Fără frică Europa – NATO te protejează chiar dacă nu ești vaccinat!


Și fără urmă de misoginism, dar cînd „duamna Ursula” era ministra apărării a Germaniei, militarii nemți figurau la exercițiile comune din Norvegia cu .. țineți-vă tari.. puști din lemn. Recent ne-a vîndut nouă vaxxuri letale de pe urma cărora profită la greu și le-a subliniat reprezentanților noștri importanța injectării poporului cu orice preț – chiar și așa, în fața unui WC-eu.

O diferență de primire

Ridicolul e suprem: pe cînd unii în care atît Napoleon cît și Hitler și-au rupt dinții, s-au găsit alți deștepți care cu gașca lgbt-istă aflată în vîrful organizației, „le vor arăta lor” – deznodămîntul e atît de clar..

Și în ciuda butaforiei de mai sus, chiar nu glumeam în privința implicării lgbt în nato. Secretarul său general Jens Stoltenberg are cuvîntul:

https://t.me/vaivoua/1200

Eu zic că cu adunătura asta (cacofonie intenționată) responsabilă de gestionarea apărării României, suntem în cea mai adîncă budă.

În loc de a-i zgîndări cu vorbe și acțiuni prostești pe cei care ne pot rade de pe fața pămîntului, nu mai bine am avea pace și prosperitate bazate pe comerț mutual avantajos?

Nimic mai bun decît înțelepciunea și nimic mai rău decît să fi prost și să nu îți dai seama de asta.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: