Încă o altă admisiune nerușinată dar totodată sinceră din partea CEO-ului Pfizer: două doze de vaxx, oferă o protecție foarte limitată


Obrăznicia cu care acest netrebnic se adresează lumii, ar trebui să ne pună pe gînduri – la început era o doză, apoi doza a II-a, acum rapeluri peste rapeluri pentru a ne înlocui sistemul imunitar natural cu care am fost înzestrați de Bunul Dumnezeu, cu mizeriile lor satanice.

De parcă nu ne-ar fi trezit anunțul său cum că pilula-minune anticovid conține nanocipuri biologice care transmit la baza centrală statusul prostului care a înghițit-o.. cu cît mai rău va fi pentru cei care au încasat-o direct într-o venă apropiată mușchiului deltoid?

Iată-l pe nenorocitul ăsta care nu sărbătorește Crăciunul, în toată „splendoarea” sa de următor al Antihristului ce este – două doze oferă doar o protecție limitată, va fi necesar să ne reinjectăm periodic – noul vaccin va fi gata în luna Martie:

https://odysee.com/$/embed/PfizerCEO2dosesoffer/5973d5df375610efb4c6e81fd5b3e785fe3014ec?r=BYsqdggePDaV4xsm9wWfuix4EHFirsjQ

Din partea tuturor Românilor, urarea clasică care are de-a face cu gurițica mămițichii sale!

7 răspunsuri

 1. Aceeaşi urare pentru platformele precum Odysee care nu expun un link direct către fişierul video ci se încăpăţînează la streaming. Nu pot să descarc, deci n-are rost să comentez conţinutul. 😦

  • Mnah, nu mai contează, există o cale dar trebuie deschisă pagina originală; acolo e un meniu „hamburger” care conţine opţiunea Download.

   În fine, pe subiect, ideea înţepăturilor „fără număr” lasă loc de speculaţii în ce priveşte scopul real al operaţiunii, care s-ar putea să aibă mai multe fronturi nu unul singur. Nu mă apuc să enumăr posibilele variante, la 9°C creierul nu-mi funcţionează la capacitatea optimă, care oricum e mult deteriorată.

 2. https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Iatrog%C3%A9n%C3%A8se
  Despre tortura psihologica este vorba si despre folosirea medicamentelor si vaccinurilor ca arma impotriva populatiei.
  De ce nu a fost niciodata folosit juridic acest concept pentru a stopa teroarea ?
  Avem avocati mediocrii sau vanduti?
  In dex termenul este succint prezentat cu o nuanta de ridicol.
  https://www.national.ro/stiri-externe/sua-un-congresmen-republican-compara-vaccinarea-obligatorie-cu-nazismul-749085.html

 3. Un mic amănunt în partea 20 aici, la 0m50s şi apoi cam la 1m45s, cum se „pregătesc” băieţii de filmare – îşi aduce cineva aminte de emisiunea de pe vremuri „cu mască, fără mască”…?

 4. https://ro.warbletoncouncil.org/iatrogenia-7762
  Iatrogenie aplicata la nivel planetar.

 5. Johnson &Johnson si Astra Zeneca au fost obligate de Agentia Europeana a Medicamentelor sa adauge pe lista efectelor secundate grave ce trebuiesc semnalate in urgenta medicilor, Mielita Transversa.
  https://www.lesoir.be/418199/article/2022-01-15/coronavirus-un-effet-secondaire-tres-rare-est-potentiellement-lie-deux-vaccins
  Mielita Transversa este o boala neurologica cu simptome precum modificatea sensibilitatii membrelor , incontinenta urinara si tulburarea functiei spastice a colonului.

  • Dacă respectiva agenție și-ar face cu adevărat datoria cu care este oficial investită, serul ar fi retras de pe piață, companiile amendate cu amenzi record și familiile victimelor despăgubite. Cea din urmă e puțin dificilă dpv legal, deoarece fiecare persoană injectată a semnat cum că își dă acordul și este responsabilă pentru orice efecte secundare.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: