Omul care ne-a adus SIDA – atenție mămici, vaccinurile NU sunt vitamine!


Acelaș ticălos care în anii ’90 abătea plaga Sindromului Imuno-Deficitar peste lume susținănd că acesta și-ar avea originea datorită contactului sexual dintre africani și maimuțele verzi ( și cică noi cei care rîdem de el suntem ciudații! ), a repetat figura doar că pe o scară cu mult mai largă: dacă atunci doar homosexualii și utilizatorii de droguri dezvoltau sindromul, acum adevărații oameni de știință ne avertizează că cei care au încasat și doza a III-a de ser anti-guvid, sunt lăsați fără sistemul imun propriu, deci practic cu SIDA. Mare atenție la copii!

Dacă le-a mers crima odată cu „vaccinurile copilăriei” de ce ar schimba acum rețeta? Ce a fost dovedit că funcționează, trebuie dezvoltat asupra întregii umanități – numai de ar pricepe tinerele mămici că vaxxurile NU sunt vitamine!

Un răspuns

  1. Si omul care a decis ca cercetarea pe macaci, maimute verzi si copii africani trebuie sa se faca si pe copii romani este doctorul care le-a impus studentilor ieseni sa se vaccineze pentru a putea participa la cursuri.
    https://www.researchgate.net/lab/Cristian-Apetrei-Lab
    Daca veti avea rabdarea de a parcurge textele privitoare la transmiterea hiv prin laptele matern si modul in care cele 9 vaccinuri inoculate la nastere modifica receptivitatea hiv , veti intelege de ce medicii romani il venereaza pe Fauci.
    Trimiterea trebuie extinsa.
    Foarte interesant articolul despre BCG.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: