Așa arată comunismul medico-sanitar, cine dorește?


Nu cred că vrem să mergem pe urmele lor, dar i-aș trimite cu drag în China pe toți susținătorii măsurilor prostești și aberante (mască, carantine, distanțare, vaxxuri, certificat).

Cei care au încălcat regulile sunt scoși forțat ca să defileze în public flancați de doi polițiști, contravenienții avînd o placă atîrnată de gît cu numele și fotografia lor. Să ne gîndim bine dacă vrem să girăm porcăriile astea de măsuri și dacă cei care le promovează din poziții de putere politică, chiar ne reprezintă.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2578507.html

5 răspunsuri

 1. Dacă ar fi avut cojones cei de pe margine ar fi aplaudat frenetic. Dar ştim deja care ar fi fost rezultatul.

  Sistemul de credit social care a fost/este experimentat cu succes acolo şi urmează a fi implementat global la finele perioadei de terorism şi sărăcire forţată, e mult mai rău şi mai grav decît umilirea publică. Şi ăsta e de fapt scopul final al circului. Distrugerea voinţei individuale şi colective, distrugerea economiei private, sărăcirea completă a populaţiei sînt doar paşii necesari pentru implementarea controlului absolut.

  Se pare că grupul modern „Arhimede” a găsit şi punctul de sprijin (autorităţile numite de ei) şi pîrghia suficient de lungă (gripa asta tărăgănată) pentru a răsturna Pămîntul. 😦

  • Nu sunt atît de pesimist. Rahatul ăsta de pLandemie nu mai are abur și fără asta nu vor putea merge mai departe cu planul lor nebunesc. România îi rușinează în continuare, vezi harta trimisă de Clement. Trăim, vedem.

 2. Noua vor incerca sa ne impuna teroarea din Franta si Belgia unde Asociatia Medicilor Urgentisti a facut propunerea sa nu mai fie admisi pentru interventii de urgenta pacienti nevaccinati, decat daca au completat un document prin care sunt de acord sa nu beneficieze de serviciile de reanimare.
  Intrebarea se pune ce se va intampla in cazul copiilor ai caror parinti nu si-au dat acordul de a fi vaccinati? Ii vor lasa sa moara sau ii vor vaccina cu forta si vor cere decaderea din drepturile parentale pentru apartinatori.
  In Franta , refuzul vaccinarii minorilor este considerat drept delict.
  Actualmente sunt pe rol zeci de procese intentate parintilor care au refuzat vaccinarea noilor nascuti cu cele 11 vaccinuri obligatorii.
  https://www.lemonde.fr/planete/article/2022/01/02/covid-19-les-non-vaccines-devraient-pouvoir-dire-s-ils-souhaitent-ou-non-etre-reanimes-estime-le-professeur-grimaldi_6107912_3244.html
  https://www.lefigaro.fr/sciences/covid-19-patrick-pelloux-favorable-a-la-vaccination-obligatoire-pour-les-enfants-20220102

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: