Știri de acum 12 ani: Medic – Dacă mă-ntrebaţi pe mine, personal, nu (mă vaccinez). Prefer să mănânc un usturoi şi să nu mă pup cu oricine. (…) Mie mi s-a părut foarte curios că au apărut dintr-o dată foarte multe doze. La început spuneau că sunt puţine şi sunt păzite cu pază militară.


E incredibil cum marionetele astea trădătoare de neam și țară repetă scenariul pînă devine realitatea în care suferim de doi ani încoace – ce relatam în anul 2010 aproape ca pe un fapt divers, iată s-a împlinit acum la modul cel mai crunt. Diferența o face faptul că de data asta medicii au fost mituiți cu sporuri de 85% din salariu pentru pLandemia din care în sfîrșit ieșim în luna ce vine.

Spitalul Sfânta Maria:

Reporter- Este obligatoriu ca medicii să-şi facă vaccinul anti-gripă nouă?
Medic- Nu.
Reporter- Dumneavoastră n-aţi primit circulară?
Medic – Ba da, am primit circulară, dar nu este…

Circulara doctorului Adrian Streinu- Cercel nu a ajuns încă la maternitatea Polizu.

Medic- Nu ştiu.
Reporter- N-aţi primit o asemenea circulară?
Medic- Nu. Nu la mine.

Unii medici de la spitalul CFR 2 au auzit de ordinul Ministerului Sănătăţii. Alţii, nu.

Reporter- E adevărat că doctorii sunt obligaţi să-şi facă vaccinul…?
Medic- Nu. Nimeni nu te poate obliga.

Cea mai completă părere despre vaccin am aflat-o, însă, de la o doctoriţă care şi-a deschis sufletul. Ca-ntre colegi.

Medic- Pe noi ne-a pus să facem o listă prin care am semnat dacă ne dăm sau nu acceptul (…) Totul este un haos general (…) Nu se ştie ce se-ntâmplă în dreapta sau în stânga şi fiecare face cum îl taie capul.
Reporter- Dumneavoastră îl faceţi?
Medic – Dacă mă-ntrebaţi pe mine, personal, nu. (…) Prefer să mănânc un usturoi şi să nu mă pup cu oricine. (…) Mie mi s-a părut foarte curios că au apărut dintr-o dată foarte multe doze. La început spuneau că sunt puţine şi sunt păzite cu pază militară.

Circulara emisă de secretarul de stat Adrian Streinu- Cercel prevede că medicilor care refuză vaccinul anti-gripal li se va interzice lucrul cu pacienţii

Restul aici.

12 răspunsuri

 1. Ugur Şahin medic oncolog, patron al societatii germano-turce BioNTec :” Chiar si persoanele vaccinate cu trei doze pot transmite boala”.
  https://www.7sur7.be/monde/le-patron-de-biontech-meme-les-personnes-vaccinees-avec-trois-doses-peuvent-transmettre-la-maladie~aa0428a6/

 2. Cei care nu sunt triplu vaccinati si au daraveri de rezolvat prin Europa, sa se grabeasca.
  Incepand cu 1 Februarie acesti cetateni UE nu vor mai avea dreptul de a se deplasa pe teritorul Europei chiar daca au dubla cetatenie si detin proprietati, lucreaza sau au urgente familiale in alta regiune decat cea cu resedinta principala.
  Cred ca se poate vorbi despre condamnarea la domiciliu fortat a unor zeci de milioane de oameni care nu au comis nicio infractiune cu caracter penal.
  Pentru ca este vorba despre o decizie luata de responsabili politici, cetatenii carora le sunt interzise drepturi si libertati fundamentale se pot considera condamnati politic, fara decizia scrisa a unei instante de judecata.

  • Ar trebui ca înainte de rugăciunile de seară, Românii să spună de cîteva ori „Ro-exit”, apoi să pună gîndul cel bun că se va împlini.

  • Clement,imi poti posta si sursa te rog!?!Eu sunt direct interesat de treaba asta nefiind injectat cu nici o doza(si nici nu intentionez sa fac nici una!) dar locuiesc in Anglia si vreau sa merg in tara sa imi rezolv diverse probleme.Multumesc!

   • Imi cer scuze, din neatentie am pierdut sursa.
    Cu noul pass lucrurile s-au complicat la aeroport.
    Romanii in neregula vaxinala, cu dubla cetatenie si domiciliul stabil in occident se pot testa in aeroport si parasi teritoriul. Nu ii poate priponi Statul Roman. Exista si un centru de vaccinare devenit inutil dupa noua reglementare 3vax.
    Sunt tari care au trecut la a 4a doza ( Belgia).
    Nu stiu ce se intampla cu romanii in tranzit la frontiera terestra. Pentru moment, şpaga nu functioneaza.

 3. Veterinarul pdg Pfizer Albert Bourla a primit Premiul Fundatiei Genesis, Nobelul Evreisc, in valoare de 1 milion de dolari pentru „determinarea si mai ales disponibilitatea de a-si asuma riscuri mari”.
  Bourla a anuntat deja ca va dona milionul de dolari unor proiecte menite sa pastreze vie memoria holocaustului”.
  https://www.prnewswire.com/news-releases/le-prix-nobel-juif-decerne-au-pdg-de-pfizer-albert-bourla-818630862.html

  • Absolut înduioșător faptul că îi pasă atăt de adînc de reamintirea unui trecut într-atît de lipsit de memoria comună – impresionant!

 4. Nu vaccinul anticovid a fost facut pentru virusul covid, ci virusul a fost creat in China pentru vaccinul ce era deja pregati de anii buni de zile in America.

  • Corect – nu au fost dezvoltate pe repede înainte vaxxurile astea. Efectele erau perfect cunoscute.

   • Si,

    Vor vaccina de la țâță pana la mormant (inainte si dupa ww3) iar pe cel ce-l vor baga in mormant il vor mai vaccina inca odata ca sa fie siguri ca pleaca pe lumea cealata pecetluit.

    Acum au trecut la pecetluirea copiilor.
    Daca nu ia o pauza cu raboiul vor intuba si … vai numele lor …. copiii ca sa-i sperie pe parinti sa-si duca copiii la pecetluire.
    Blestematii.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: