Toate cele care au fost, vor fi din nou, nu e nimic nou sub soare


Ceea ce a mai fost, aceea va mai fi, şi ceea ce s-a întâmplat se va mai petrece, căci nu este nimic nou sub soare.

Dacă este vreun lucru despre care să se spună: „Iată ceva nou!” aceasta a fost în vremurile străvechi, de dinaintea noastră.

Nu ne aducem aminte despre cei ce au fost înainte, şi tot aşa despre cei ce vor veni pe urmă; nici o pomenire nu va fi la urmaşii lor.

Ecclesiastul: 1: 9,10,11

Să nu fim descurajați, în ciuda celor care ne repetă că acest coșmar nu se va termina. Firește că da, în ciuda torționarilor omenirii. Nu se pot pune ei cu Cel ce a făcut cerul și pămîntul, și deși încearcă, va fi cu prețul anihilării lor. Sus inima Români!

8 răspunsuri

 1. Sigur ca nadejdea este in Sfanta Treime si in Maicuţa Domnului si ca intelepciunea lui Solomon ne consoleaza insa „ineditul” unor situatii deconcertante ne pune in garda asupra unor posibile evenimente carora ar trebui sa fim pregatiti sa le facem fata.
  Adunarea Generala a Natiunilor Unite a aprobat miercuri cu 129 de voturi „pentru” si 11 ” impotriva” o rezolutie prin care sunt negate legaturile evreilor cu Muntele Templului din Jérusalem, denumirea acestuia oficiala ramanand doar cea araba Al-Haram al-Sharif.
  Romania, Albania, Slovenia, Slovacia, Germania, Bulgaria, Danemarca, Lituania, Tarile de Jos s-au abtinut.
  https://www.i24news.tv/fr/actu/international/1638458079-129-pays-nient-tout-lien-juif-avec-le-mont-du-temple
  Parerea mea este ca asistam la o provocare si Romania a avut o atitudine inteleapta.

  • Și ce vor păți oare cele 129 de țări care au votat pentru?

   • In tot cazul, rezolutia nu are nici in clin nici in maneca cu Dumnezeu si nici nu cred ca a fost propusa pentru a stimula procesul de pace intre palestinieni si evrei ba, din contra.
    In plus, europenii care au votat ” pentru ” au creat o problema de politica externa cat se poate de nasoala chiar la nivelul Comunitatii in ideea de unii hais si altii cea.
    Macron a dat kix cu optiunea asta crezand ca va castiga voturile magrebinilor, va recastiga influenta in Algeria, Maroc si Liban si de dragul lui se vor vaccina si milioanele de musulmani din Hexagon.
    Razbunarea evreilor de stanga care-s la putere in acest moment va avea un caracter „original” cred eu, in ideea ca valorile religioase sunt ultima lor preocupare.


 2. Predica parintelui Antonie este preluata de pe Sacciv si intr-adevar, de la minutul 21 este impresionanta prin limpezimea cu care le transmite enoriasilor indemnul de a se scutura de amortirea sufleteasca si a realiza ca alegerile pe care le fac acum, vor avea consecinte grave pentru intreaga Creatie.
  Nu stiu in ce parohie oficiaza Parintele Antonie si nici nu are importanta, in masura in care si noi putem fi binecuvantati cu lumina cugetului sau.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: