Astăzi am primit avansul pentru ajutorul informativ și de alte feluri dat Ucrainei – militari Români morți


Avansul obișnuia să fie plata bi-lunară cu o sumă mai mică care venea înaintea salariului. Azi am primit-o și noi Românii, sub forma a două aeronave căzute desigur „dintr-o coincidență” într-un interval de o oră. Știm cu toții ce a avut loc și e oribil – mă rog ca bunul Dumnezeu să-i ierte pe militarii Români care și-au lăsat copiii și nevestele fără tați și fără soți.

Incidente aviatice GRAVE la Constanța! Un MIG 21 și elicopterul de salvare, prăbușite: 8 militari morți

Două incidente aviatice grave s-au produs miercuri seară, în județul Constanța, în urmă cărora 8 militari au murit. Este vorba de un MIG 21 LanceR, care s-a prăbușit între localitățile Cogealac și Gura Dobrogei. Un martor a declarat, pentru Realitatea PLUS, că a văzut explozia și că vântul era foarte puternic. Acesta spune, de asemenea, că avionul ar fi luat foc la sol. Informațiile sunt cu atât mai tulburătoare și asta deoarece elicopterul trimis în ajutor după ce MIG-ul a dispărut de pe radar, s-a prăbușit, de asemenea. Inițial s-a spus că echipajul era format din 5 persoane și că toți sunt morți. Ulterior s-a aflat că era vorba despre 5 militari și 2 scafandri. Zona în care a avut loc incidentul este greu accesibilă. Mai multe echipaje de poliție, experți ai Forțelor Aeriane au fost prezente la locul accidentului. 

România ca membră NATO oferă statului artificial Ucraina informații despre poziționarea coloanelor militare rusești, precum și armament. Informațiile obținute prin sateliți și radar folosesc pentru a trimite cu precizie rachete de proveniență occidentală peste militarii ruși, cu rezultate distrugătoare.

Tocmai ce am fost avertizați că nu e cazul să ne băgăm nasul în oala lor. În politică și în marasmul serviciilor secrete, nu există coincidențe. Gîndiți-vă puțin: două aeronave prăbușite fatal în aceiaș zi – prima cu un pilot care a pierdut legătura radio cu 3 minute înainte de a dispărea de pe radar și echipajul de căutare așijderea. Indiferent de dezmințirile trase la comandă de către MAN – cică vremea rea ar fi fost vinovată și mai adaug eu ceasul rău, pisica treișpe’, asta este o lucrătură cu cîntec tipic de balalaică: „NATO ați vrut? Luați de-aici!

Atunci cînd crezi că ai scăpat de un necaz mic, vine un altul cu mult mai mare. Firește, „dintr-o coincidență”, căci așa se coc murdăriile astea.

De ce nu am pricepe noi cei conduși de marionete care trag pentru alții, că interesul României nu mai poate fi sacrificat la nesfîrșit – ne mor oamenii.

4 răspunsuri

 1. Mi-e greu numai mie să găsesc poze de la fața locului?
  De cînd se spune nu numai numele celor ce-au murit dar și cîți copii au?
  Să fie PR pt a mai cheltui cu armamentul, bani în mare parte furați?

 2. Olguta dadu ordin de recenzarea pivnitelor si boxelor tuturor imobilelor din municipiul Craiova cu tot cu muraturi, salbe de carnati si damigene .
  Proximitatea bazelor de la Deveselu ar putea justifica oare implementarea, absolut inutila a masurilor tip ALA?
  Face figuratie pentru viitoarele alegeri la care s-ar putea sa nu mai participe niciun alegator din motive de pierdere a identitatii vitale.
  Ma framanta o intrebare. Tramp a fost coautor la propria-i destituire sau chiar l-au avut adeptii doctrinei „razboiului continu”?
  Slabiciunile lui, ne costa!

  • Frămîntarea aceia și-a găsit demult răspunsul. Cumva toți păcălicii ne sunt prezentați ca salvatori. Ar fi ore de discutat subiectul – unii au o tradiție în sensul ăsta.

   • Asa-i, primesc cu regularitate mesaje „pro”, niciodata” contra”.
    Dupa avertismentul in care si-au pierdut viata 8 romani, declaratia prin care Stoltenberg a respins cererea imperativa a Ukrainei de a crea o zona de excludere aeriana, i-a lasat pe maseurii lui Zelinsky in stare de hemiplegie .
    Dmytro Kuleba ministru de externe:
    „Actionati, cat nu este prea tarziu. Nu lasati ca Ucraina sa se transforme in Siria.
    Avem nevoie de parteneri care sa ne ajute prin actiuni concrete, hotarate si rapide ACUM !”
    Stoltenberg referitor la cererea crearii unei zone de excudere aeriana :
    ” Chestiunea a fost evocata si Aliatii au convenit ca noi NU trebuie sa avem avioane ale OTAN care sa opereze in spatiul aerian ucraienian sau trupe OTAN la sol, pentru ca am putea fi implicati intr-un razboi total in Europa”.
    Nu cred ca vom afla de ce natura au fost tratativele cu Putin si cu ce fel de dezvaluiri au fost amenintati. Avem permisiunea a ne imagina orori de orice natura.
    Finalul mesajului lui Stoltenberg deschide largi posibilitati unor actiuni surprinzator de dezagreabile in viitorul apropiat, odata cu instalarea de noi baze militare „defensive” care sa fuzioneze cu cele din Kosovo.
    Am avea nevoie de un ghicitor in stele de general, pentru a intelege cum de s-au aliniat Pluton cu Marte si Mercur atat de favorabil incat hotararile acestea sa se coreleze cu cele privind iesirea din pandemie si renuntarea la restrictii.
    Eu cred ca Justitiarul Jupiter face jocurile in acest moment.
    Funia apropiindu-se de parul ursulei, miilor de colaboratori ai acesteia le țațaie fesele botoxate si contutile pitite prin insule.
    Nuremberg 2 ?!
    Chiar sa fie adusi in fata Justitiei nu vor avea cum sa plateasca raul facut.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: