Cine mai zboară peste Ucraina înafara avioanelor de luptă rusești? Nimeni.


Companiile aeriene au învățat lecția încă din 2014: peste un teritoriu aflat în conflict, nu se face să zbori cu civili la bord. Cum arată situația zborurilor civile de cînd Rusia a hotărît că nu poate suporta la infinit belicozitatea celor care nu sunt satisfăcuți pînă nu transformă lumea întreagă într-o colonie:

Îmi pare rău că ortodocșii se bat între ei, dar unipolaritatea trebuia spartă undeva. Ar fi fost minunat ca România să nu refuze invitația lui Putin de a-și recupera teritoriile istorice răpite de către iudeo-comuniști, dar cu actualii „conducători”, clar nu are cine să o facă.

Ăștia declamă ritos sketchuri primite dinafară despre „inviolabilitatea granițelor” unui stat construit artificial de ‘alde Lenin și Stalin, în detrimentul României.

Poate ca anul acesta să aibă loc resetarea cea bună și atît de necesară și la noi.

7 răspunsuri

 1. Zelenski i-a invitat astazi pe toti europenii care au aptitudin de luptatori sa vina sa lupte impotriva militarilor rusi.
  Respiraţi si procesaţi informaţia!
  „Invitatia” nu o putea face decat pe banii oligarhilor ucraienieni cu dubla cetatenie.
  In mod cert vor da navala puhoaie de criminali de drept comun, pentru ca profesionistii nu vin la gramada si la strigare publica.
  Ce zic Aliatii?!
  In conditiile acestea ricanii si francezii, instalati oficial in Romania , Polonia si in Tarile Baltice ar trebui sa ii spuna ” Adio si n-am cuvinte, descurcati -va pe cont propriu caci noi nu ne punem trupele in primejdie pentru un iresponsabil.”

  • Partea bună este că rușii vor scăpa lumea și de elementul infracțional care va da curs invitației. Încep să cred că treaba asta nu se va termina în cinci zile, precum cea din Georgia.

   Sunt curios, cine este al V-lea sub-om după cei pomeniți?

 2. De ce sa ucizi si sa mori pentru interesele unor cinici suboameni ?!

  Chiar merita sa suferi si sa aduci suferinta unor fiinte cu care puteai deveni prieten, te puteai bucura de ceea ce a lasat Dumnezeu bun si frumos sub soare?
  Nu s-ar putea ca Bisericile Ortodoxe surori sa le ceara soldatilor crestini sa depuna armele pe toata perioada Postului Mare si sa decida, dupa sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos daca mai vor sa ii serveasca pe Putin, Zelenski, Biden, Iohannis?

  • Nu – nu s-ar putea. Sunt ocupați cu alte chestii, purtarea măștii, vaxxuri, distanțare etc. Mai nou, cu rugăciuni pentru pace și condamnări fără echivoc.

   S-a văzut cum a funcționat rugăciunea aceea specială pentru încetarea „pandemiei”.

  • Cred ca nu-ti dai seama ce spui frate Clement ! Cum sa-i ceri asa ceva unuia care are in maini o arma precum si dreptul de-a ucide ? Crezi cumva ca ala va putea fi oprit de cuvantul bisericesc ?Crezi cumva ca , ala care-a incalecat cu tancul acel autoturism mai ieri sau alaltaieri dupa care si-a continuat drumul , acel tankist s-ar fi oprit daca ar fi stiut ca-n acel automobil se afla un…crestin ?Un om c-o arma in maini si cu ucazul de-a ucide , ala-i mai rau decat o fiara omule caci , pana si fiarele , pana si alea dau dovada de idurare cate-odata insa oamenii , inchinatori ai Satanei , NICIODATA !

 3. Invitatia lui Zelensky nu poate mira pe nimeni avand in vedere ca toti stiu cata oftica au oamenii pe rusi . Problema este cu banii pe care-i promite si despre care dumneata afirmi ca-s d e la oligarhia ucrainiana { adica din ce-au jecmanit de-a lungul anilor …tot din munca amarastenilor } : nu poti sa te-stepti sa-ti cheltui ” leafa ” luptand cu rusii care-s mai fiare decat fiarele in lupta si-n plus , astia iau bani de la Putin adica…mai mult decat poate oferii Zelensky . Iar ” invitatia ” lui Zelensky , mi-aduce aminte de ” invitatia ” lui frau Merkel { isi mai aminteste cineva de ea } care-a adus in Europa milioane de arabi in cautarea unei vieti mai bune …fara multa munca , eventual fara munca deloc .

  • Bietul Zelensky se află acum în poziția lui Șaakașvili: dacă nu fuge în vest, nu numai că își va mesteca cravata live la televizor, ci s-ar putea chiar să atîrne de ea.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: