Pînă unde a ajuns nebunia: copil dat afară din restaurant de către poliția din New York pentru lipsa certificatului de vaccinare


Un băiețel este traumatizat psihic, probabil pe viață. Ce va pricepe el din această întîmplare – că nu are voie să mănînce dacă nu este injectat? „Legea” din New York prevede ca toți copiii cu vîrste între 5-12 ani, să aibă cel puțin un vaccin anticovid.

Eu atîta știu: dacă aș trăi acolo, aș strînge toate lucrurile din casă, le-aș încărca într-un camion și împreună cu familia, nu m-aș opri pînă în North Dakota, Texas, Florida sau alte oaze de normalitate.


„Legea”

16 răspunsuri

 1. Este doar inceputul durwrilor, curand nu o sa mai fie state nesupuse cu riscul ca vor distruge America de tot!

  • De tot nu va fi, doar pe porțiuni, în special statele socialiste. Mulți vor pleca din ele lăsînd în urmă elementul meproductiv, sau productiv, dar cu expectanță medie de viață. Visul unora se va împlini: să cazi mort atunci cînd nu mai ești productiv. Ceilalți, vor trăi fericiți în statele conservatoare. Treaba e să nu ajungă așa la noi și tare mă tem că nebunii vor vota certif. verde.

 2. E ca si votat! Cine sa se opună?

 3. E un război de uzură împotriva umanităţii, împotriva libertăţii, împotriva spiritului.

  • Păi zic și eu: celor care au dat războiul, să li-l dăm înapoi. Fără botniță!

   • Frecţie la piciorul din plastic (imitaţie de lemn)! Rezultatul: de la copil la bătrîn bătuţi, amendaţi, arestaţi iar la ştirile de seară unde se uită toţi cretinii spălaţi pe creier – adică majoritatea populaţiei ţării şi lumii – vor fi daţi ca exemple negative, „semănători de moarte”, cu cît mai multă teroare presărată printre scrîşnetele din dinţi. Cui bono?! 😦

    Ce trebuie pus în practică e acel scenariu imposibil pe care imbecilitatea artificială care conduce toate operaţiunile Planului l-a decartat ca fiind absurd/nefezabil/etc. Restul sînt toate calculate şi au răspuns de urgenţă, deci şanse de reuşită zero.

    • Ai dreptate. Au variante de constrangere pentru toate situatiile anvizajate de opozanti.
     In Belgia, guvernantii au ridicat restrictiile culturale in urma falsei fronde a managerilor care au decis ca teatrele si cinematografele sa fie accesibile spectatoŕilor dispusi sa se bata cu politia, dar au mentinut obligatia de legitimare cu certificatul de vaccinare completa.
     Si-au atins scopul, facandu-le favoruri vaccinatilor.
     In Franta au anuntat crearea unor echipe de vaccinatori+forte de ordine care sa mearga in zone de regula accesibile doar imamilor si traficantilor de droguri.
     In fapt, arma cu care spera sa dechida usile este anularea ajutoarelor sociale.
     „Oamenilor liberi”, respectiv gitanilor nomazi urmeaza sa le fie anulat dreptul istoric de rezidenta temporara care le permitea instalarea pe teritoriul comunelor traversate de acestia.

 4. Harta memorabila. Miracolul romanesc.
  Culmea este ca isi musca mainile nu doar ai lor, ci si ai nostri.
  Dea Domnul sa fim cati mai multi in rugaciune in Sfintele Biserici, in aceasta noapte.
  https://www.rtbf.be/info/dossier/epidemie-de-coronavirus/detail_carte-covid-19-de-l-ecdc-le-sud-de-l-europe-totalement-en-rouge-la-belgique-toujours-en-rouge-fonce?id=10906487#image-2101600

  • Da, da, se dau de ceasul morții jigodiile. Să le stea în gît!

  • Am o mică reţinere în a lua în considerare materialul de pe un site care nu ştie să facă diferenţa dintre PNG şi JPG. Ce vreau să spun e că extensia fişierului imagine (harta efectivă) e greşită, trebuia să să fie JPG.

   Altfel, la mulţi ani cu sănătate şi libertate tuturor!

 5. Eufrosine , te mai deranjez peste un an in 2022 asa incat , pana atunci , permite-mi sa-ti doresc dumitale , familiei dumitale plus celor ce posteaza pe blogul dumitale , sanatate maxima , LA MULTI ANI si-n 2022 si pe mai departe dac-o vrea Dumnezeu { sper sa vrea caci alta treaba tot n-are } plus sa ajungi sa depui flori , cat mai multe flori …la mormintele dusmanilor !LA MULTI ANI OMULE !!!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: