De dragul lor


Nu trebuie să ne pierdem încrederea. Un obiectiv important a acestui război al civilizației este cel informațional și perpetuarea ideii că suntem izolați, că nu avem putere și susținere să ne opunem abuzului. „Măsurile” aparent ilogice de impunere a botniței și distanțării sociale nu sunt emanații neinspirate ale funcționărimii incompetente, ci parte a acestui plan de dezbinare și demoralizare a „inamicului” care, în ochii trădătorului, este poporul.

În realitate suntem din ce în ce mai mulți și mai uniți, iar mașinăria face din ce în ce mai multe greșeli, pentru că e fabricată de omuleți degenerați, suferinzi de tulburări psihice și de personalitate.

Trebuie să ne consumăm mai puțin în conflicte cu semenii noștri neînțelegători, pentru că nu ei sunt dușmanul, ci doar victime diferite. Reacțiile instinctive degenerează în reacții în lanț, schimburi de acțiuni și idei iraționale, fără rezultate constructive.

Soluția e să persistăm, să ne opunem mecanic oricărei mișcări ale acestei mașini, să exploatăm orice slăbiciune pentru a arunca pietre în mecanism. Să identificăm fiecare trepăduș de la butoane pentru ceea ce e, un trădător de neam, să-l arătăm cu degetul, să-l ironizăm, să-l facem să înțeleagă faptul că niciodată nu vom crede nimic din ceea ce spune și că vom boicota partidele, companiile, ONG-urile și toate entitățile care i-au zămislit și care îi susțin în orice fel. Să le reamintim că pentru viermi și trădători nu există victorie și nici liniște sau odihnă. În pachetul Trădării sunt doar cărți pierzătoare.

Să spunem NU oricărei „oferte”, „soluții”, „măsuri” venite de la acești trădători și dușmani ai Neamului. Dacă „se recomandă” folosirea cardurilor să folosim cash, dacă „se recomandă” evitarea întâlnirilor, să ne vizităm prietenii și rudele, dacă „se recomandă” vegetatul în casă să ieșim în oraș, în parc, în vizite, în excursii.

Nu e nevoie să ne expunem riscurilor sau excesului de zel al „autorităților”, sau al „cetățenilor exemplari”, e suficient să le întoarcem spatele atunci când se bate din palme încolonarea în țarc și la coteț.

OARECINE

9 răspunsuri

 1. Boicotarea si sabotarea asa-zisor „legi” si „reguli” care incalca drepturile si libertatile constitutionale devine o datorie civica.


 2. Pentru ei ne rugam, pentru ei marturisim adevarul.

 3. Atentie!
  Un telemaniac noctambul mi-a semnalat faptul ca dupa miezul noptii, Antenele transmit un spot publicitar pentru Nurofen recomandat copiilor incepand de la 3 ani, pentru diverse dureri lejere si pentru FEBRA POST IMUNIZARE!
  Nu i-ar mai ţine pamantul!
  Deasemeni, au inceput sa difuzeze publicitati in care introduc fara legatura cu obiectivul comercial, personaje adolescentine cu tulburari de identitate sexuala, un soi de himere.

  • Ei, satanișii sunt teribil de activi.. deocamdată.

   • Tinerii trebuie sa afle ca nu toti romanii sunt aserviti diurnei in euro.
    https://www.realitatea.net/amp/stiri/actual/europarlamentarul-cristian-terhes-sanctionat-pentru-ca-a-vrut-sa-intre-fara-certificat-verde-in-parlamentul-de-la-strasbourg_61b9e0c130472a2ff22f60ea
    Ii multumim domnului Cristian Terhes in memoria domnilor Ion Ratiu, Ticu Dumitrescu si a tuturor romanilor care nu s-au lasat ingenunchiati de nicio dictatura.

    • Am avut onoarea de a sta la masă cu Seniorul.

     • Este foarte greu de crezut dar opinia mea este ca daca serviciile nu fraudau alegerile din Mai ’90 , Ion Ratiu devenea Presedintele Romaniei.
      PNTCDul insusi a fost impanat cu securisti pe care brucanienii i-au trimis in sectiile de votare „sensibile” si in complicitate cu observatorii PSD , nu au inregistrat voturile ţaranistilor decat pe sarite.
      Cu o astfel de dovada mi-am dobandit cetatenia unui Stat occidental.
      Cum au putut sa creada ca miile de tineri atletici si tunsi dupa chipiu inscrisi in partidele istorice chiar erau adepti iluminati ai doctrinei conservatorilor ?
      Este imperativ ca Dreapta nationalist crestina sa se consolideze cat mai rapid, sa renunte la orgolii si la Cojocaru.
      Oare AURistii nu inteleg ca frenezia coalitiei privind digitalizarea, urmareste in primul rand scoaterea lor din joc printr-un simplu clik ?
      Cotrobaitul prin saci dupa formulare stampilate incorect in scopul anularii, este deja de domeniul trecutului.

      • De acord. Tot așa s-a procedat și cu PNL care a ajuns o conservă goală. Așa votași în 1990, Ion Rațiu președinte și PNL în parlament. Instinctele au fost sănătoase pentru un tînăr student, dar nu a fost să fie. Ceea ce a urmat m-a terifiat și pe cale de consecință, cînd s-a ivit oportunitatea..

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: