Inimi tinere și care nu mai bat deloc, sau care nu mai bat cum trebuia


Din ciclul epidemiei de miocardită provocate de blestematele seruri luate pe proprie semnătură de către cei care au fost fie forțați, fie lași, fie pur-și-simplu proști.

Fie ca cei care nu le-au făcut propagandă, să își revină rapid.

3 răspunsuri

 1. Cred ca patologiile si mortile violente cauzate de inocularea cu seruri pretins imunizatoare impotriva virusilor la moda, nu au generat in Romania dezbaterile pe care populatia absolut indreptatit, le astepta din partea cardiologilor si neurologilor.
  Au defilat prin studiourile televiziunilor pretins infectionisti, oftalmologi, stomatologi, pneumologi dar nu si medici specialisti care au diagnosticat efectele secundare de tipul miocarditelor sau accidentelor vasculare cerebrale.
  Dupa surprinzatorul deces al doctorului Radu Ciudin am primit videoclipul pe care in mod cert l-au urmarit cateva mii de viitori medici.
  Numele de Apetrei este un fel de blazon in Romania.

  Pe cardiologul nomenclaturii Eduard Apetrei l-am cunoscut prin doctorul Ciudin despre care promit sa scriu cateva randuri dupa cele 40 de zile in care crestinul il pomeneste numai de bine pe raposatul aflat intr-o situatie complet inedita.
  Sa nu uit, dr cercetator specialist in HIV Cristian Apetrei este un admirator neconditionat al dr. Fauci.

 2. Iata cum explica Profesorul Doctor Eduard Apetrei motivul pentru care in Romania nomenclaturistilor lui Ceausescu, mentalitatile nu se puteau si nu se vor putea schimba dupa decembrie’89.
  „Pentru că aceşti oameni care au avut putere după Revoluţie au făcut copii. Pe copiii respectivi i-au educat la şcoli mari. Sunt foarte bine pregătiţi. Ştiu limbi străine perfect, au cultură bună, fac faţă în toate împrejurările. Şi, în afară de faptul că i-au educat mult mai mult decât au fost educaţi ei, le-au transmis şi obiceiurile lor. Iar ei aplică aceste obiceiuri cu un scor mult mai sus. Şi răul vine mult mai tare. Pentru că e mai greu de descoperit. Acesta este punctul meu de vedere”
  Interviul Danielei Sarb Adevarul 2016
  Profesorul Dr MM Eduard.Apetrei a fost cardiologul lui Ceausescu, al generalului primar Olteanu si al lui Ion Iliescu, a facut parte din Sistem si a contribuit personal la mentinere
  sistemului fiind in fond coautor al tuturor dispozitiilor, deciziilor, decretelor comise de rafilieniigheorghioțiarafatieni.

  • Deci în fond și la urma urmei, de-al cui era Apetrei – a spus niște adevăruri numai pentru ca să își adoarmă conștiința, sau ne-a prostit pe noi pe toți?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: