O asistentă medicală Româncă care a injectat peste 3,000 de oameni, dă adevărul pe față: veneau cupluri fericite „să se imunizeze”, apoi se prezenta numai unul la rapel. Celălalt nu mai era printre noi.. protocolul lui Arafat este criminal.


Înregistrarea a fost publicată miercuri, 08 decembrie, pe un cont fictiv de Facebook, cu aproape 18.000 de urmăritori.

„Dezvăluiri din interiorul sistemului. Protocolul criminal. Înregistrarea unei convorbiri cu o asistentă medicală din Aleșd, făcută înainte de «valul al 4-lea»”, este descrierea care însoțește înregistrarea audio a unei convorbiri telefonice între Maria T.P, o asistentă de la Spitalul din Aleșd și un bărbat.

Potrivit femeii, înregistrarea a fost făcută fără acordul acesteia, neștiindu-se exact ce s-a discutat înainte ca bărbatul să pornească înregistrarea

Înregistrarea este făcută sub forma unui interviu, iar bărbatul a cărui identitate nu o cunoaștem îi adresează pe parcursul dialogului mai multe întrebări asistentei.

„Remdesivir și Kaletra au omorât sute de oameni”, spune femeia la începutul înregistrării, care susține apoi că Dexametazona trebuia administrată într-o singură fiolă, iar la pacienți li se dădeau 6 de fapt.

„Este un antiinflamator, se dă la reumatism, la poliartrite, la pacienți care au dureri foarte mari. Este un inflamator foarte puternic. Antibioticul în doze decente induce o infecție, în doze mari e letal. Dacă dau la cineva până în două grame de Cefort e ok, la o infecție urinară sau cutanată. Dacă îi dau patru grame îl omor.”, spune asistenta în înregistrare.

In acelasi timp afirmațiile privind transferul acesteia pe sectia de chirurgie pe considerentul atitudinii sale anti-vaccinare sunt totalmente nefondate , deoarece singurul considerent privind transferul a fost prin prisma deficitului de personal inregistrat la nivel de sectie.

Ascultați pînă la capăt – face toți banii:

sursa: bihon.ro

4 răspunsuri

 1. Odata cu implantarea primelor kibutzuri in Palestina in 1910 britanicii au creat si primele loje masonice.
  Dupa 1948 Marele Orient a penetrat comunitatile askenaze atee astfel incat noul Stat s-a consolidat si gratie fratiilor din care faceau parte si palestinieni arabi bogati.
  Astazi, aliantele istorice dintre Maroc, Israel si Arabia Saudita trebuiesc privite si ca un urias succes al Masoneriei.
  De ce este Arafat intusabil?
  Si à propos de Israel, noua guvernare pregateste a4a etapa de vaccinare si..schimbarea legii privitoare la convertirea la judaism. Stanga antireligioasa sustine crearea unor facilitati celor care vor sa se converteasca contra cost si in scopul dobandirii cetateniei.
  Daca va trece legea, stanga va domina viata politica si…
  Poate intr-o zi ar trebui sa vorbim si despre cultul Bahá’í si de natura interesului international de care s-a bucurat misiunea Reginei Maria in favoarea Romaniei.

 2. Te contrazic { evident cu respect si prietenie } Eufrosin ! Nu protocolul sau protocoalele lui Raed Arafat sant criminale , CRIMINAL este faptul ca , niste politicieni de KAKAT , i-au permis sa devina un gaulaiter al Romaniei . Abia acum cu chiu cu vai taman cine nu se astepta l-a pus la punct cat de cat iar acesta este fix : Alexandru Rafila . Pentru voi nordistii , pentru ardelenii aia care se cred istetzi pana la Dumnezeu , va adresez o intrebare de aici di vechiul regat : crezi ca Raed Arafat are in spate pe ” cineva cu big ball’s ” , eventual un serviciu secret care-l sustine de-atata amar de vreme incat , nici macar Traian Basescu nu l-a putut arunca peste bord ?

  • Spune și Metin Cerchez ceva despre asta. Situația e tristă dacă influența vreunui serviciu străin preterea statului Român în treburile sale interne.

 3. Gheul de Arahat a luat cetatenia Perciuni$$tanului in 2015. O stiu de la M. Cerchez

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: