Cum se dezvăluie sataniștii, așa în fața noastră


Prim Ministrul vaccinist al regiunii canadiene Quebec, își dă pe față adevărata lui loialitate fără ca să se jeneze de „proștii care oricum nu pricep”. François Legault face semnul „666” cu mîna dreaptă:

Pentru edificare, ucigașul din Noua Zeelandă care a omorît 51 de oameni în 2019 , arată acelaș semn – care e diferența dintre politicieni și criminalii de joasă clasă? Ca între psihopați niciuna, înafara numerelor: în vreme ce unii se rezumă la cîteva zeci de oameni, alții au puterea de a asasina milioane prin serurile ucigașe forțate la scară planetară ca „vaccinuri salvatoare”.

În caz că mai este nevoie de confirmări.

6 răspunsuri

 1. Sarbii, cand protestau impotriva interventiei criminale din Iugoslavia faceau semnul Sfintei Treimi ridicand bratul drept si trei degete inaltate catre Cer.
  Cu puterea Semnului Sfintei Cruci ii putem indeparta pe cei care au ales tabara fiilor minciunii.
  Crestinii care au ales cu tot sufletul, nu doar formal Calea Mantuitoruli, au in permanenta asupra lor armele cu care sa se apere si sa ii apere pe cei apropiati.
  Cine merge miruit in public si isi face firesc Semnul Crucii in fata partenerilor de reuniune sau de ..cina, poarta scutul crestin cu sine.
  Eu am facut acest lucru la o receptie la care majoritatea invitatilor nu erau crestini si reactia a fost demna de un film fantastic.
  Un sfat: constituiti-va ceea ce apropiatii mei cu umor numesc „trusa micului exorcist” ( tamaie, Cruce, carbune, Aghiazma) si folositi-o cand simtiti ca este nevoie, chiar si in hoteluri.

  • Fără acestea nu se merge în nici o călătorie – mai ales în hoteluri.

   • Cred ca ar fi bine sa ne impartasiti ceva din experientele cu hoteluri si Scuturi ortodoxe,Eufrosin si Clement.

    • Nu am experiențe, ci numai practică: oriunde te-ai afla e bine să intri și să adormi cu Domnul. Asta înseamnă să faci semnul sfintei cruci peste usă, iar înainte de culcare cu rînduiala de seara, să stropești cu aghiazmă prin cameră spunînd rugăciunea cea de la sfîrșitul celor de seară: : „Să Învie Dumneaeu și să se risipească vrăjmașii Lui..”
     Apoi să îți miruiești familia pe frunte și pe mâini, după care veți dormi cu toții liniștiți și vă veți trezi odihniți – nu e nici un secret.

     Cine e mai tare de înger, mai și tămîiază.

 2. Acum e vremea lor,a spus odată Hristos. Vedem încă o data înțelepciunea lucrărilor lui Dumnezeu,care ne-a trimis o hârtie de turnesol care sa ne arate inainteatuturor cine suntem și de ce parte stăm, adică o falsa amenințare numita Corcovid.Nu rezista nici un impielitat ,ca la rostirea Crezului

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: