Așa arată „consimțămîntul informat”


Un haidamac trîntind la pământ o femeie pentru a fi „vaccinată liber consimțit” cu serul conceput pentru „binele omenirii” de către banda de filantropi-organizați-infracțional:

Filmarea aici:

https://t.me/STFNREPORT/8342

11 răspunsuri

 1. Fără legătură directă: iar mi-a dispărut un comentariu, la articolul precedent. Conţine multe link-uri către BitChute. Probabil a trecut (în tăcere) legea de care vorbeam recent.

  • Caut acum. Fii pe recepție. Bitchute – n-ăi fi cumva de „extrema dreaptă”?

   • Nu-mi plac extremele de fel, deşi uneori par a fi unica soluţie. Nici etichetele, de altfel.
    Am căutat acolo fiindcă e simplu de accesat fără cont şi date private, la fel ca BrandNewTube. Orice în afară de clica guglă.
    În plus e şi mult mai simplu de descărcat/salvat un video: înlocuit în link video cu embed, deschis în tab nou, click-dreapta pe video => Save video as… Pentru siguranţă şi pentru istorie, e recomandat să se salveze local fiecare clip, fiindcă pot dispărea oricînd, eventual cu site cu tot.

 2. Unde e asta si cat de sigur e ca e vorba despre „vaccin”?

  • După grai, de undeva din America de Sud. Combinezoanele, locația austeră, măștile și atitudinea protagoniștilor beligeranți, spun restul poveștii. Amu’ e nițel greu să obții dovezi parafate, dar ne folosim de cele circumstanțiale.

 3. Eufrosine , SLAVA SI HAR DOMNULUI ca inca nu-i din Romania aceasta filmare iar pana nu cunoastem contextul in care s-a petrecut actiunea e bine sa ne abtinem de la comentarii adica , fix cum graieste Apostolul Pavel : daca nu sti…mai bine taci ! Atentie : nici macar in USA n-au fost injectati cu japca { in prezenta ofiterilor de pace } nici macar cei debili mintal sau in orice caz n-au fost injectati cu…vaccinul anti COVID . Ioansperling { omul cu vrabiutze } are dreptate sa fie suspicios caci , dupa atatia ani traiti in Germania , s-a invatzat sa sufle si in iaurt . Profit de ocazie pentru al saluta cu respect !

 4. Cat kakat mananca Liviu Dragnea nu se poate kaka toata Romania ! Taman p’asta ajunsesi sa-l citezi ca pe sfintii parinti ? Inca putin si vom avea parte de Bibia dupa Liviu caci de un fel de „decalog” daca-ti amintesti… am cam avut parte . editat – Eufrosin . Ce-i frate , ai uitat cata oftica am eu pe banditul asta ?

 5. Cred ca Eufrosin a subliniat ceea ce aducem in discutie de foooarte multi ani.
  Zecile de mii de fiinte umane din azile, orfelinate, inchisori sunt vaccinate cu forţa si primesc medicamente a caror provenienta nu o cunosc, de cele mai multe ori fiind cobaii laboratoarelor farmeceutice.
  Mie mi-se pare nefiresc faptul ca romanii sunt absolut indiferenti fata de modul in care sunt abuzati semenii lor, devenind in fapt, complicii sistemului.
  Dragnea a facut parte din Sistem si nu cred ca experienta pe care a trait-o l-a constientizat asupra faptului ca este propria sa victima.
  Daca nu era scos din joc, il mangaia si el pe portofel pe Streinu si il sorbea din ochi pe Arafat.
  Ar trebui sa urmarim cu atentie parcursul personajului ros de resentimente faţa de cei pe care ii considera egalii sai : Nastase, Ponta, Dancu, Sova, Ghiţa, Antonescu, Tariceanu…
  O galerie a monstrilor pe care romanii i-au mostenit de la brucanieni, adica de la ăi de erau si cu rusii si cu americanii.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: