Cine mai donează bani buni către Convoiul Libertății? Nu ați ghici niciodată.. soția lui Justin Trudeau!


Justin Trudeau, cel despre care se știa încă din 2020 că trăiește departe de soția și de copiii săi într-o casă cu 22 de camere, are acum parte și de dezonoarea asta: Sophie Gregoire se pare de acum fosta sa nevastă, a făcut o donație substanțială către Convoiul Libertății, cel care a paralizat capitala Ottawa de 10 zile.

Rău o mai duce fiul lui Fidel Castro zilele astea : e tot fugar, trăiește tot singur chipurile cu unghiile de la mâini ciudat și grețos de lungi, apărînd doar pentru scurte sesiuni de amenințări la adresa Canadienilor liberi, pe care îi numește în fel și chip.

E-n regulă, se pare că dînșii cer acum nimic mai puțin decît demisia lui. Renunțarea la măsurile restrictive a fost la început, acum oamenii și-au dat seama cu cine au de-a face, fapt confirmat de resentimentele fostei sale soții care îl cunoaște cu mult mai bine. Toate urările de succes și de bine unor oameni fără școli înalte dar care au reacționat normal în apărarea libertății lor!

Camionagii canadieni sunt limfocitele țării lor.

11 răspunsuri

 1. „Pleac-ai noştri, vin ai noştri – noi rămînem tot ca proştii!”
  Dacă tot ce-au înţeles „covrigarii” e că „pemeul şi doar pemeul e vinovat pentru tot răul din ţară şi din lume” înseamnă că într-adevăr n-au nici carte nici minte. Să tragă naibii de sfori ca să pice păpuşarii în cap şi apoi să-i fiarbă în cazanele cu smoală! Altfel poa’ să se ducă acasă cu fierătaniile lor cu tot, că au consumat combustibilul de pomană.

 2. Stați liniștiți la locurilii voast*e, to*arăși camionagii, everything is according to plan ! ! !
  Cartea de joc a lui Steve Jackson arăta ȘI eventul ăsta, ca parte a Roadmap, pregătit de Îîntunecații NOM.
  Mai jos un link cu ea și altele interesante https://bartoll.se/2022/01/staged-fr33dom-convoy-psy-op
  Daca nu digerați teme de gematrie, intoarceți pagina…
  Personal, mi se pare tare ciudat acel joc de cărți Iluminati NWO creeat zice se de Steve Jackson in 1995. Are multe multe evenimente ce s-au verificat de atunci încoace : Bill&Kill ary Clinton, Nukes 2001 NYC, Fukushima, Quarantine, CDC, Kill the people etc

  • Se prea poate ca unii să fie actori de criză, dar cred că tipul ăsta merge prea departe cu speculațiile lui gematrice – se va vedea cît de reală e treaba după rezultate. Dacă scapă de mandate, a fost pe bune. Dacă pleacă Trudeau, a fost pe și mai bune. Că unii vor sifona parte din banii donați e altă chestie – deja platforma stîngistă gofundme a blocat 9 milioane de dolari.
   În orice caz, camionagiii vin din toate direcțiile și nu sunt coordonați de o singură persoană.

 3. Daca il lasa din mana propriu-i partid isi poate lua talpasita in ce directie vrea el prin labirintul subteranelor canadiene.
  https://www.journaldemontreal.com/2022/02/09/tensions-au-parti-liberal-du-canada-un-coup-de-tonnerre-nomme-lightbound
  In unele zone, politistii se fac ca nu observa grupurile de persoane care alimenteaza ilegal cu carburant camioanele.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: