac asta , stiind ca-i este placut si lui Dumnezeu ! P.S. Bine ca mi-am amintit la vreme : bura in seara aceea !

  2. Încă o dovadă că războiul e arajat de toate părțile și, cred, este în cea mai mare parte mediatic. Iar ne prostesc!

    • Din păcate mă tem că ai dreptate. Dacă l-aș vedea pe comedian măcar fugit și „Ucraina” spartă, ar fi altceva.

  3. Nu e o dovadă ca rusii fac parte din regie. Treab de la Cernobâl a fost făcută publică de atunci, s-a anunţat că forţele ruse au lăsat în continuare pe civilii ucrainieni să se ocupe de centrală.

    • Cele ce se vor petrece pe mai departe, ne vor oferi răspunsul la dilema asta. Dacă circarul zelensky pică, va fi fost pe bune.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: