Să ne punem noi viețile pentru Ucraina?


Pentru ca se ingroasa gluma, la Brussel s-au trezit cativa care sa le aminteasca jurnalistilor ca OTAN are partea lui de responsabilitate in starea de preconflict actuala.
Asa a fost si inainte de declansarea apocalipsei sarbe, unu , doi analisti/politicieni/pacifisti au incercat fara succes sa impiedice raspandirea minciunilor.


Faptul ca acum au cuplat declansarea unui conflict cu restrictiile plandemice si distrugerile economice din regiune, ca oamenii nu mai au puterea sa iasa in strada cu zecile de mii pentru a le striga otanezilor ” criminalilor”, ii aranjeaza perfect.


Uitati-va ce se intampla la noi (a spus Dîncu că trebuie să fim pregătiți ca să primim 500,000 de refugiați din Ucraina – nb).
Vin cohorte, ni-se instaleaza in batatura si noi ne uitam la televizor sau stam cu bratele incrucisate in fața portii si nici macar nu ne mai facem semnul Sfintei Cruci cum faceau bunicile noastre cand au tabarat ăilalți.


Niste vicleni lanseaza o aberatie, ca ne vom reintregii țara si ca „ăsta-i momentul nostru istoric” pentru care trebuie sa ii fim etern recunoscatori Robinettului..
https://www.7sur7.be/monde/l-otan-a-egalement-sa-part-de-responsabilites-dans-le-conflit~a433529c/
O singura mangaierea am, bucovinenii din diaspora pe care ii respect pentru seninul din sufletul lor , harnicia si corectitudinea nativa , nu cred ca va incepe razboiul.
” Laaa noi la Puuutna sa fie razboooi?!!!
Nuuu se poate asa ceva”.Puneti un zambet de om cumsecade pe vorbele acestea si intrebat-va daca este cu dreptate de la Dumnezeu sa ii distruga viata alde Gioana, Dancu si Iohannis.

Clement

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: