„Vaccinul” anticovrig, cal Troian


O spun sumedenie de doctori care și-au pus conștiința înaintea beneficiilor materiale dobîndite abject în urma injectării populației cu seruri care provoacă SIDA. Noi ca noi – însă: cine își duce copiii la injectare cu serurile oferite de „filantropii” mondiali și forțate asupră-ne de trădătorii dintre noi, e un părinte care nu își merită copiii.

În vreme ce rujatul care confundă inima cu cordul e ocupat cu distrugerea milioanelor de doze expirate, tot el ne cheamă cu copiii la moarte sigură.

Păi să nu ieșim odată din ue-mu.e și-apoi să ne facem propriile legi sănătoase după care să scoatem mecanismele astea afară din muzee?

Am trăi o cu totul altă viață.

7 răspunsuri

 1. Crezi că merită din partea noastră mila de a da colţu’ rapid? Ştia Vlad Ţepeş ce ştia…

 2. Cum să le scoată din muzee, când guvernul jdowrikan a comandat vreo 35 de mii acum câțiva ani–știre din 2017-2018??!!Mă întreb cine-s meseriașii care fac așa ceva….

  • Știam, zvonurile circulă dar nu am văzut nici măcar o fotografie drept evidență, acum cînd tot omul are un telefon mobil asupra lui.
   Lagărele au fost fotografiate, dar ghilotinele ba. În plus de ce ar fi nevoie e de ele cînd ar putea pur și simplu să-i împuște? E mult mai simplu și mai curat, cui îi trebuie vaste operațiuni de curățire după fapt? Cred că e o dezinformare pentru a speria publicul – cui îi surîde perspectiva de a fi mai scurt de-un cap?

   • Si pe vremea Conventiei și a Clubului Jakobinilor parizieni, ar fi fost mai simplu sa facă plutoane de execuție pentru condamnatii Revolutiei Franceze, dar n-ar fi avut nici pe departe efectul psihologic al decapitarilor in piete publice- The Show must go on !
    Nu in ultimul rand, un factor Fear foarte puternic a fost sângele curs pe strazi din carele mortuare si MIROSUL SÂNGELUI.
    Au relatat foarte bine efectul combatanții transeelor din Franta anilor 1914-1918….
    O ghilotina o poti piti intr-o hala sau lagar, dar un lagar nu-l poti ascunde…si nici sutele de mii de sicrie de plastic dur- iti amintesti pozele cu ele?!
    Sa nu uitam ca ghilotina ca si revolverul, carabina cu repetitie, mitraliera, bomba atomica și termonucleara; sunt inventii ale aceleiasi rase, domeniu in care, de altfel, au excelat aceia.

    • De acord, dar ar prinde bine ceva imagini reale în zilele astea. Vorba aia: o imagine valorează cît 1,000 de cuvinte, mai ales în generația asta vizuală. Cu efect, dar n-ar strica niscai dovezi. Sudorii ăia din Texas, nimic, nimic? Oricum au americanii remediu pentru ăi’ cu ghilotinele.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: