Dacă dați copiilor vaccinul anticovid, comiteți o crimă.


Ne avertizează în două minute stimatul Dr. Sukharit Bhakdi asupra efectelor cumplite ale acestor așa-zise vaccinuri.

Rumble — Prof. Univ. Dr. med. Sucharit Bhakdi este specialist în microbiologie și epidemiologie a infecțiilor. A condus Institutul de Microbiologie și Igienă Medicală de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz timp de 22 de ani și a lucrat în îngrijirea, cercetarea și îndrumarea pacienților. A publicat peste 300 de lucrări în domeniile imunologiei, bacteriologiei, virologiei și bolilor cardiovasculare. Pe lângă numeroase premii, i s-a acordat Ordinul de Merit al statului Renania-Palatinat.
https://sucharitbhakdi.de/ueber-prof-bhakdi

8 răspunsuri

 1. Are dreptate. Cine are urechi de auzit, sa auda…

 2. Al avem pe Vladimir la nici 500 de Km. de Bucuresti si ne mai arde de VACCINAT copii intre 5 si 11 ani , cu adultii au terminat deja ? Bai frate , cum (editat – nb) de intotdeauna Romania se situeaza in contratimp cu celelalte tari europene ? Daca pana si francezii au oarece reticente in privinta vaccinarii copiilor caci se spune ca le scade imunitatea atunci noi la ce-o mai tinem gaia matzu sa-i avccinam morti copti ? CINE CASTIGA BANII GREI DIN CHESTIA ASTA EUFROSINE SI CE MA-SA VA FACE CU BANII CAND O DA VLADIMIR CU BOMBARDEAUA ???

  • Precum animalele de pradă, ăștia operează strict din instincte, în cazul de față din cel pervertit de îmbogățire. Nu le pasă de absolut nimic dacă lor le iasă șpaga, iar dacă nu, se dau peste cap, sunt în stare să prelungească starea de alertă la infinit pentru niște măști carcinogene din Franța, niște vaxxuri, niscai teste etc.
   Nici măcar nu le trece prin capetele alea seci faptul că sudul României ar putea fi pustiit.

   • Nu cred ca o sa marşeze Putin in circul ricanilor .
    Dancu este pregatit insa sa primeasca 500.000 de refugiati ucraienieni !
    Evident ca intr-o atare situatie acestia nu ne vor ajuta sa terminam nenorocitele alea de drumuri pe care mor romanii cu miile si nici nu vor culege viile sau lucra in constructii. Ucraienieni nu sunt somalezi sau vietnamezi ca sa fie platiti cu marunțiş.
    Dansii au aplecare spre comertul cu produse ” sensibile”. Nemaifiind conditii favorabile comertului, vor astepta linistiti sa primeasca cetatenie Ro pentru a putea voiaja in tara lui Robinette,ca asa i-s-a promis lui Aurescu .
    Se face zgomot cu mizeria despre rusi ca sa nu se auda plansetul copiilor pe care vor sa ii sacrifice rafilienii, uciga-i Sfanta Cruce.

    • Circul este un circ în sine – dansează după cum îi cere „dear Klaus„, și nu e vorba despre „al nostru”.

     <img src="Circul este un circ în sine – dansează după cum îi cere "dear Klaus„, și nu e vorba despre „al nostru”.

     ” alt=”null” />

    • Cineva menţiona recent filmul Wag the dog şi cred că ideea lui principală se potriveşte foarte bine în context.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: