Așa arată America sovietizată sub Joe Brandon


Cînd mă gîndesc că în vremuri nu demult apuse puteai cumpăra 12 ouă pentru $1, face plinul cu $15 și mînca steakuri de vită în fiecare zi, mă înfior la ce a devenit țara tuturor posibilităților. Era benzina mai ieftină decît apa îmbuteliată și acum arată ca în blocul de est – rafturi goale, un „side benefit” al distrugerii neomarxiste girate de către cei care o parazitează:

Cu cît mai rapid se vor dezice americanii de șleahta care îi călărește, cu atăt mai bine pentru ei și pentru lumea întreagă.

Doamne ajută!

6 răspunsuri

 1. Întrebarea mea e: de ce lumea întreagă trebuie neapărat să asculte de şefu’…?! Lemne şi pietre după ei – să se descurce singuri şi să lase restul lumii în pace! N-au decît să se sinucidă dacă atîta îi duce mintea, da’ să nu ne ia şi pe noi cu ei în groapă!

  În altă ordine de idei, mi se pare cumva suspect că nu există ţipenie de om în niciuna dintre pozele de mai sus – dacă sînt făcute la vreun inventar sau ceva şi sînt reprezentate greşit în mod intenţionat?

  Întrebare ajutătoare: de unde şi pînă unde „Brandon” în titlu? E vreo poreclă de care n-am auzit sau doar o scăpare?

  • Nu, chiar aici s-a ajuns din păcate. Caută pe net „Let’s go Brandon”, ai să înțelegi.

   • Aha, gata, am priceput. Cred că din toţi amărîţii care s-au succedat la preşedinţia teritoriului furat nativilor americani, ăsta e cel mai jalnic exemplu de marionetă imbecilă, care nici măcar nu se ţine pe picioare. Dacă ăştia ne dau nouă tuturor ordine atunci ne merităm soarta! 😦

    • Toată șarada depinde numai de supușenia noastră. Ai purtat măcar o zi masca în ultimii doi ani?
     Nu trebuie să răspunzi, întrebarea era pentru toată lumea.

     • Exact, e vorba de obedienţa imediată, necondiţionată de care dă dovadă marea majoritate, că doar aşa sîntem învăţaţi din ziua întîi după naştere.

      Am purtat botniţa de cîteva ori, timp de două-trei minute, în curte cît curăţam litierele pisicilor, că puţea groaznic. În alte împrejurări – niciodată.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: